Skip to main content
2. maj 2024

Hotel Postgaarden har fået ny chef

Hotel Postgaarden har en historie, der strækker sig tilbage til 1880, og titlen som Fredericias ældste hotel. Nu er der kommet ny ledelse.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Hotel Postgaarden gemmer på 49 værelser og med en historie, der strækker sig tilbage til 1880, bærer det titlen som Fredericias ældste hotel.

Nu står det traditionsrige hotel over for en fordring i ledelsen. May-Britt Dalgaard træder ind som den nye direktør efter Thorbjørn Birkelund, der nu retter sin opmærksomhed mod styringen af et andet hotel.

Kendt ansigt

May-Britt er hotellets tidligere souschef og receptionist og overtog rollen som leder af hotellet den 1. maj.

May-Britt Dalgaard, 47 år gammel og med en baggrund som uddannet tjener, har været en del af Postgaardens hold i over tre år. Hun er selv oprindeligt fra Fredericia, men har i 20 år arbejdet på hoteller i London og Cambridge, samt haft arbejde i Legoland i Billund og hos Google i Taulov.

Postgaarden får nyt udseende

May-Britt skal ikke vente længe, før hun kommer til at stå overfor en række større opgaver på hotellet.

En sådan opgave inkluderer genbetrækning af alle spisestolene i restauranten, en investering i omegnen af 100.000 kroner, der er væsentligt dyrere end at købe nye stole. Men på grund af deres kvalitet og æstetiske tilpasning til den traditionelle danske indretning af stilen, er det en investering, der er værd at foretage.

Yderligere skal der også installeres nye vinduer på 1. og 2. sal samt en frisk omgang maling på facaden i gårdhaven.