Skip to main content
13. februar 2024

LokalGruppen søger en studentermedhjælper til sociale medier

Hos LokalGruppen løber vi stærkt, og samtidig ved vi, at rigtig mange unge er skarpe til sociale medier. Derfor søger vi en studentermedhjælper, der kan hjælpe os med deling af nyheder fra LokalNyt i hele landet på sociale medier (primært på Facebook).

LokalGruppen søger sælgere

LokalGruppen er på udkig efter en ny kollega til et studiejob på ca. 5 timer om ugen, hvor du primært skal beskæftige dig med sociale medier. Hvis du samtidig skriver fejlfrit og indimellem har mod på tekstforfatning samt produktion af content til sociale medier, er det et stort plus.

LokalGruppen er på udkig efter en:

– Som er i gang med en uddannelse – det kan være gymnasial eller videregående uddannelse (du kan søge, uanset om du er over eller under 18 år)
– Som er hjemmevant på sociale medier
– Som elsker at skrive – og gør det fejlfrit
– Som er glad for at tage billeder og videoer til sociale medier
– Som brænder for at være med på vores vækstrejse

Om LokalGruppen

Hos LokalGruppen har de flere grene. De har LokalVækst, hvor de faciliterer lokale erhvervsnetværk i hele landet. Og så har de skabt et nyt lokalmedie – LokalNyt, som de er ved at sprede ud til hele landet. Og det er her, du ville komme ind i billedet.

LokalGruppen har kontor i et nyt kontorfællesskab i Middelfart, som ligger et stenkast fra banegården. Her vil du få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling, annoncering og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Ansøgning og kontakt:

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt. Og de indkalder til samtaler løbende.

Lyder jobbet som noget for dig? Så send din ansøgning på mail@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Isabella Fuglsang på tlf. 53 86 09 66.

25. januar 2024

C. C. Clean søger en rengøringsmedarbejder i Middelfart

Er du ferm med en fjerkost og elsker du blanke overflader? Så søg stillingen som rengøringsmedarbejder hos CC Clean.

Det drejer sig om en deltidsstilling på otte timer om ugen. Arbejdstiden er fordelt på fire timer sidst på dagen om tirsdagen og fire timer i weekenden.  

C.C. Clean klarer alle typer rengøringsopgaver fra opfriskning af det private hjem til erhvervsrengøring.
Du kan læse mere om C. C. Clean her. 

Kontakt C.C. Cleans indehaver Lotte på telefon 40 19 14 11 ved interesse.

14. februar 2023

Vinspecialisten søger medhjælper

Hos Vinspecialisten Middelfart søger de en ny medhjælper til butikken på Østergade.Om du er vin-mand eller quinde, 20 eller 50 år er underordnet, hvis blot du har interessen for vin og gerne spiritus. Du skal være serviceminded og mødestabil.Vi tilbyder i gennemsnit 10-15 timer/uge – primært torsdag, fredag og lørdag.Ifm. ferieafvikling, arrangementer i byen og […]

Vinspecialisten søger medhjælper

Hos Vinspecialisten Middelfart søger de en ny medhjælper til butikken på Østergade.
Om du er vin-mand eller quinde, 20 eller 50 år er underordnet, hvis blot du har interessen for vin og gerne spiritus.

Du skal være serviceminded og mødestabil.
Vi tilbyder i gennemsnit 10-15 timer/uge – primært torsdag, fredag og lørdag.
Ifm. ferieafvikling, arrangementer i byen og lign. vil timetallet øges.

Hvis du er interesseret i jobbet, kan du sende en ansøgning til: middelfart@vinspecialisten.dk eller komme ind i butikken og spørg efter Dennis.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en mail til middelfart@vinspecialisten.dk, eller spørg efter Dennis i butikken.

Send din ansøgning til middelfart@vinspecialisten.dk, eller snak med Dennis i butikken

Østergade 7

5500 Middelfart

FIND VINSPECIALISTEN MIDDELFART PÅ FACEBOOK

17. oktober 2022

LokalGruppen søger freelance sælger

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som freelance sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil også skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør. 

Om jobbet:

 • Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
 • Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores erhvervsnetværk LokalVækst
 • Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
 • Du vil få et salgsbudget, og der vil være en mulighed for attraktiv løn.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder. 

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst. 

Om os:

Vores nystartede virksomhed LokalGruppen er placeret i Middelfart Midtpunkt, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men vi søger freelance sælgere i hele landet, så din geografiske placering er underordnet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en konkurrencedygtig løn, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Uanset om du er på udkig efter en fuldtidsstilling, en deltidsstilling eller et studiejob, hører vi meget gerne fra dig. Stilling tilpasses nemlig efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 75-77

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ FACEBOOK

12. oktober 2022

Lillebælt Sport og Kultur søger bogholder/økonomi assistent

Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart søger en dygtig medarbejder med erfaring til vores økonomi- og bogholderiafdeling på 25 timer pr. uge.

Lillebælt Sport og Kultur

Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart søger en dygtig medarbejder med erfaring til deres økonomi- og bogholderiafdeling på 25 timer pr. uge.

Efter grundig introduktion til deres forretningsområder og forskellige systemer såsom eksempelvis Uniconta og Halbooking (GlobusData), vil du bl.a. skulle løse følgende arbejdsopgaver:

 • Løbende bogføring af indkomne fakturaer i forskellige afdelinger
 • Ugentlig bogføring af omsætning
 • Løbende afstemninger af bl.a. e-indkomst, Halbooking, skattekonto og moms
 • Årsafslutning og klargøring til revision
 • Løbende opdatering af vejledninger
 • Ad hoc opgaver samt kundebetjening

Opgaverne løses i samarbejde med de øvrige medarbejdere i administrationen.

Om dig:

 • Du har erfaring med bogføring, regnskab og økonomi.
 • Du er god til tal og har flair for IT systemer
 • Du er struktureret og detaljeorienteret

Dine personlige egenskaber

Du er en pålidelig og imødekommende person, der møder kunder med et smil. Du er ansvarsbevidst og arbejder motiveret og selvstændigt. Samtidigt er du en holdspiller, der gerne giver en hånd med for at hjælpe dine kolleger.

Om Lillebælt Sport og Kultur

Lillebælt Sport og Kultur består af: Lillebæltshallerne, Strib Fritids- og Aktivitetscenter, Strib Svømmehal samt Strib & Middelfart Motionscenter. Vi er også tilknyttet LSOK ApS, der bl.a. tæller bowlingcenter og cafeer.

De tilbyder arbejde i en alsidig og dynamisk organisation, hvor der er lavt til loftet. De ser gerne, at du er der på faste dage hver uge, men de er fleksible, så du kan tilpasse dine arbejdstider.

Arbejdssted: Lillebæltshallerne, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart

Ansøgning

Send en motiveret ansøgning og dit CV snarest muligt til deres controller, Hans Christian Pristed, på mail HCP@LSOK.DK. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hans Christian på mobil 28 97 08 91.

De ansætter så snart, de har fundet den rette kandidat.

Hans Christian Pristed på tlf.

28 97 08 91

Send mail til Hans Christian

Pristed: HCP@LSOK.DK

Færøvej 74-76

5500 Middelfart

FIND LILLEBÆLT SPORT OG KULTUR PÅ FACEBOOK