Skip to main content
11. juni 2024

Har du styr på din rejseforsikring, hvis uheldet sker på ferien?

Nu er det snart sommerferie og tid til fremmede himmelstrøg og nye eventyr. Med en rejseforsikring i orden kan du trygt pakke kufferten.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Du har måske valgt at spare på rejseforsikringen, fordi du kun rejser udenlands et par gange om året. Men hvis uheldet er ude, især på en af dine udlandsrejser, kan det ende med at blive en meget dyr oplevelse.

En rejseforsikring dækker blandt andet, hvis du kommer ud for et uheld, bliver udsat for tyveri, eller hvis én af jer bliver syge på rejsen. For at sikre dig økonomisk, også når du rejser ud i verden, er det en god idé at have forsikringen på plads.

Rejseforsikring og indboforsikring samlet hos Vejle Brand

Er du kunde hos Vejle Brand forsikring, kan du være rolig. Din indboforsikring inkluderer nemlig en rejseforsikring med basisdækning, der gælder for private ferierejser i hele EU og i Storbritannien, Norge, Island, Schweiz og Lichtenstein.

Rejseforsikringen dækker forsinkelse af bagage samt læge, hospital og hjemtransport ved sygdom eller uheld, og hertil kan du tilvælge afbestillingsforsikring.

Vejle Brand tilbyder også en udvidet rejseforsikring til dig, der vil dækkes endnu bedre og/eller skal rejse udenfor EU.

Lokal forsikringsrådgiver

Er du i tvivl om, hvad din rejseforsikring dækker, eller ønsker du bedre dækning på dine fremtidige rejser? Så tag kontakt til Vejle Brands eksaminerede assurandør Annette Vesterskov, der altid sidder klar til at vejlede kunder i Middelfart og omegn.

Hun kan kontaktes på e-mail: anv@vejlebrand.dk eller på tlf.: 24 97 14 86.