Skip to main content
8. december 2023

Hvordan ser din boligskat ud for 2024? Tjek det på EDCs hjemmeside

Fra januar 2024 skal boligejere forholde sig til et nyt boligskattesystem. Du kan allerede nu tjekke, hvad det kommer til at ændre for din boligskat.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Pexels

Er du én af de heldige, der kan se frem til en lavere boligskat i det nye år? Eller skal du have mere op af tegnebogen? Hvis du endnu ikke kender til det foreløbige estimat for, hvordan din boligskat kommer til at ændre sig i 2024, så kan du benytte dig af EDCs nye beregner.

Her kan du indtaste din adresse, og så vil beregneren give dig et foreløbigt estimat for, hvordan din boligskat vil ændre sig. Tallene er baseret på de offentlige tilgængelige ejendomsdata og på de foreløbige ejendomsvurderinger, som altså kan ændre sig i løbet af 2024 og 2025, når de endelige vurderinger bliver offentliggjort.

På hjemmesiden kan du desuden få svar på alle dine spørgsmål omkring det nye boligskattesystem og de nye ejendomsvurderinger, herunder dine muligheder for at klage i tilfælde af fejl.

Se nærmere på hjemmesiden.

Vil du høre mere? Eller er tiden inde til at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din lokale ejendomsmægler? Så tøv ikke med at kontakte EDC Poul Erik Bech – Middelfart på tlf.: 64 41 16 02 eller mail: 550@edc.dk.