Skip to main content
28. april 2023

Middelfart Sparekasse søger finanselever til september 2023

ANNONCØRBETALT INDHOLD Det er mennesker, der gør forskellen – vil du være med til at gøre en forskel? Lige nu søger Middelfart Sparekasse finanselever til efteråret 2023. Hvis det er noget for dig, så tag et kig på deres stillingsopslag herunder: Som finanselev bliver du klædt på til en spændende fremtid i en sektor, der […]

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Det er mennesker, der gør forskellen – vil du være med til at gøre en forskel? Lige nu søger Middelfart Sparekasse finanselever til efteråret 2023. Hvis det er noget for dig, så tag et kig på deres stillingsopslag herunder:

Som finanselev bliver du klædt på til en spændende fremtid i en sektor, der også fremover vil være en helt central spiller i forhold til bæredygtighedsdagsordenen.

Samtidig bliver du en del af en virksomhed, som i 170 år har ageret fra et bæredygtigt udgangspunkt. Det gælder både i forhold, hvordan vi behandler vores kunder og vores kolleger, og ikke mindst hvordan vi agerer ansvarligt i samfundet omkring os.

Som finanselev i Middelfart Sparekasse giver vi dig
 • et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig en stærk faglig ballast
 • kolleger, der altid står klar til at hjælpe dig på vej
 • ledere og mentorer, som følger dig tæt
 • løbende opfølgning og feedback på dit forløb.

Vi har tillid til, at du allerede fra starten kan agere efter vores leveregel ”Til fælles bedste”. Levereglen betyder blandt andet, at vi klarer tingene i fællesskab; her er ingen personlige salgsmål. Du kan også se frem til stor frihed og et stort ansvar. Vi ser dig på lige fod med vores 380 øvrige kolleger og ikke som eleven, der skal sidde med de kedelige opgaver. Til gengæld er vores forventninger til dig også store, men ikke urealistiske.

Selv om du efter to års elevuddannelse kan kalde dig rådgiver, så er du ikke færdiguddannet. Vi tror på livslang læring, og efter din elevuddannelse laver vi sammen med dig en plan for din videre udvikling.

Der kan være mange indgange til at blive elev hos os. Noget af det vigtigste er nysgerrighed og lysten til at arbejde med mennesker. Og så er det en stor fordel, at du har en god portion erfaring fra arbejdsmarkedet, gerne med service eller direkte kundekontakt. Flair for tal og gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt, er også en fordel.

Derudover skal du have en adgangsgivende uddannelse som STX, HHX el.lign.

Send os din ansøgning

Har du spørgsmål til forløbet som finanselev, så ring til HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00. Vi vil gerne have dit CV og en kortfattet ansøgning, hvor du beskriver, hvordan DU vil være med til at gøre en forskel.

Ansøgningsfrist er 1. juni, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

HR-konsulent
Michael Hedemann
Tlf.: 61 94 06 00

Ansøg online her

Havnegade 21
5500 Middelfart

FIND MIDDELFART SPAREKASSE PÅ FACEBOOK

3. februar 2023

Nordfyns Bank søger en sekretariatschef i Odense

Er du klar på ansvar for compliance, risikostyring og jura? Har du en stærk compliance- og risikoforståelse samt juridisk erfaring inden for den finansielle sektor? Så har Nordfyns Bank jobbet til dig. Du vil have en berøringsflade i hele organisationen, hvor fokus er på at overholde gældende lovgivning for et børsnoteret pengeinstitut. Styrke compliancekulturen, og […]

Nordfyns Bank søger en sekretariatschef i Odense

Er du klar på ansvar for compliance, risikostyring og jura? Har du en stærk compliance- og risikoforståelse samt juridisk erfaring inden for den finansielle sektor? Så har Nordfyns Bank jobbet til dig.

Du vil have en berøringsflade i hele organisationen, hvor fokus er på at overholde gældende lovgivning for et børsnoteret pengeinstitut. Styrke compliancekulturen, og rådgive og vejlede om compliancerisici.

Dine væsentligste opgaver bliver:

 • At supportere direktion og bestyrelse
 • Administrere og vedligeholde materiale i henhold til Lov om Finansiel Virksomhed og Ledelsesbekendtgørelsen
 • Juridisk rådgivning af kollegaer
 • Complianceansvarlig
 • Løbende at rådgive ledelsen og de fagansvarlige om compliancerelaterede spørgsmål
 • Ledelsesrapportering
 • På sigt vil du gradvist få ansvaret for koncernens risikostyring.

Din hverdag bliver præget af tæt dialog med ledelsen og medarbejdere i hele organisationen. Du vil referere direkte til direktionen, og du vil opleve at blive en del af et meget professionelt miljø.

Om dig:
Din uddannelsesmæssige tilgang til jobbet kan være juridisk uddannelse på kandidatniveau, alternativt en videregående økonomisk, revisionsmæssig, finansiel uddannelse på kandidatniveau med nogle års erfaring med finansiel lovgivning og/eller compliancearbejde.

Som person er du løsningsorienteret med en tillidsvækkende adfærd, og du er god til at skabe relationer.

Om Nordfyns Bank:
Nordfyns Bank er en dynamisk og udviklingsorienteret bank, og de har alle de produkter og services, som deres kunder forventer af dem. De trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. De lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, de agerer på. De er bevidste om deres begrænsninger, men i langt højere grad om deres muligheder.

Du kan forvente:
Et spændende job, som du i høj grad selv kan være med til at forme. Du bliver en del af en sund virksomhed med fokus på gode arbejdsforhold for deres 120 kollegaer.

Uddannelse og kompetenceudvikling er vigtigt for deres fælles udvikling, og du vil have adgang til de nødvendige værktøjer, der sikrer dig succes i jobbet.

Dit arbejdssted er på deres hovedkontor på Dannebrogsgade i Odense, beliggende som nabo til Odense Banegårdscenter. Hjemmearbejde er en fleksibel mulighed i særlige situationer, men de lægger stor vægt på at fastholde et fagligt og socialt arbejdsmiljø på alle deres lokationer.

Lønpakken indeholder dels attraktive løn- og pensionsvilkår, 6 ferieuger samt 5 omsorgsdage og mulighed for flextid. De har desuden en aktiv personaleforening, ligesom banken arrangerer flere sociale arrangementer løbende.

Ansøgning m.v.
Ansøgning og CV uploades via linket herunder. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og administrationschef Flemming Tholsgaard på telefon: 59 48 93 63 – mail: ft@nordfynsbank.dk eller Adm. direktør Holger Bruun på telefon: 59 48 93 33 – mail: hobr@nordfynsbank.dk

Ansøgninger behandles løbende.

HR- og administrationschef Flemming Tholsgaard på telefon: 59 48 93 63 – mail: ft@nordfynsbank.dk

Adm. direktør Holger Bruun på telefon: 59 48 93 33 – mail: hobr@nordfynsbank.dk

Søg jobbet her

Dannebrogsgade 
5000 Odense C

FIND NORDFYNS BANK PÅ FACEBOOK

31. januar 2023

Amstrup Skilte søger en økonomiansvarlig

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden. Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau. […]

Amstrup Skilte

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden.

Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau.

Arbejdsopgaverne vil tage sit udgangspunkt i følgende:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogholderi, herunder bogføring og opfølgning
 • Løn- og gageadministration via Proløn, herunder bogføring og afstemning
 • Udarbejde månedlig ledelsesrapportering
 • Sparringspartner for ledelsen, herunder input til analyser med bl.a. kostopfølgning på større projekter
 • Drivkraft i udarbejdelse af budgetter og materiale til revision ifm. årsregnskab
 • IT-relaterede opgaver på superbrugerniveau, herunder videreudvikling af vores Uniconta-løsning
 • Diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver

Du er engageret, initiativrig og en økonomisk samt administrativt orienteret ’håndværker’ med en operationel, struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Dertil er du ansvarsbevidst samt vedholdende, men samtidig serviceminded i relation til dine kolleger og samarbejdspartnere. Du motiveres af at have et selvstændigt ansvar og er proaktiv på opgaverne. Du er god til at kommunikere i organisationen og ser dig selv som en holdspiller.

Du har en teoretisk uddannelse inden for økonomi som f.eks. HD-R og kommer mest sandsynligt fra en stilling i revisionsbranchen. Du har god IT-forståelse og er en god bruger af Office-pakken. Det er en fordel, såfremt du har kendskab til Uniconta.

Vi tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job i en familieejet virksomhed, hvor du har gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone og fokus på et godt arbejdsmiljø. Det betyder bl.a., at vi har indført to timers fokus-tid hver dag, hvor der er tid og rum til at fordybe sig uden forstyrrelser.

Din daglige gang vil være på kontoret i Fredericia, men der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Ud over at du får gode og engagerede kollegaer på job, så holder vi også nogle gode sociale arrangementer, hvor vi mødes på en anden måde, og det indebærer også, at familien indimellem inviteres med.

Skal vi arbejde sammen?

Spørgsmål, så kontakt Morten Amstrup Petersen på 4010 5505 eller send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen.

Vi behandler ansøgningerne, som de kommer ind og holder samtaler løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark. Med over 25 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, og vi lægger en ære i at levere kvalitet. Vi servicerer et væld af kunder fra store kædevirksomheder til en-mands-virksomheder.

Amstrup Skilte har været igennem en fantastisk vækstrejse, der indtil videre har ført virksomheden langt, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Dette har medført, at Amstrup Skilte blev tildelt Børsens Gazellepris i 2015 – 2016 – 2017 – 2018, hvilket vi er stolte af.

Morten Amstrup Petersen på
40 10 55 05

Søg jobbet her

Vesterballevej 17

7000 Fredericia

FIND AMSTRUP SKILTE PÅ FACEBOOK