Skip to main content
19. april 2023

Har du Middelfarts skønneste mor?

Middelfarts mest fantastiske mor skal findes! Imerco Home i Algade hylder Mors dag ved at kåre byens skønneste mor. Er det din mor?

Har du Middelfarts skønneste mor?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

PRESSEMEDDELELSE FRA IMERCO MIDDELFART

Middelfarts mest fantastiske mor skal findes! Imerco Home i Algade hylder Mors dag ved at kåre byens skønneste mor. Er det din mor? Så kan du indstille hende i butikken – og vinder hun, bliver hun den heldige ejer af en skøn gave med forkælelse til en værdi af hele 2.500 kr.

Mors dag markerer hvert år fejringen af alle de fantastiske mødre, der hver dag gør en verden til forskel i form af uvurderlig støtte og omsorg til deres børn. De fortjener en stor tak, og derfor går Imerco Home i Algade nu ind i jagten på at finde Middelfarts skønneste mor, som får en ekstra stor tak i år. Er det din mor? Så er alt, hvad du skal gøre, at komme forbi butikken fra mandag den 1. maj og senest fredag den 12. maj, hvor du nemt og hurtigt kan udfylde en blanket og dermed indstille din mor. Lørdag den 13. maj vil butikkens personale så læse alle indstillingerne igennem og finde byens skønneste mor. Er det din mor, vil du blive kontaktet, så du kan overdrage den store nyhed og tak til din mor dagen efter, på Mors dag, hvor du kan oplyse hende om, at hun, udover den flotte titel, kan komme ned i butikken og hente en gave fyldt med forkælelse til en samlet værdi af hele 2.500 kr.

Kom ned i Imerco Home i Algade senest fredag den 12. maj, og indstil din mor, hvis du mener, at hun er byens skønneste mor. Vinderen kåres lørdag den 13. maj, hvorefter indstilleren vil blive kontaktet, så personen kan overdrage nyheden og en stor tak til sin mor på Mors dag søndag den 14. maj.