Skip to main content
9. juli 2024

Håndtér arbejdsdagen på farten med Planner365s mobile POS-løsning

Tilbyder du udekørende services til dine kunder og klienter? Planner365s POS-løsning gør det nemt at ekspedere ligegyldigt, hvor du er. 

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: Planner365

Der er mange gode grunde til at tilbyde udekørende services til dine kunder. Det letter i din grad hverdagen for dine klienter, hvad enten du er fodplejer, frisør eller noget helt tredje. Planner365 har udviklet et smart, overskueligt og mobilt system, som vil lette din arbejdsdag.

En mobil og fleksibel løsning

Planner365 tilbyder en alt-i-ét POS-løsning, der er specielt udviklet til frisører og behandlere. Med denne løsning har du alle de digitale funktioner, du kan få brug for lige ved hånden – også når du er ude ved dine kunder. Systemet giver dig blandt meget andet mulighed for nemt at håndtere bestillinger og modtage betalinger via den håndholdte og cloudbaserede betalingsterminal og bestillingssystem. Samtidig kan du nemt tjekke din kalender og få overblik over din arbejdsdag direkte på terminalen. Det gør det nemt for både dig og din kunde at booke den næste tid.

Ingen virksomheder er ens, og derfor kan du nemt og hurtigt til- og fravælge de moduler i systemet, der giver mening for dig og din arbejdsgang. Du kan læse meget mere om kassesystemet og de mange muligheder, som Planner365 giver dig på planner365.dk.

Oplev, hvor nemt og tidsbesparende det kan være at drive din virksomhed på farten med Planner365 i lommen.