Skip to main content
9. juni 2023

Husker du at beskytte dit hår mod solens UV-stråler?

Sommerens skarpe sol er ikke kun hård ved huden – den udtørrer også håret. Derfor er det en god idé at investere i solbeskyttelse til håret.

Husker du at beskytte dit hår mod solens UV-stråler?
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Sommerens skarpe sol er ikke kun hård ved huden – den udtørrer også vores hår. Derfor er det en god idé at investere i solbeskyttelse til håret.

Solcremen er efterhånden fast inventar i både hjemmet og kufferten her i de solrige sommermåneder. Men mange glemmer, at håret er mindst ligeså udsat for den høje UV-stråling og derfor også kræver beskyttelse og pleje.

Den store mængde sol er nemlig slem til at udtørre håret – men der er hjælp at hente hos Fashion Cut Intercoiffure. De anbefaler, at du bruger Linfa Solare-serien fra det danske brand Acty, som er på hylderne i salonen lige nu. Produkterne indeholder UV-filtre og andre gode og naturlige ingredienser, der både nærer, fugter og beskytter dit hår.

Tag et kig forbi deres salon på Østergade 47, hvor frisørerne står klar til at vejlede dig til de helt rette produkter, så du kan bibeholde et sundt hår sommeren igennem.

Følg også Fashion Cut Intercoiffure på Facebook, hvor de deler nyheder, gode tilbud og produktanbefalinger.