Skip to main content
24. juli 2023

Båring Bakke Grill søger erfaren medarbejder over 18 år

Hos Båring Bakke Grill kommer de til at mangle medarbejdere efter sommeren, og derfor søger de fra uge 32 dig, der er over 18 år, og som har erfaring med at arbejde i grillbar eller lignende.

Annoncørbetalt Indhold

Som medarbejder hos Båring Bakke Grill skal du have gåpåmod, være smilende, god til kundekontakt og indstillet på travle vagter med højt tempo. Du bliver en del af et godt hold, som arbejder sammen om at få mad med kvalitet ud til kunderne til tiden.

Du skal desuden kunne arbejde aftener og weekender. Mødetiden er oftest 16.30-20.30 i hverdagene, og i weekenden vil du få enten dagvagt eller aftenvagt.

På nuværende tidspunkt har man ikke åbnings- eller lukkevager på egen hånd, men det kan blive aktuelt på sigt.

Båring Bakke Grill tilbyder til gengæld ordentlige rammer med et arbejdsmiljø, hvor man passer på hinanden. Du kommer til at arbejde efter ønskeplan, hvor vagterne tilpasses til dit liv.

Er du klar til oplæring allerede i uge 31, er det et plus. Inden ansættelse vil du formentlig have en “prøvevagt”, hvor både du og personalet får mulighed for at se hinanden an.

Søg stillingen

For at søge stillingen skal du ringe eller sende en SMS til Mette på tlf.: 24 90 21 16.

Har du tidligere sendt en ansøgning, så henvend dig gerne igen, så de ved, at du stadig er interesseret.

Er du interesseret i jobbet, men er du under 18 år, så er det en forudsætning, for at du kan komme i betragtning, at du har erfaring med at arbejde i en grillbar, at du som minimum har afsluttet 9. klasse, og at du kan arbejde i hverdagene.

30. marts 2023

Båring Bakke Grill søger medarbejdere

Båring Bakke Grill genåbner i påsken og i den forbindelse søger de nye, unge medarbejdere, som er klar på nye udfordringer.

Båring Bakke Grill søger medarbejdere

Brænder du for god kundeservice, lækker grillmad og is? Så er du måske Båring Bakke Grills nye medarbejder.

Båring Bakke Grill har fået en ny forpagter, og i den forbindelse genåbner de skærtorsdag. De ønsker at sammensætte et stærkt team af unge medarbejdere mellem 15 og 17 år – OG som har afsluttet min. 9. klasse.

De hører også gerne fra dig, hvis du er fyldt 18 år.

Timetallet vil variere, og arbejdstiderne er primært eftermiddag og aften hovedsagligt i weekenden.

På Båring Bakke Grill kommer du til at arbejde på toppen af Vestfyns smukke natur og i afslappede omgivelser, hvor der er plads til grin og personlig udvikling. Lyder det som noget for dig? Så glæder de sig til at høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du henvende dig til Mette på tlf. 24902116 eller Simon på tlf. 51904727.

De glæder sig også til at modtage din ansøgning på nedenstående mail og kalder løbende til samtale.
✉️ simonjuuljohansen@gmail.com

Mette på tlf. 24902116

eller Simon på tlf. 51904727

Send din ansøgning på mail til simonjuuljohansen@gmail.com

Middelfartvej 103A

5466 Asperup

FIND BÅRING BAKKE GRILL PÅ FACEBOOK

7. september 2022

Båring Bakke Grill søger medarbejdere

Brænder du for god kundeservice og lækker grillmad? Så er du måske Båring Bakke Grills nye medarbejder. Båring Bakke Grill ønsker at sammensætte et stærkt team på tværs af køn, alder og erfaring og søger både en medarbejder under 18 og en medarbejder over 18 år. På Båring Bakke Grill kommer du til at arbejde […]

Båring Bakke Grill

Brænder du for god kundeservice og lækker grillmad? Så er du måske Båring Bakke Grills nye medarbejder.

Båring Bakke Grill ønsker at sammensætte et stærkt team på tværs af køn, alder og erfaring og søger både en medarbejder under 18 og en medarbejder over 18 år.

Båring Bakke Grill kommer du til at arbejde på toppen af Vestfyns smukke natur og i afslappede omgivelser, hvor der er plads til grin og personlig udvikling. Lyder det som noget for dig? Så glæder de sig til at høre fra dig.

Hvis du er interesseret i jobbet eller har nogle spørgsmål, kan du henvende dig til Thomas på tlf. 40 10 70 22.

 

Via tlf. på 40 10 70 22

Ring på tlf. 40 10 70 22

Middelfartvej 103A,
5466 Asperup