Skip to main content
31. maj 2023

Hjælp Wecademy ved at udfylde deres spørgeskema om podcastvaner

Uanset om du lytter til podcast hver eneste dag, eller om du stadig har dit første podcast til gode, så kan du lige nu give Wecademy en hånd.

Hjælp Wecademy ved at udfylde deres spørgeskema om podcastvaner
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Uanset om du lytter til podcast hver eneste dag, eller om du stadig har til gode at høre dit første podcast, så kan du lige nu give Wecademy en hånd ved at besvare deres spørgeskema.

Kender du til podcastserien Indsigt med Udsigt, der handler om spændende profiler fra Middelfart og deres liv og karriere?

Serien er produceret af den lokale virksomhed Wecademy, der siden 2014 har hjulpet store og små virksomheder med videoproduktion og online arrangementer – og nu skriver de altså også podcastproduktion på deres lange liste over ekspertiser.

Wecademy vil gerne lave endnu flere podcasts om lokalsamfundet i Middelfart og omegn, og derfor har de brug for dine input.

Til formålet har de lavet et spørgeskema med 15 hurtige og nemme spørgsmål, som undersøger dine podcastvaner og underholdningsinteresser. Det tager højst et par minutter at udfylde, men hos Wecademy vil det være en stor hjælp i deres videre arbejde med podcastproduktion.

Find spørgeskemaet her.

Lyt til Indsigt med Udsigt

Deres nuværende podcastserie ”Indsigt med Udsigt” kan finde på både Spotify, Apple Podcast, Podimo og Google Podcast. Læs mere om de seneste afsnit her: