Skip to main content

MTPT

Massage terapi & Personlig træning for alle 

MTPT
Annoncørbetalt Indhold

Mathias Kristensen er uddannet inden for kost, træning og massage, og han har firmaet Mtpt. Her tilbyder han massage terapi og personlig træning til alle.

Han bor i Vejle, men han foretager mange af sine behandlinger i Middelfart, hvor han ligeledes holder til hos Fitness World på Odensevej, hvor han kører indviduelle forløb med  personlige træning.

Som noget helt særligt tilbyder han også at komme hjem til dig og foretage behandlingen der. Så slipper du for at skulle bevæge dig ud, men du kan nyde behandlingen i komforten af dit eget hjem.

Med mange års erfaring med at arbejde med kroppen, har han udviklet sine evner indenfor forskellige behandlingsformer, og han tilbyder derfor en række forskellige:

  • Sportsmassage
  • Wellnessmassage
  • Cupping/scraping
  • Personlig træning

Så hvad end du har brug for specifik behandling af for eksempel en øm skulder, eller hvis du er på udkig efter en afslappende massage, der får dig helt ned i gear, kan Mathias hjælpe dig.

Han tilbyder også at hjælpe dig med personlig træning. Så uanset om du vil tabe dig, opbygge muskelmasse, eller hvis du har en skade, som du gerne vil genoptræne, kan et forløb med Mathias give dig et skub i den rigtige retning. Alle forløb er tilpasset den enkelte, så I tager udgangspunkt i dine ønsker og din situation. Træningen foregår i Fitness World på Odensevej 192 i Middelfart.

‘Optimer’ dine ansatte med virksomhedsmassage

Som virksomhedsejer eller leder kan du også booke Mathias til at komme og foretage virksomhedsmassage. Her kommer han ud til din virksomhed, og masserer de medarbejdere, der måtte ønske det. Det er en god mulighed for dig som virksomhedsejer/leder at ’optimere’ dine medarbejdere, ved at de får mere energi og overskud på arbejdspladsen.

Uanset hvilken branche I arbejder indenfor – om det er hårdt fysisk arbejde eller stillesiddende dage foran en computer, så er virksomhedsmassage til stor glæde og gavn for både virksomhed og medarbejdere.

Du kan se priserne på de forskellige behandlinger på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Du kan desunden altid kontakte Mathias for en uforpligtende konsultation i forhold til personlig træning.

Kontakt:

Telefon: (+45) 61 65 07 71

E-mail: kontakt@mtpt.dk

Adresse: Staldgaardsgade 15, 1. 5., 7100 Vejle

Besøg hjemmeside