Skip to main content
20. november 2023

Giv et sæsonkort til speedway i Fjelsted

Mangler du en julegaveidé? Fjelsted Speedway Klub har lavet et godt julegaveforslag, der løber til og med d. 24. december.

Af: Viktor Bork | Foto: Unsplash

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at det for de flestes vedkommende er ved at være tid til at få styr på julegaverne. Dette kan dog være nemmere sagt end gjort, for hvad skal man give i gave til personen uden ønsker? Der er dog ingen grund til at gå i panik, for der er hjælp at hente hos Fjelsted Speedway Klub.

Speedwayklubben har tænkt hurtigt og lavet et julegaveforslag, som er gyldigt frem til d. 24. december. Det er nu muligt at købe et sæsonkort til alle hjemmebanekampe, der bliver kørt i 2024-sæsonen. Prisen for sæsonkortet er 495 kr.

Så hvis du kender nogen, der ville sætte stor pris på at komme ud og se noget ræs i den speedwayklub i verden, der har opfostret flest verdensmestre, så er her den perfekte mulighed.

Betaling foregår således:

Man sender beløbet på MobilePay (nummeret er 14638) og tilføjer sin e-mailadresse i kommentarfeltet. Herefter modtager man en e-mail fra Fjelsted Speedwayklub, som skal medbringes til første hjemmebaneræs, hvor det vil blive ombyttet til et årskort ved indgangen.