
Hos Severin i Middelfart søger vi en dygtig ny kollega, der vil være med til at levere mindeværdige madoplevelser til vores gæster på kursus- og konferencecenteret.
Vi forventer, at:
- Du er faguddannet har kreativ sans og interesserer dig for at lave retter med gode råvarer.
- Du er proaktiv, teamplayer, engageret og har en positiv udstråling.
- Du er omstillingsparat og samarbejdsvillig.
- Du kan bevare overblikket og det gode humør – også når tempoet er højt.
- Du har altid gæsten for øje i alt, hvad du gør.
Hvad kan du forvente af os?
Severin er et professionelt kursus- og konferencecenter i Trekantområdet.
Vi skaber ægte og mindeværdige oplevelser for vores gæster med fokus på mad, atmosfære, inspirerende miljø og den unikke Severinske ånd.
Vores kerneværdier er personlighed og professionalisme, med fokus på ansvarlighed.
Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i et engageret og inkluderende arbejdsmiljø, hvor kollegaskab og samarbejde er i centrum. Vi støtter hinanden, deler viden og skaber en hverdag præget af respekt, humor og fælles engagement.
Du vil indgå et vagt-rul med dagvagter hver anden uge. Du vil få fri hver anden weekend samt fri i påsken, jul og nytår, efterårsferien og vinterferien.
Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du kontakte Tina Møhring Madsen, F&B Chef på mail tmm@severinkursuscenter.dk.
Ansøgning med CV sendes på mail til F&B chef Tina Møhring Madsen. Skriv ”Ansøgning kok” i emnefeltet på din mail til tmm@severinkursuscenter.dk.
Send din ansøgning i dag – der holdes samtaler løbende.



