Skip to main content
11. december 2023

Giv clairvoyance i gave: Få 20% rabat hos Marianne Hostrup i december

Hos Clairvoyant Marianne Hostrup er julestemningen i top. Derfor tilbyder hun i hele julemåneden ekstra gode priser på sine sessioner og gavekort.

Clairvoyant Marianne Hostrup fejrer fødselsdag med rabatter i maj
Af: Marie Daugbjerg | Foto: Clairvoyant Marianne Hostrup

Kender du én, der skal forkæles med et gavekort til selvindsigt og personlig udvikling i julegave? Så kan du i hele december få 20% i rabat hos Clairvoyant Marianne Hostrup.

Ved brug af koden ”jul23” får du rabat på hendes clairvoyance-sessioner samt healing, og du kan både booke til dig selv eller købe det som gavekort til en god ven, en partner eller et familiemedlem.

Få hjælp og svar

Marianne Hostrup er født med clairvoyante evner, som hun har valgt at udvikle ved hjælp af en professionel uddannelse som clairvoyant. Hendes evner og uddannelse gør, at hun er i stand til at kunne sanse udover de syv almindelige sanser og modtage budskaber fra den åndelige verden, som du kan få glæde af.

Mange klienter bruger hendes clairvoyance sessioner til at få konkrete svar på personlige spørgsmål. Andre benytter clairvoyancen til at få hjælp til udfordringer, de selv har svært ved at løse.

Læs mere om hendes sessioner på mariannehostrup.dk.