Skip to main content
22. september 2025

Severin søger kok

Vil du være med til at levere mindeværdige madoplevelser? Så er det måske dig, Severin kursus- og konferencecenter søger. Læs jobopslaget her.

Af: Andreas Hjort | Foto:

Hos Severin i Middelfart søger vi en dygtig ny kollega, der vil være med til at levere mindeværdige madoplevelser til vores gæster på kursus- og konferencecenteret.

Vi forventer, at:
  • Du er faguddannet har kreativ sans og interesserer dig for at lave retter med gode råvarer.
  • Du er proaktiv, teamplayer, engageret og har en positiv udstråling.
  • Du er omstillingsparat og samarbejdsvillig.
  • Du kan bevare overblikket og det gode humør – også når tempoet er højt.
  • Du har altid gæsten for øje i alt, hvad du gør.
Hvad kan du forvente af os?

Severin er et professionelt kursus- og konferencecenter i Trekantområdet.

Vi skaber ægte og mindeværdige oplevelser for vores gæster med fokus på mad, atmosfære, inspirerende miljø og den unikke Severinske ånd.

Vores kerneværdier er personlighed og professionalisme, med fokus på ansvarlighed.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i et engageret og inkluderende arbejdsmiljø, hvor kollegaskab og samarbejde er i centrum. Vi støtter hinanden, deler viden og skaber en hverdag præget af respekt, humor og fælles engagement.

Du vil indgå et vagt-rul med dagvagter hver anden uge. Du vil få fri hver anden weekend samt fri i påsken, jul og nytår, efterårsferien og vinterferien.

Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Tina Møhring Madsen, F&B Chef på mail tmm@severinkursuscenter.dk.

Ansøgning med CV sendes på mail til F&B chef Tina Møhring Madsen. Skriv ”Ansøgning kok” i emnefeltet på din mail til tmm@severinkursuscenter.dk.

Send din ansøgning i dag – der holdes samtaler løbende.

7. april 2025

Severin søger en kok/gastronom

Har du lyst og evner til at lave kvalitetsmad fra bunden? Så er det måske dig, Severin søger som deres nye kok/gastronom. Læs jobopslaget her.

Af: Andreas Hjort | Foto:

Severin søger en dygtig kok/gastronomassistent, som har lyst og evner til at lave kvalitetsmad fra bunden.

Stillingen er både i det kolde og det varme køkken.

Vi tilbyder:
  • En plads på et team i et hus i rivende udvikling – og hvor der ikke er lang vej fra ord til handling
  • En masse gode kolleger, som alle kan deres kram og lever og ånder for service og kvalitet
  • En hver anden weekend samt fri i påsken, jul og nytår, efterårsferie og vinterferie
  • Vi kører et rul med dagvagter hver anden uge
Lidt om personen vi søger:
  • Du er faguddannet har kreativ sans og interesserer dig for at lave retter med gode råvarer
  • Du er fleksibel og god til at planlægge din tid
  • Du er omstillingsparat og samarbejdsvillig
  • Du har et godt humør, og deler det gerne med dine kolleger

Ansøgningsfrist snarest, samtaler afholdes løbende

Ansøgning og CV sendes til køkkenchef Jakob Haugaard på koekkenchef@severinkursuscenter.dk.

Hvis du vil høre mere om stillingen kan du ringe til Jakob på 53652504.

13. januar 2025

Severin søger en dygtig kok/gastronom

Er du en faguddannet kok/gastronomassistent med en kreativ sans og interesse i gode råvarer? Så er det måske dig, Severin søger til deres team. Læs jobopslaget herunder:

Af: Viktor Bork | Foto:

Severin søger en dygtig kok/gastronomassistent, som har lyst og evner til at lave kvalitetsmad fra bunden. Stillingen er både i det kolde og det varme køkken.

Vi tilbyder:
  • En plads på et team i et hus i rivende udvikling – og hvor der ikke er lang vej fra ord til handling
  • En masse gode kolleger, som alle kan deres kram og lever og ånder for service og kvalitet
  • Fri hver anden weekend samt fri i påsken, jul og nytår, efterårsferie og vinterferie
  • Vi kører et rul med dagvagter hver anden uge
Hvem søger vi?
  • Du er faguddannet har kreativ sans og interesserer dig for at lave retter med gode råvarer
  • Du er fleksibel og god til at planlægge din tid
  • Du er omstillingsparat og samarbejdsvillig
  • Du har et godt humør, og deler det gerne med dine kolleger
Hvem er vi?

Vi er et professionelt kursus- og konferencecenter i Trekantområdet.

Vi lever af at gøre vores gæster glade, og det gør vi:

Vi har med baggrund i Severins særlige atmosfære, serviceniveau og ånd, de senere år modtaget adskillige anerkendelser på Severin, og det er vi ydmygt taknemmelige og stolte over.

Ansøgningsfrist snarest. Samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning til Jakob Haugaard på koekkenchef@severinkursuscenter.dk. Hvis du vil høre om stillingen kan du ringe til Jakob på tlf.: 53 65 25 04.

11. december 2024

Brenderup Højskole søger køkkenassistent

Har du lyst til at arbejde selvstændigt i køkkenet og stå med ansvaret for at lave mad til ca. 80 personer på egen hånd? Så kan det være, det er dig, Brenderup Højskole søger. Herunder kan du se deres stillingsopslag.

Brenderup Højskole
Af: Hansen | Foto:

Brenderup Højskole har mange kursister i 2025, derfor søger de en køkkenassistent på 32 timer fra 15. januar 2025.

Brenderup Højskole er en almen højskole, der arbejder med et bæredygtigt udtryk i hverdagen. På skolen er der mange nationaliteter, og de taler derfor både dansk og engelsk. Det er dog ikke et krav, at du kan tale flydende engelsk.

På skolen har de mange elever der fast bor på højskolen, et halvt år af gangen, og det drejer sig ca. om 40 elever pr. halvår.

Hele sommeren fra uge 26 til og med uge 31 er der ugekurser på højskolen, hvor det lidt ældre publikum besøger skolen. De mange sommerkurser fylder skolen med glæde og sang, og du kommer derfor til at møde mange forskellige mennesker her. Udover lange og korte kursister, har de også en del udlejninger på skolen.

Forventninger til dig

Du skal kunne arbejde selvstændigt i køkkenet og stå med ansvaret for at lave mad til ca. 80 personer på egen hånd.

De to fastansatte på skolen har overblikket med tilmeldinger, indkøb og koordineringen af madlavningen på skift, men du skal kunne samarbejde med dem begge to og indgå i dialog om menuen.

Du skal kunne mestre at lave vegetarmad og tage højde for andre kosthensyn.

Praktisk

Dine arbejdsopgaver vil være både hverdage og weekender i et rul med det faste personale. Som udgangspunkt er arbejdstiden enten kl. 7-14 eller kl.13-20. Arbejdsplanen aftales sammen med køkkenlederen.

Lønnen forhandles ud fra Foreningen folkehøjskoler i Danmarks lønramme mellem skalatrin 19 og 25, hvilket på fuldtid svarer til mellem kr. 25.242 og 27.260.

Ansøgningsfrist er d. 13. december 2024.
Samtaler afholdes d. 17. december 2024. De forbeholder os dog ret til løbende at afholde samtaler med ansøgere.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til forstander, Birgitte Weidenhof på birgitte@brenderuphojskole.dk eller tlf. 2991 7015. Eller Tina Harboe, køkkenleder på tina@brenderuphojskole.dk eller tlf. 2065 7437.

Jobbet søges online her. 

15. november 2024

Hotel Postgaarden søger en kok til vikariat

Er du passioneret omkring madlavning, og sætter du en ære i at levere særlige madoplevelser til Hotel Postgaardens gæster?

Af: Hotel Postgaarden | Foto:

Hotel Postgaarden søger en kok til et vikariat, som kan træde til snarest muligt og blive en del af vores dygtige køkkenteam, mindst resten af året ud.

Hotel Postgaarden er beliggende i hjertet af Fredericia, tæt på både byens gågade og havnemiljøet. Hotellet indeholder 49 hyggelige værelser, hvor stilen er holdt i det klassiske med respekt for de historiske bygninger og uden at gå på kompromis med charmen. Vores køkken byder på velsmagende klassisk dansk mad med en twist, og hotellet skaber med vores altid smilende og imødekommende personale en atmosfære af hygge og nostalgi i vores smukke, historiske omgivelser. Vi tilbyder både frokost og aften à la carte kort, og vi serverer derudover også mad og forplejning til selskaber, møder og kurser.

Hotel Postgaarden er en del af Danske Hoteller A/ S – læs mere på www.danske-hoteller.dk

Om dig, ser vi gerne:
  • Du er faglært kok eller har solid erfaring med det danske køkken
  • Du har passion for mad og kvalitet og elsker at give gæsterne en god oplevelse
  • Du kan holde hovedet koldt i travle perioder og bevare overblikket
  • Du arbejder effektivt, struktureret og selvstændigt
  • Du trives med at arbejde i et team og er altid klar med et smil til både gæster og kollegaer
Vi tilbyder dig:
  • Et vikariat mindst resten af året ud – fuldtidsstilling med en fast vagtplan, både dag- og aftenvagter
  • Fri hver anden weekend
  • Løn efter kvalifikationer, inkl. pension og sundhedsforsikring
  • Et positivt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer, der trives på deres arbejdsplads og hjælper hinanden på tværs af afdelinger
  • Ordnede forhold, hvor du bliver en del af Danske Hoteller med 26 unikke hoteller og kroer i hele Danmark
  • Favorable personalegoder ved alle Danske Hotellers hoteller og kroer
  • Tiltrædelse snarest muligt
Kontakt og ansøgning:

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Hotelchef May-Britt Dalgaard på tlf. 75 92 18 55 eller pr. mail mbd@danske-hoteller.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til mbd@danske-hoteller.dk mrk. tjener.

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning snarest.