Skip to main content
16. maj 2024

Middelfart Sparekasse søger erfaren webudvikler

På hovedkontoret i Middelfart søger de en dygtig og kompetent udvikler. Du kan læse stillingsopslaget her:

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

Er du en dygtig webudvikler, der er drevet af nysgerrighed og et ønske om at skabe forandringer gennem teknologi? Så har Middelfart Sparekasse jobbet til dig. De står over for en række spændende opgaver, bl.a. med at få opdateret og teknologiløftet vores interne webapplikationer, og de søger derfor en dygtig og kompetent udvikler.

Deres nuværende webapplikation er designet i PHP og JQuery, men du behøver ikke nødvendigvis være ekspert i disse teknologier. Dine tanker og tilgang til arkitektur kan være med til at bidrage til den fremtidige løsning.

Det forventer de af dig

Du har en IT-faglig baggrund og nogle års erfaring med webudvikling. De forventer, at du har mod på at sætte en teknologisk retning i samarbejde med dine udviklingskollegaer i IT.

Dine favoritteknologier er som nævnt ikke det afgørende for dem, men du har sikkert erfaring inden for en eller flere af nedenstående teknologier og metoder:

 • Javascript
 • React eller andre komponentbaserede frameworks
 • Python
 • C#
 • Rest-basered API-udvikling
 • Relationel database (SQL Server)
 • GIT og Azure Devops
 • Værktøjer som Node.js, Vite, Roll-up
 • Integrationer til MS365 miljøer -særligt på Power Platformen

Lidt om afdelingen og Sparekassen

Du bliver en del af et IT-udviklingsteam på fire personer. I indgår i en samlet IT-afdeling på 14 kolleger, der sidder samlet i deres hovedsæde i Middelfart. Deres udviklingsteam består af dygtige og kompetente udviklere med et stort spænd af kompetencer. De arbejder dagligt med robotics, RPA, datamodellering, analyse/rapportering og Microsoft Power Platform.

I Sparekassen er de mere end 400 kolleger fordelt på 15 adresser. De arbejder efter det fælles mål at gøre deres næsten 100.000 kunder tilfredse med den service og de oplevelser, de leverer. Du kender dem måske som en særdeles god arbejdsplads. Det er de, og det vil de fortsat være, så du kommer til en arbejdsplads med fokus på både personlig og faglig udvikling – lige fra søvnkurser til hackatons.

Hvis du har fået lyst til et job med mange udfordringer og store muligheder for at være med til at forme fremtidens løsninger, så kan du søge jobbet her. Det skal du gøre senest den 20. maj, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da de løbende kalder kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-chef Jacob Lindkvist på 30 90 75 58, eller HR-konsulent Michael Hedemann på 61 94 06 00.

2. maj 2024

Middelfart Advokaterne søger en advokatsekretær

Er du struktureret, selvstændig og har du flair for IT? Så søger Middelfart Advokaterne lige netop dig som deres nye advokatsekretær.

Middelfart Advokaterne

Vil du være en del af et veletableret advokatkontor med lokal forankring i Middelfart? Så søger Middelfart Advokaterne en advokatsekretær.

Hvem er de?

Middelfart Advokaterne yder rådgivning om de fleste sagstyper til både private og erhvervsklienter. De er i dag 4 advokater, 1 advokatfuldmægtig samt 4 sekretærer, og de kan godt bruge endnu en kollega. Du kan læse mere om virksomheden her: www.middelfartadvokaterne.dk

Hvem er du?

Du er en uddannet advokatsekretær, der kan arbejde struktureret, selvstændigt og effektivt.

Det vil desuden være en fordel, hvis du er fortrolig med arbejdet i Advosys, men vigtigere er det, at du har flair og generel interesse for IT.

Kommende sagsområder vil være erstatningssager, ejendomshandler, civile retssager m.m.

Stillingsindhold kan løbende tilpasses dine ønsker og kvalifikationer.

De tilbyder:

En interessant stilling på et advokatkontor med en jordnær tilgang til hinanden og deres klienter.

Opstart hurtigst muligt eller efter aftale. De indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart de har fundet den rette nye medarbejder.

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen og vedhæft ansøgning, CV samt evt. øvrige, relevante bilag.

Ansøgning skal sendes til bkj@middelfartadvokaterne.dk

De ser frem til at høre fra dig.

18. oktober 2023

Middelfart Sparekasse søger en IT-supporterelev

Er du skarp til IT? Og vil du være med til at hjælpe 400 kolleger med deres IT-teknik? Så er Middelfart Sparekasse på udkig efter dig. Læs deres stillingsopslag her.

Vi er på udkig efter Danmarks bedste IT-supporterelev til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Som IT-supporterelev i Middelfart Sparekasse bliver du en del af en IT-afdeling med 15 kolleger.

Vi servicerer 400 kolleger i afdelinger fra Aarhus over Esbjerg til Svendborg og København, og de skal opleve hurtig og effektiv service, når de henvender sig.

Du bliver en af tre kolleger i IT-teknik, som står for support, drift, udvikling og indkøb af vores IT-teknik.

Dit arbejde spænder vidt – og ikke to dage er ens. Du kommer til at arbejde med kritisk infrastruktur i en virksomhed, hvor tempoet ofte er højt.

For at lykkes som IT-supporterelev skal du være:
 • Serviceminded
 • God til at kommunikere
 • Klar til at udforske nye områder og problemstillinger
 • I stand til at holde mange bolde i luften og prioritere disse
 • Struktureret og have ordenssans
Vi forventer, at du er:
 • Teknisk dygtig og nysgerrig
 • Analytisk og evner at danne dig et overblik over en problemstilling
 • I stand til at arbejde med programmering/scripting – i et vist omfang
 • Mobil – har kørekort og gerne egen bil

Vi ønsker, at IT-supporteleven starter primo januar 2024.

Vil du arbejde med IT i et fagligt stærkt miljø – så søg stillingen med det samme. Ansøgning senest 10. november 2023

Spørgsmål til jobbet kan du stille til IT-chef Jacob Helding Lindkvist på tlf. 30 90 75 58 eller HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00.