Skip to main content
25. april 2023

Har du en opgave, som skal løses af en blikkenslager, så kan Eddie Clement A/S hjælpe

Skal taget skiftes? Skal du have ny facadebeklædning? Dette og meget mere kan Eddie Clement A/S hjælpe med.

Har du en opgave
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skal taget skiftes? Skal du have ny facadebeklædning? Dette og meget mere kan Eddie Clement A/S hjælpe med.

Firmaet, som startede i 1960, har erfaring med alle slags opgaver og kan med stor sandsynlighed løse lige netop den blikkenslager opgave, som du har brug for hjælp til. Virksomheden ser alle projekter som individuelle opgaver og udfører alle opgaver ud fra dine ønsker og med deres egne høje kvalitetskrav.

Inddækning

Skal du have inddækning på dit hus, så kan Eddie Clement A/S hjælpe til. De laver inddækning i zink, som er vedligeholdelsesfri og som giver et moderne udseende. Eddie Clement A/S anvender zink til beklædning af tage, facader, gavle og udhæng samt til at lave karnapper og kviste. Materialet, som Eddie Clement A/S benytter sig af til deres zinkinddækninger, er 100% genanvendeligt.
Ønsker du inddækning af andet materiale, så tilbyder Eddie Clement A/S også inddækning med kobber og aluminium.
Det vigtigste grundlag for, hvilket materiale der skal bruges, er dine ønsker til boligens udseende.

Skifertag

Skal du have skiftet tag, så kan Eddie Clement A/S også hjælpe med det. Eddie Clement A/S tilbyder professionelt skiferarbejde. Skal du have repareret, renoveret eller helt udskiftet dit skifertag på villa eller etagebygning, så kan Eddie Clement A/S udføre arbejdet. Deres skifertage har en algeresistent overflade og er vedligeholdelsesfrie. Du kan selv vælge mellem naturskifer og eternitskifer, men vil selvfølgelig blive vejledt af virksomheden, hvis du er i tvivl. Disse tage holder mellem 40 og 70 år.

Tag og facader

Eddie Clement A/S har deres eget værksted, hvor de udfører tag- og facadebeklædning i zink, kobber eller aluminium. Alle materialerne er stærke, vedligeholdelsesfrie og har en lang holdbarhed. Vælger du aluminium, så har du mulighed for at vælge forskellige farver og på den måde sætte dit eget præg på din bolig.

 

Du kan læse mere om virksomheden og få et uforpligtende tilbud på deres hjemmeside.