Skip to main content
25. juni 2024

Har du planer om at finde kameraet frem til årets sommerferie? Du kan få fremkaldt dine ferieminder hos FM Elektronik & Hvidevarer

Har du planer om at finde kameraet frem til årets sommerferie? Du kan få fremkaldt dine ferieminder hos FM Elektronik & Hvidevarer.

Af: Viktor Bork | Foto: Pixabay

Det er skønt at forevige sine minder i fotografier, hvad enten det er digitalt eller analogt. Hvis du har planer om at finde kameraet frem til årets sommerferie, kan FM Elektronik & Hvidevarer hjælpe med at få dine feriebilleder fremkaldt.

I butikken på Jernbanegade er de eksperter i elektronik og hvidevarer, og du er sikret et ekstraordinært fokus på god service og kvalitetsprodukter.

Udover at tage forbi butikken med de billeder, du ønsker fremkaldt, kan du også klare det hele online via deres hjemmeside.

Her uploader du blot de billeder, som du ønsker fremkaldt, og vælger den ønskede størrelse – nemmere bliver det ikke at forevige sine ferieminder.

Udover fotoprint kan du også forvandle dine billeder til collager, lykønskningskort eller årskalendere, som alle egner sig perfekt som gaveidéer.