Skip to main content
5. juni 2023

AUTOFYN søger klargøringsmedarbejder

AUTOFYN har rygende travlt på deres eftermarked og søger derfor endnu en klargøringsmedarbejder på 37 timer.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

AUTOFYN har rygende travlt på deres eftermarked og søger derfor endnu en klargøringsmedarbejder på 37 timer – måske er det dig? Læs deres stillingsopslag herunder: 

Er du som person fyldt med gåpåmod, har godt humør og lyst til at arbejde inden for Autobranchen? Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med vekslende opgaver på gulvet? Så har vi jobbet til dig hos AUTOFYN – Aut. forhandler og mærke værksted af Ny vogns mærkerne Peugeot, Citroen, Jeep, Fiat og Fiat Professionel.

Som klargøringsmedarbejder hos AUTOFYN bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Vi søger en fleksibel og serviceminded servicemedarbejder til at løse forskellige praktiske opgaver i vores klargøring samt som hjælpende hånd på værkstedet med ad hoc opgaver, når det spidser til.

LIDT OM DIT NYE JOB:

Der er tale om en praktisk rolle med varierende opgaver og en afvekslende hverdag i en uformel og positiv atmosfære.

Dine opgaver indebærer bl.a.:

 • Klargøring, aftørring, vask og støvsugning af brugte og nye biler
 • Oprydning og udpakning på lager
 • Mindre Vicevært opgaver
 • Diverse ad hoc opgaver for værkstedet og salgsafdelingen
 • Hjulskift
 • Klargøring af biler til syn
OM DIG:

Vi forestiller os, at du har en praktisk baggrund, gerne fra bilbranchen men dette er ikke et krav. At du besidder et stort servicegen og ikke går på kompromis med kvaliteten – Vi ser gerne, at du er selvkørende og kan sætte hverdagen i system. Du kan bidrage med dit gode humør og gåpåmod, og er ikke bange for at tage fat. Desuden er du mødestabil og har kørekort til personbil.

HVAD TILBYDER VI?    

En udfordrende stilling i et moderne bil hus med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. At blive en del af en virksomhed, hvor du selv kan være med til at forme hverdagen. En virksomhed i sund vækst tæt på motorvejen med gode produkter og et solidt kundegrundlag. Vi tilbyder sundhedssikring, pension og løn efter kvalifikationer, der vil være masser af afvekslende opgaver, som kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.

Vi glæder os til at byde vores nye Klargøringsmedarbejder velkommen pa Mandal allé 13 i Middelfart

ANSØGNINGSPROCESS:

Fortæl os om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkomne ansøgninger og kalder ind til samtale løbende.

Ansøgninger og forespørgsler modtages via mail til INFO@AUTOFYN.DK angiv “klargøring” i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job hos AUTOFYN. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Mail: INFO@AUTOFYN.DK  

 

Send dit CV og en kort ansøgning til INFO@AUTOFYN.DK og angiv “Klargøringsmedarbejder” i emnefeltet

Mandal Allé 13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK

13. april 2023

AUTOFYN søger Arbejdende Værkfører

ANNONCØRBETALT INDHOLD Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger. Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med […]

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger.

Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med værkfører-rollen uden helt at slippe dit tekniske og praktiske virke på værkstedet? Så er denne nye stilling helt sikkert noget for dig, da du i stillingen vil skulle kunne begå dig som både mekaniker/tekniker og værkførerassistent.

Trives du med mange opgaver, der skal løses i løbet af dagen, og har du overskud til at yde den kundeservice i indskrivningen, der kendetegner AUTOFYN? Er du uddannet personvognsmekanikker og/eller tekniker i autobranchen? Så er det præcis dig, vi søger til jobbet som den ny arbejdende værkfører hos AUTOFYN. Du vil hos os få gode kolleger, hvor der er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter, og du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold.

Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet:
 • Indskrivning og kundemodtagelse
 • Modtagelse og udlevering af kundebiler
 • Daglig fakturering af værkstedregninger
 • Indrapportering af reklamationer
 • Være en aktiv arbejdende del af det eksisterende mekanikerteam
Dine kvalifikationer:
 • Uddannet mekaniker eller tekniker med minimum 5 års erfaring
 • Har flair for IT og et solid kendskab til branchen
 • Arbejder selvstændigt og effektivt
 • Betjener altid vores kunder professionelt og venligt
 • Du trives i et travlt arbejdsmiljø
Vi tilbyder dig:
 • En spændende og varieret hverdag blandt dygtige og gode kollegaer
 • Faglig og personlig udvikling
 • Frihed under ansvar
 • Et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold
 • Pension og løn efter kvalifikationer
Ansøgningsprocess:

Fortæl os om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkomne ansøgninger og kalder ind til samtale løbende.

Ansøgninger modtages via mail til bl@autofyn.dk, hvor du skriver Arbejdende værkfører i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job med gode uddannelses- og karrieremuligheder. Gode lønforhold efter kvalifikationer og arbejdsindsats.

 Mail: bl@autofyn.dk

Tlf.: 64414230 – spørg efter Benjamin Linkjær

Send dit CV og en kort ansøgning til bl@autofyn.dk og skriv “Arbejdende værkfører” i emnefeltet

Mandal Allé 13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK

28. februar 2023

AUTOFYN ApS søger en ny hovedbogholder

Er du bogholder med gåpåmod, godt humør, og har du en bred erfaring? Kan du sikre, at opgaverne løses med præcision og til tiden? Så se her!

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hos AUTOFYN har deres nuværende bogholder valgt at gå selvstændig, og derfor søger de nu hendes afløser. Hun er der heldigvis lidt endnu og vil hjælpe dig godt på plads i hendes stol. Læs deres stillingsopslag herunder:

Er du bogholder med gåpåmod, godt humør, og har du en bred erfaring? Kan du sikre, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med at finde og træffe selvstændige beslutninger? Så har vi jobbet til dig hos AUTOFYN – Aut. forhandler og mærkeværksted for Peugeot og Citroen samt fra foråret 2023 også Jeep, Fiat og Fiat Professionel.

Som bogholder hos AUTOFYN bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Lidt om det nye job:

 • Som den nye bogholder hos AUTOFYN vil du i denne fuldtidsstilling få opgaver inden for kategorierne:
 • Debitorstyring, afstemning og opfølgning på betalinger samt rykkerprocedurer
 • Kreditorstyring herunder fakturabogføring, betalinger og afstemninger
 • Lønbehandling til timelønnede og funktionærer inkl. opfølgning på timeregistrering, bogføring, afstemning af løn samt administration af lønrefusioner og feriepenge
 • Momsindberetninger, momssandsynliggørelse og afstemning heraf
 • Månedsafslutning – inklusiv afstemning af status – samt årsafslutning i samarbejde med revisor
 • Diverse regnskabsmæssige opgaver som f.eks. indberetning til Danmarks Statistik, kontraktopfølgninger, udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser og generelt sikring af, at vores bogholderi er ajourført og lever op til gældende lovgivning
 • Udarbejdelse af månedlig afdelingsopdelt resultat samt budget
 • Bank og kontaktsalgsafstemninger

Hvem er du?

Hos os vil du få en meget tillidsfyldt og selvstændig rolle. Der er mulighed for opgaver inden for hele bogholderpaletten, og for at trives er det vigtigt, at du har erfaring med ovenstående opgaver. Det er vigtigt, at du er omstillingsparat i en til tider hektisk og travl hverdag. Vi forestiller os, at du har min. 5 års bred erfaring fra lignende job. Vi påregner selvfølgelig oplæring i vores systemer, men det er vigtigt, at du hurtigt kan arbejde selvstændigt.

Hvad tilbyder vi?

Du får en udfordrende stilling i et moderne bilhus med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. Derudove bliver du en del af en virksomhed, hvor du selv kan være med til at forme hverdagen, og en virksomhed i sund vækst tæt på motorvejen med gode produkter og et solidt kundegrundlag. Vi tilbyder sundhedssikring, pension og løn efter kvalifikationer, og der vil være masser af afvekslende opgaver, som kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.

Vi glæder os til at byde vores nye bogholder velkommen på Mandal Allé 13 i Middelfart.

Ansøgningsproces:

Fortæl om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkommende ansøgninger og kalder løbende ind til samtale.

Ansøgninger og forespørgsler modtages via mail til MC@AUTOFYN.dk – angiv “Bogholder” i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job øverst i økonomistolen hos AUTOFYN med reference direkte til indehaveren.

MC@AUTOFYN.dk

Send dit CV og en kort ansøgning til MC@AUTOFYN.dk

Mandal Allé 11-13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK