Skip to main content
6. januar 2023

Henrik Dyhr er ny partner hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart

Henrik Dyhr har være en del af EDC Poul Erik Bech – Middelfart siden april 2021, og det gode samarbejde har medført flot vækst, som nu belønnes.

Henrik Dyhr er ny partner hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Der skal lyde et stort tillykke herfra til Henrik Dyhr, der netop er blevet partner hos EDC Poul Erik Bech – Middelfart.

Henrik har været en del af EDC Middelfart siden 1. april 2021 og har efterfølgende været en stor andel i deres flotte vækst, og det bliver nu belønnet med stillingen som partner.

Indehaver Kristoffer udtaler på deres facebookside: “Det har længe været et stort ønske for mig, at få Henrik som Partner. Han er meget vellidt hos kunderne, og jeg kender ingen, der yder den service, han gør.

Henrik og jeg komplementerer hinanden utrolig godt, hvilket er en stor styrke for butikken. Dette skal være med til at sikre, at vi forsat er de mest sælgende i Middelfart, og at vi forsætter vores flotte vækst i årene fremover”.

Gør brug af deres store kendskab til boligmarkedet i Middelfart
Skal Henrik, Kristoffer eller en af deres andre dygtige kolleger hjælpe dig med at sælge din bolig? Det kan også være, du er på jagt efter dit næste hjem? Så kan de helt sikkert hjælpe ved at bringe deres store kendskab til lokalområdet i spil.

Du kan desuden altid aftale et gratis og uforpligtende møde med dem, hvad end det er fordi, du vil sælge din bolig, eller fordi du leder efter en ny. Du kan enten udfylde deres kontaktformular på hjemmesiden, give dem et kald eller kigge forbi på Odensevej 34.