Skip to main content
27. juni 2023

Gør en positiv forskel: Bliv frivillig i Middelfart Kommune

Som frivillig i Middelfart Kommune spiller du en vigtig rolle på blandt andet kommunens plejehjem og dagscentre, hvor du er med til at skabe meningsfulde oplevelser og aktiviteter for beboerne.

Af: Isabella Ravn | Foto:

Hver dag spiller omkring 140 frivillige en vigtig rolle på Middelfarts plejehjem og dagcentre, hvor de er med til at gøre en stor forskel for andre.

Som tak fik de i starten af måneden en velfortjent fridag, hvor de i stedet mødtes i Ejby til fælles morgenmad, hvorefter turen gik til Johannes Larsen Museet i Kerteminde, hvor der ventede en rundvisning og frokost. Over 80 frivillige havde takket ja til invitationen, og de brugte den hyggelige dag på at udveksle gode idéer og inspiration med hinanden.

Har du også lyst til at gøre en forskel for beboere og borgere i Middelfart Kommune? Så kan du læse mere om at være frivillig lige her.

Du kan også skrive til deres frivilligkonsulent på frivillig@middelfart.dk for at høre mere om mulighederne.

Kontakt Frivilligcenter Middelfart for råd og vejledning

I Middelfart Kommune findes der et hav af forskellige frivillige sociale foreninger, som arbejder for at skabe fællesskab og trivsel for en bred vifte af mennesker. De frivillige sociale foreninger er samlet under Frivilligcenter Middelfart. Her kan du få råd og vejledning til at finde et frivilligt arbejde, der passer til netop dig. Læs mere på Frivilligcenter Middelfarts hjemmeside.