Skip to main content
17. april 2024

Møllers Fiskehus søger køkkenpersonale

Hvis du brænder for at lave flotte velsmagende anretninger, så kan Møllers Fiskehus tilbyde dig et job ulig noget andet du før har prøvet.

Møllers Fiskehus

Møllers Fiskehus på Fyn er en familiedrevet virksomhed i konstant udvikling.

Virksomheden driver en fiskeforretning samt en fiskerestaurant. De er en lokal leverandør som lægger stor vægt på kvalitet, dyrevelfærd og et højt serviceniveau. De er i lokalområdet kendt/anerkendt som en delikatesse virksomhed med stort kendskab til råvarer.

De søger en Cater/Smørrebrøds Jomfru/kok til deres fiskehus. Som Cater hos dem bliver du en del af et dynamisk team som arbejder i et højt tempo med smil på læben. Du vil have din daglig gang i deres fiskehus, hvor de tilbereder kolde specialiteter, tapas og smørrebrød.

Weekend arbejde skal forventes.

Dine primære opgaver:

 • Forskellige anretninger
 • Produkt udvikle
 • Vare bestilling
 • Mulighed for at overtage egenkontrol

For at blive overvejet til stillingen, skal du:

 • Have køkkenerfaring
 • Have styr på køkkenhygiejne
 • Have et veludviklet service-gen
 • Være selvstændig med begge ben på jorden
 • Være positiv teamplayer, der sætter en ære i at løse dine opgave og føre dem helt i mål.

De tilbyder:

Hvis du er klar til at påtage dig cater-tjansen hos dem, og brænder for at lave flotte velsmagende anretninger, så kan Møllers Fiskehus tilbyde dig et job ulig noget andet du før har prøvet. De er et team som favner alle slags mennesker, med forskellige baggrunde og uddannelser, og med højt til loftet.

Er det dig?

Der er 2 ledige stillinger.

24. marts 2023

Fjelsted Skov søger kok

Fjelsted Skov Hotel & Konference søger en passioneret og kreativ kok til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi ønsker os en teamplayer, der elsker sit håndværk, tænker kreativt og måske kan byde ind med en skæv tilgang til tingene. Vi forventer ikke, at du kan alt på forhånd, og hos os er der plads til leg og […]

Fjelsted Skov

Fjelsted Skov Hotel & Konference søger en passioneret og kreativ kok til tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ønsker os en teamplayer, der elsker sit håndværk, tænker kreativt og måske kan byde ind med en skæv tilgang til tingene. Vi forventer ikke, at du kan alt på forhånd, og hos os er der plads til leg og fejl for at finde frem til det bedste resultat. Vi er lidt nørdede og tager gerne på sanketur, surdejskurser, besøger fermenteringsvirksomheder og tager ismesteruddannelser, ligesom vi tilbyder kortere volontørbesøg på andre restauranter.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vi er en familieejet virksomhed og vægter derfor vores medarbejderes familieliv højt og udviser fleksibilitet. Det tror vi bl.a. er grunden til, at flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år. I øjeblikket huserer 10 fastansatte kokke, en konditor og tre elever i køkkenet, men vi har også plads til dig! Vi har et godt socialt sammenhold på tværs af vores forskellige faggrupper, og vi bruger gerne fritiden sammen, hvor vi tager på weekendture, kanoture, spiller fodbold, træner eller samles i et sommerhus.

Hos os venter en alsidig arbejdsdag, hvor du også kan forvente at have kontakt til vores mange gæster, og hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på valg af råvarer og sammensætning af menuer.

Vores daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt vores hyggelige Café i midten af hotellet, hvor folk både kan gøre stop til frokost og aften. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad fra bunden til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Derfor sætter vi en lige så stor ære i at servere en karbonade, som når vi leger med den finere gastronomi til særlige arrangementer.

Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet, ligesom vi allerhelst anvender lokale grøntsager og produkter.

Praktisk

Send os en ansøgning, hvis du drømmer om at være en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab. Vi beskæftiger omkring 30 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Hos os er stemningen uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne.

Vi har 14 moderne selskabs- og konferencelokaler udsmykket med lokal kunst, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Derudover har vi 74 nutidigt indrettede dobbeltværelser til overnattende gæster.

Du vil få en fast vagtplan med fri hver anden weekend. Vi arbejder cirka 11 timer per vagt og arbejdstiden er typisk fra kl. 10 – 21.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 1. maj 2023

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Køkkenchef Jakob Flarup

tlf.:
 64 88 16 60

Send din ansøgning til kok@fjelstedskov.dk

Store Landevej 92

5592 Ejby

FIND FJELSTED SKOV PÅ FACEBOOK

23. september 2022

HUSET Middelfart søger serviceminded kok

Hvis du er til ordnede forhold, så er du måske vores nye kok? Da vi i HUSET Middelfart har travlt på den rigtige gode måde, søger vi hurtigst muligt en selvstændig og serviceminded kok på fuldtid. Vi tilbyder: En selvstændig stilling, hvor vi forventer, at du bidrager med både faglighed og engagement. En humørfyldt arbejdsplads med […]

HUSET Middelfart søger morgentjener

Hvis du er til ordnede forhold, så er du måske vores nye kok?

Da vi i HUSET Middelfart har travlt på den rigtige gode måde, søger vi hurtigst muligt en selvstændig og serviceminded kok på fuldtid.

Vi tilbyder:

 • En selvstændig stilling, hvor vi forventer, at du bidrager med både faglighed og engagement.
 • En humørfyldt arbejdsplads med en god tone og tværfagligt samarbejde.
 • Ordnede lønforhold og en god pensionsordning, samt rigtig gode arbejdstider.

Dine arbejdsopgaver:

 • Afvikling af morgenmad, konferencefrokost og aftenservice, samt selskaber.
 • Klargøring og opbakning til disse.

Vi forventer, at du:

 • Er faglært kok og gerne med erfaring fra konferencecenter.
 • Brænder for dit fag og samtidig er kreativ og udviklingsorienteret.
 • Er selvstændig i dit job og god til at samarbejde på tværs af fagene.
 • Vil være med til at gøre en positiv forskel og yde det gode værtskab over for HUSETs gæster og dine kollegaer.

Lidt om os:

Vi er 7 kokke og 6 tjenere samt 21 andre kollegaer, som glæder os, til du starter. Vi har travlt med både konferencer og familiefester. Vi holder ferie i julen og i hele juli måned.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøgning:

Send din ansøgning med CV til HUSET Middelfarts F&B Chef Kim Sabroe Reckweg på mail: ksr@huset-middelfart.dk

F&B Chef Kim Sabroe Reckweg

ksr@huset-middelfart.dk

Send ansøgning og CV til

ksr@huset-middelfart.dk

Hindsgavl Allé 2

5500 Middelfart

FIND HUSET MIDDELFART PÅ FACEBOOK