Skip to main content
17. november 2022

Middelfart Sparekasse søger kreditcontroller

Har du kredit i blodet, og har du lyst til at arbejde bag linjen i en vigtig funktion, der sikrer høj kreditkvalitet i Sparekassen, så læs med her. Middelfart Sparekasse søger en kollega til vores uafhængige kreditkontrolfunktion i vores hovedsæde i Middelfart. Gruppen, der består af tre kolleger inkl. dig, spiller en vigtig rolle i […]

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

Har du kredit i blodet, og har du lyst til at arbejde bag linjen i en vigtig funktion, der sikrer høj kreditkvalitet i Sparekassen, så læs med her.

Middelfart Sparekasse søger en kollega til vores uafhængige kreditkontrolfunktion i vores hovedsæde i Middelfart. Gruppen, der består af tre kolleger inkl. dig, spiller en vigtig rolle i at kvalitetssikre vores kreditarbejde og sammenhængen mellem det, vi gør i hverdagen og vores politikker, forretningsgange samt kravene i ledelsesbekendtgørelsen.

Du kan dit håndværk

Det siger sig selv, at du er dygtig til kredithåndværket, ikke mindst på erhverv. For at lykkes i jobbet skal du også kunne arbejde struktureret og detaljeorienteret. Du er måske erhvervsrådgiver, som har lyst til mere tilbagetrukket funktion. Du kan også sidde i en kreditafdeling i dag og have lyst til en ny udfordring med udgangspunkt i din faglighed.

Opgaverne i jobbet er bl.a.:

 • At gennemgå Sparekassens bevillinger og kvalitetssikre kreditvurderingen, korrekte beregninger, registreringer, sikringsakter, dokumentkvalitet m.v.
 • Foretage krediteftersyn af afdelinger og kreditafdelingen, særligt på erhvervskunder, men også på privatkunder
 • Gennemgå kvaliteten i afdelingernes behandling af handlingsplaner, opfølgningshændelser på overtræk/restancer m.v.
 • Foretage risikobaserede temaundersøgelser på tværs i Sparekassen
 • Udarbejde materiale i forbindelse med kreditgennemgange, herunder redegøre for metode og eventuelt udarbejde rapporter på gennemførte kontroller
 • At komme med forslag til mulige forbedringer som afdelingerne eller sparekassen kan foretage ud fra gennemførte kontroller.

Hvis du har kendskab til Excel, er det en fordel, ligesom det er en fordel, at du er god til at kommunikere. En vigtig del af jobbet er at omsætte vores undersøgelser til kreditrapporter, som giver værdi og læring til kollegerne.

Vi er et lille team, hvor vi vægter sparring og samarbejde højt. Når opgaverne er fordelt, er der gode muligheder for hjemmearbejde i et job, hvor du – under hensyntagen til kollegerne og vores deadlines – får en stor grad af frihed til at planlægge din arbejdsdag.

En særdeles god arbejdsplads

Ud over et spændende job kan vi tilbyde dig en plads på den mest attraktive arbejdsplads i finanssektoren*. Vi vægter både faglig og personlig udvikling højt, og du får – inden for de givne rammer – størst mulighed frihed til at planlægge og udføre dit arbejde.

Hvis du har mod på nye udfordringer, så send os din ansøgning.  Det skal du gøre senest den 21. november, men send den gerne så hurtigt som muligt, da vi løbende indkalder kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-direktør Helle Lund Gregersen på 27900547 eller Gitte Wind, leder af kreditkontrol, på telefon 61940643.

*Ifølge undersøgelsen “Medarbejderimage 2021” foretaget af Finanswatch og Wilke og baseret på besvarelser fra 2.500 medarbejdere i finanssektoren.

Ansøgningsfrist: 21. november 2022

Helle Lund Gregersen: tlf.  27 90 05 47 

Gitte Wind: tlf.
61 94 06 43

Søg stillingen her.

Havnegade 21
5500 Middelfart

FIND MIDDELFART SPAREKASSE PÅ FACEBOOK

14. november 2022

Lillebælt Sport og Kultur søger teamleder

Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart søger en dygtig teamleder, der får ansvaret for at lede et velfungerende team af 12-14 medarbejdere, som hver dag servicerer vores brugere, så de får en god oplevelse, når de besøger vores faciliteter. Samtidig indgår du og dit team i et tæt samarbejde med vores catering afdeling i forbindelse […]

Lillebælt Sport og Kultur

Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart søger en dygtig teamleder, der får ansvaret for at lede et velfungerende team af 12-14 medarbejdere, som hver dag servicerer vores brugere, så de får en god oplevelse, når de besøger vores faciliteter.

Samtidig indgår du og dit team i et tæt samarbejde med vores catering afdeling i forbindelse med afviklingen af mange store og mindre arrangementer.

Nøglen til succes i stillingen er samarbejde, uddelegering og kommunikation. 

LILLEBÆLT SPORT OG KULTUR TILBYDER:

 • En god fast løn med pension og sundhedsordning
 • Gode kolleger
 • Et spændende job, hvor to dage aldrig er ens
 • Et selvstændigt og udviklende job

DINE ANSVARSOMRÅDER:

 • Sikre et godt samarbejde i teamet og en hensigtsmæssig arbejdsfordeling
 • Planlægning og bemanding
 • Varetage rekruttering, oplæring og MUS
 • Overordnet ansvar for afviklingen af daglige aktiviteter samt arrangementer og events
 • Planlægge træningstider i samarbejde med vores foreninger
 • Vedligeholdelse af faciliteter inden for de budgetmæssige rammer
 • Kommunikation med vores kunder.

VORES NYE MEDARBEJDER:

 • Du har ledelseserfaring
 • Du har erfaring med afvikling af større arrangementer
 • Du har branche erfaring (en fordel, men ikke et krav)
 • Du har et stort overblik og kan lide at have gang i mange opgaver på samme tid
 • Du kan lide at arbejde med mennesker og samtidig varetage administrative og praktiske opgaver

ANSØGNING:

Tiltrædelse: Den 1. januar 2023.

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning og CV til direktør, John Jessen på JJE@LSOK.DK
Hvis du har brug for at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe på 40163309.

Arbejdssted:
Lillebæltshallerne, Færøvej 74, 5500 Middelfart.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du ringe på tlf. 40 16 33 09

Send din ansøgning og CV til John Jessen på mail  JJE@LSOK.DK

Færøvej 74
5500 Middelfart

FIND LILLEBÆLT SPORT OG KULTUR PÅ FACEBOOK