Skip to main content
13. april 2023

AUTOFYN søger Arbejdende Værkfører

ANNONCØRBETALT INDHOLD Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger. Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med […]

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger.

Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med værkfører-rollen uden helt at slippe dit tekniske og praktiske virke på værkstedet? Så er denne nye stilling helt sikkert noget for dig, da du i stillingen vil skulle kunne begå dig som både mekaniker/tekniker og værkførerassistent.

Trives du med mange opgaver, der skal løses i løbet af dagen, og har du overskud til at yde den kundeservice i indskrivningen, der kendetegner AUTOFYN? Er du uddannet personvognsmekanikker og/eller tekniker i autobranchen? Så er det præcis dig, vi søger til jobbet som den ny arbejdende værkfører hos AUTOFYN. Du vil hos os få gode kolleger, hvor der er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter, og du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold.

Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet:
 • Indskrivning og kundemodtagelse
 • Modtagelse og udlevering af kundebiler
 • Daglig fakturering af værkstedregninger
 • Indrapportering af reklamationer
 • Være en aktiv arbejdende del af det eksisterende mekanikerteam
Dine kvalifikationer:
 • Uddannet mekaniker eller tekniker med minimum 5 års erfaring
 • Har flair for IT og et solid kendskab til branchen
 • Arbejder selvstændigt og effektivt
 • Betjener altid vores kunder professionelt og venligt
 • Du trives i et travlt arbejdsmiljø
Vi tilbyder dig:
 • En spændende og varieret hverdag blandt dygtige og gode kollegaer
 • Faglig og personlig udvikling
 • Frihed under ansvar
 • Et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold
 • Pension og løn efter kvalifikationer
Ansøgningsprocess:

Fortæl os om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkomne ansøgninger og kalder ind til samtale løbende.

Ansøgninger modtages via mail til bl@autofyn.dk, hvor du skriver Arbejdende værkfører i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job med gode uddannelses- og karrieremuligheder. Gode lønforhold efter kvalifikationer og arbejdsindsats.

 Mail: bl@autofyn.dk

Tlf.: 64414230 – spørg efter Benjamin Linkjær

Send dit CV og en kort ansøgning til bl@autofyn.dk og skriv “Arbejdende værkfører” i emnefeltet

Mandal Allé 13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK

28. februar 2023

AUTOFYN ApS søger en ny hovedbogholder

Er du bogholder med gåpåmod, godt humør, og har du en bred erfaring? Kan du sikre, at opgaverne løses med præcision og til tiden? Så se her!

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos AUTOFYN har deres nuværende bogholder valgt at gå selvstændig, og derfor søger de nu hendes afløser. Hun er der heldigvis lidt endnu og vil hjælpe dig godt på plads i hendes stol. Læs deres stillingsopslag herunder:

Er du bogholder med gåpåmod, godt humør, og har du en bred erfaring? Kan du sikre, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med at finde og træffe selvstændige beslutninger? Så har vi jobbet til dig hos AUTOFYN – Aut. forhandler og mærkeværksted for Peugeot og Citroen samt fra foråret 2023 også Jeep, Fiat og Fiat Professionel.

Som bogholder hos AUTOFYN bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Lidt om det nye job:

 • Som den nye bogholder hos AUTOFYN vil du i denne fuldtidsstilling få opgaver inden for kategorierne:
 • Debitorstyring, afstemning og opfølgning på betalinger samt rykkerprocedurer
 • Kreditorstyring herunder fakturabogføring, betalinger og afstemninger
 • Lønbehandling til timelønnede og funktionærer inkl. opfølgning på timeregistrering, bogføring, afstemning af løn samt administration af lønrefusioner og feriepenge
 • Momsindberetninger, momssandsynliggørelse og afstemning heraf
 • Månedsafslutning – inklusiv afstemning af status – samt årsafslutning i samarbejde med revisor
 • Diverse regnskabsmæssige opgaver som f.eks. indberetning til Danmarks Statistik, kontraktopfølgninger, udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser og generelt sikring af, at vores bogholderi er ajourført og lever op til gældende lovgivning
 • Udarbejdelse af månedlig afdelingsopdelt resultat samt budget
 • Bank og kontaktsalgsafstemninger

Hvem er du?

Hos os vil du få en meget tillidsfyldt og selvstændig rolle. Der er mulighed for opgaver inden for hele bogholderpaletten, og for at trives er det vigtigt, at du har erfaring med ovenstående opgaver. Det er vigtigt, at du er omstillingsparat i en til tider hektisk og travl hverdag. Vi forestiller os, at du har min. 5 års bred erfaring fra lignende job. Vi påregner selvfølgelig oplæring i vores systemer, men det er vigtigt, at du hurtigt kan arbejde selvstændigt.

Hvad tilbyder vi?

Du får en udfordrende stilling i et moderne bilhus med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Derudove bliver du en del af en virksomhed, hvor du selv kan være med til at forme hverdagen, og en virksomhed i sund vækst tæt på motorvejen med gode produkter og et solidt kundegrundlag. Vi tilbyder sundhedssikring, pension og løn efter kvalifikationer, og der vil være masser af afvekslende opgaver, som kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.

Vi glæder os til at byde vores nye bogholder velkommen på Mandal Allé 13 i Middelfart.

Ansøgningsproces:

Fortæl om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkommende ansøgninger og kalder løbende ind til samtale.

Ansøgninger og forespørgsler modtages via mail til MC@AUTOFYN.dk – angiv “Bogholder” i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job øverst i økonomistolen hos AUTOFYN med reference direkte til indehaveren.

MC@AUTOFYN.dk

Send dit CV og en kort ansøgning til MC@AUTOFYN.dk

Mandal Allé 11-13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK

31. januar 2023

Amstrup Skilte søger en økonomiansvarlig

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden. Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau. […]

Amstrup Skilte

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden.

Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau.

Arbejdsopgaverne vil tage sit udgangspunkt i følgende:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogholderi, herunder bogføring og opfølgning
 • Løn- og gageadministration via Proløn, herunder bogføring og afstemning
 • Udarbejde månedlig ledelsesrapportering
 • Sparringspartner for ledelsen, herunder input til analyser med bl.a. kostopfølgning på større projekter
 • Drivkraft i udarbejdelse af budgetter og materiale til revision ifm. årsregnskab
 • IT-relaterede opgaver på superbrugerniveau, herunder videreudvikling af vores Uniconta-løsning
 • Diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver

Du er engageret, initiativrig og en økonomisk samt administrativt orienteret ’håndværker’ med en operationel, struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Dertil er du ansvarsbevidst samt vedholdende, men samtidig serviceminded i relation til dine kolleger og samarbejdspartnere. Du motiveres af at have et selvstændigt ansvar og er proaktiv på opgaverne. Du er god til at kommunikere i organisationen og ser dig selv som en holdspiller.

Du har en teoretisk uddannelse inden for økonomi som f.eks. HD-R og kommer mest sandsynligt fra en stilling i revisionsbranchen. Du har god IT-forståelse og er en god bruger af Office-pakken. Det er en fordel, såfremt du har kendskab til Uniconta.

Vi tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job i en familieejet virksomhed, hvor du har gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone og fokus på et godt arbejdsmiljø. Det betyder bl.a., at vi har indført to timers fokus-tid hver dag, hvor der er tid og rum til at fordybe sig uden forstyrrelser.

Din daglige gang vil være på kontoret i Fredericia, men der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Ud over at du får gode og engagerede kollegaer på job, så holder vi også nogle gode sociale arrangementer, hvor vi mødes på en anden måde, og det indebærer også, at familien indimellem inviteres med.

Skal vi arbejde sammen?

Spørgsmål, så kontakt Morten Amstrup Petersen på 4010 5505 eller send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen.

Vi behandler ansøgningerne, som de kommer ind og holder samtaler løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark. Med over 25 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, og vi lægger en ære i at levere kvalitet. Vi servicerer et væld af kunder fra store kædevirksomheder til en-mands-virksomheder.

Amstrup Skilte har været igennem en fantastisk vækstrejse, der indtil videre har ført virksomheden langt, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Dette har medført, at Amstrup Skilte blev tildelt Børsens Gazellepris i 2015 – 2016 – 2017 – 2018, hvilket vi er stolte af.

Morten Amstrup Petersen på
40 10 55 05

Søg jobbet her

Vesterballevej 17

7000 Fredericia

FIND AMSTRUP SKILTE PÅ FACEBOOK