Skip to main content
5. juni 2023

AUTOFYN søger klargøringsmedarbejder

AUTOFYN har rygende travlt på deres eftermarked og søger derfor endnu en klargøringsmedarbejder på 37 timer.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

AUTOFYN har rygende travlt på deres eftermarked og søger derfor endnu en klargøringsmedarbejder på 37 timer – måske er det dig? Læs deres stillingsopslag herunder: 

Er du som person fyldt med gåpåmod, har godt humør og lyst til at arbejde inden for Autobranchen? Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med vekslende opgaver på gulvet? Så har vi jobbet til dig hos AUTOFYN – Aut. forhandler og mærke værksted af Ny vogns mærkerne Peugeot, Citroen, Jeep, Fiat og Fiat Professionel.

Som klargøringsmedarbejder hos AUTOFYN bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Vi søger en fleksibel og serviceminded servicemedarbejder til at løse forskellige praktiske opgaver i vores klargøring samt som hjælpende hånd på værkstedet med ad hoc opgaver, når det spidser til.

LIDT OM DIT NYE JOB:

Der er tale om en praktisk rolle med varierende opgaver og en afvekslende hverdag i en uformel og positiv atmosfære.

Dine opgaver indebærer bl.a.:

  • Klargøring, aftørring, vask og støvsugning af brugte og nye biler
  • Oprydning og udpakning på lager
  • Mindre Vicevært opgaver
  • Diverse ad hoc opgaver for værkstedet og salgsafdelingen
  • Hjulskift
  • Klargøring af biler til syn
OM DIG:

Vi forestiller os, at du har en praktisk baggrund, gerne fra bilbranchen men dette er ikke et krav. At du besidder et stort servicegen og ikke går på kompromis med kvaliteten – Vi ser gerne, at du er selvkørende og kan sætte hverdagen i system. Du kan bidrage med dit gode humør og gåpåmod, og er ikke bange for at tage fat. Desuden er du mødestabil og har kørekort til personbil.

HVAD TILBYDER VI?    

En udfordrende stilling i et moderne bil hus med mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar. At blive en del af en virksomhed, hvor du selv kan være med til at forme hverdagen. En virksomhed i sund vækst tæt på motorvejen med gode produkter og et solidt kundegrundlag. Vi tilbyder sundhedssikring, pension og løn efter kvalifikationer, der vil være masser af afvekslende opgaver, som kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt.

Vi glæder os til at byde vores nye Klargøringsmedarbejder velkommen pa Mandal allé 13 i Middelfart

ANSØGNINGSPROCESS:

Fortæl os om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkomne ansøgninger og kalder ind til samtale løbende.

Ansøgninger og forespørgsler modtages via mail til INFO@AUTOFYN.DK angiv “klargøring” i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job hos AUTOFYN. Vi glæder os til at høre fra dig.

 Mail: INFO@AUTOFYN.DK  

 

Send dit CV og en kort ansøgning til INFO@AUTOFYN.DK og angiv “Klargøringsmedarbejder” i emnefeltet

Mandal Allé 13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK