Skip to main content
27. maj 2024

Gør en forskel for en lokal sportsklub: Bliv frivillig i Fjelsted Speedway Klub

Fjelsted Speedway Klub søger netop nu engagerede frivillige til at støtte klubben og bidrage til en endnu bedre oplevelse for klubbens medlemmer og tilskuerne ved hjemmematcherne.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Fjelsted Speedway Klub

Kan du se dig selv gøre en forskel og støtte op om en lokalsport, hvor der er fart over feltet? Som frivillig i Fjelsted Speedway Klub bliver du en del af et dedikeret team, der arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for speedway-sporten i Fjelsted.

Opgaver som frivillig

Fjelsted Speedway Klub har mange forskellige opgaver, som kræver en hjælpende hånd. Som frivillig kan du blandt andet komme til at:

Slå græsset: Brug plæneklipper, vinger og andre redskaber til at holde klubbens udendørsområder velplejede og indbydende.
Gøre rent: Sørge for at klublokalerne, toiletterne og dommertårnet altid er i topform og klar til brug.
Hjælpe til i kiosken: Hjælpe med at fylde varer op, og under løb i ligaen, 1. division og til oldboys-matcher vil der være brug for ekstra hænder i kiosken, hvor du vil være med til at betjene klubbens gæster.
Tømme skraldespande: Hjælp med at holde klubbens områder rene og affaldsfrie ved at tømme skraldespandene rundt omkring på området.
Rengøring i Ryttergården: Sørg for, at Ryttergården er ren og ryddelig, så Fjelsteds kørere har de bedste betingelser for at klare det godt på banen.

Hvorfor blive frivillig?

At blive frivillig i Fjelsted Speedway Klub giver dig muligheden for at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor du kan møde nye mennesker og få nye bekendtskaber. Du får også en unik mulighed for at komme tæt på speedway-sporten og opleve spændingen fra allerførste række.

Derudover vil din indsats være uvurderlig for at skabe en velfungerende klub, hvor både kørere og tilskuere kan nyde sporten i de hyggelige omgivelser i Fjelsted.

Hvordan bliver du frivillig?

Hvis du er interesseret i at blive frivillig hos Fjelsted Speedway Klub, så kontakt Jane Øvig på Janeovig69@outlook.dk

De ser frem til at byde dig velkommen som frivillig, hvor du er med til at gøre en forskel – både på og udenfor banen!