Skip to main content
22. juni 2023

Frøslev ansætter erfaren salgs- og marketingchef

Frøslev Træ, der har base i Frøslev og har afdeling i Albertslund, har netop ansat Torben Krogh Thomsen fra Middelfart, som ny salgs- og marketingchef.

Frøslev ansætter erfaren salgs- og marketingchef
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Pressemeddelelse fra Frøslev Træ A/S
Træproducenten Frøslev har netop ansat Torben Krogh Thomsen fra Middelfart som ny salgs- og marketingchef. Torben har mere end 20 års erfaring med ledelse, salg og marketing nationalt såvel som internationalt, og den erfaring skal han nu bruge i planlægningen og eksekveringen af den fremadrettede salgs- og marketingstrategi for Frøslev.

Frøslev Træ, der har base i Frøslev nær Padborg og har afdeling i Albertslund, har netop ansat den erfarne Torben Krogh Thomsen, 48 år, som ny salgs- og marketingchef. Brian Nissen, som har været salgs- og marketingchef i Frøslev i godt tre år, har nemlig ønsket at tage orlov i et år for at rejse rundt i Europa. Brian Nissen vender efter planen tilbage til Frøslev i 2024 i en ny stilling, og derfor overtager Torben Krogh Thomsen nu stillingen som salgs- og marketingchef, hvor han skal stå i spidsen for videreudviklingen af Frøslev og håndtere den tiltagende vækst, virksomheden oplever. Han får således ansvaret for at opfylde virksomhedens salgsambitioner i forhold til bygge- og projektbranchen:

Vi er rigtig glade for at få Torben med ombord hos Frøslev. Han er en meget erfaren profil og har en solid baggrund inden for både salg og marketing, som vi helt sikkert vil få glæde af i Frøslev. Jeg føler mig tryg ved, at Torben overtager salgsroret med ansvaret for vores sælgerstab, og jeg glæder mig over, at hans mindset matcher Frøslevs værdier, siger Martin L. Petersen, administrerende direktør i Frøslev.

Torben Krogh Thomsen har mere end 20 års erfaring med nationalt såvel som internationalt salg og salgsledelse fra tidligere stillinger. Han har blandt andet været Commercial Sales Manager hos Kersia og Sales & Marketing Manager hos Roliba A/S. Før det var han i godt ti år hos Thule Trailers A/S – først som Sales Manager og siden som Commercial Manager, hvor han blandt andet var udstationeret i Norge. De seneste år har Torben været Sales Manager hos handelsvirksomheden G. Funder A/S.

Jeg er rigtig glad for min nye stilling i Frøslev, og jeg ser meget frem til at møde alle kunder og samarbejdspartnere samt lære kollegerne at kende. Frøslev er en spændende virksomhed med en helt særlig vækstrejse samt stærke værdier og kultur. Virksomheden prioriterer at udvikle nye træløsninger, og det betyder meget for salgsarbejdet, at vi har nogle innovative kvalitetsprodukter, som kan være med til at sætte endnu mere træ på byggeriets dagsorden, så vi også i fremtiden kan bygge mere klimavenligt, siger Torben Krogh Thomsen og fortsætter:

Jeg har allerede fået en indgående introduktion til Frøslevs mange spændende produkter såsom Embla ThermoWood og Frøslev Sature, som er et unikt produkt og resultatet af 12 års forskningsarbejde, som Frøslev er de eneste producenter af, siger Torben Krogh Thomsen.

Privat bor Torben i Middelfart og er gift med Majbritt.

Om Frøslev Træ A/S

Frøslev Træ A/S er en dansk, familieejet virksomhed med cirka 160 medarbejdere med hovedkontoret beliggende i Frøslev i Sønderjylland og afdeling i Albertslund. Nyeste afdeling under Frøslev Træ er Acoustic Design, der har over 20 års erfaring med akustiske løsninger til ind- og udland. Virksomheden ejes og ledes af administrerende direktør, Martin L. Petersen.

Frøslev er en moderne træforarbejdende virksomhed med et bredt sortiment af standardiserede og modificerede træløsninger, herunder FRØSLEV SYSTEMHEGN, FRØSLEV Embla® ThermoWood, FRX brandhæmmende løsninger, FRØSLEV Sature®, FRØSLEV Select, fabriksmalede løsninger og NTR-imprægneringer. Herunder markedsfører virksomheden blandt andet fyr, gran, Western Red Cedar og Douglas med FSC® (FSC-C106294) og PEFCTM (09-31-037) -certificering.

Læs mere på www.acousticdesign.dk og www.froeslev.dk