Skip to main content
30. november 2023

Nordfyns Bank søger en kunderådgiver

Brænder du for at rådgive private kunder, og ligger du inde med gode menneskelige kompetencer? Så har Nordfyns Bank jobbet til dig. Læs deres stillingsopslag her.

Nordfyns Bank søger en sekretariatschef i Odense
Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er en rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. Vi bor i en moderniseret ejendom på en god placering i Middelfart by, hvor der er super gode rammer og faciliteter. Huset rummer fem kolleger på privatområdet og fem kolleger i erhvervscenter Middelfart.

Du vil efter dine erfaringer og kompetencer få en portefølje fra start og samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger vores vej. Du får dermed i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og selv være med til at bygge en fuld portefølje op

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v. På hovedkontoret finder du også bankens specialister på inden for bolig- og formueområdet, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer vi af dig?

Vi lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende.

Du har desuden en stærk og positiv profil med gode menneskelige kompetencer og egenskaber.

Din vej til jobbet kan udspringe fra forskellige retninger. Du er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder. Men måske har du også godt kendskab til og interesse for pension, lokalt erhverv eller noget helt tredje? Din portefølje vil blive tilpasset dine kompetencer og interesse.

Lidt om os

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og vi har alle de produkter og services, som vores kunder forventer af os. Vi trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. Vi lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. Vi er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. Vi arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Henrik H. Sørensen  på tlf: 59 48 95 88 eller mobil: 20 53 70 56.

Du kan søge jobbet online her. Ansøgninger behandles løbende.

19. september 2022

Nordfyns Bank søger en ny kunderådgiver

Brænder du for at rådgive kunder? Så har Nordfyns Bank jobbet til dig. Hvad kan du forvente? Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. De bor i […]

Nordfyns Bank søger en sekretariatschef i Odense

Brænder du for at rådgive kunder? Så har Nordfyns Bank jobbet til dig.

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne. Omgangstonen er uformel, og der er rigtig god energi på hele holdet, som elsker at spille hinanden gode. De bor i en moderniseret ejendom på en god placering i Søndersø by, hvor der er super gode rammer og faciliteter. Det er eneste pengeinstitut i Søndersø, hvor du får 6 skønne kollegaer.

Du vil efter dine erfaringer og kompetencer få en portefølje fra start og samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger deres vej. Du får dermed i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og selv være med til at bygge en fuld portefølje op.

Bankens hovedkontor ligger på Dannebrogsgade i Odense, og her finder du blandt andet bankens centrale produktionsenhed, som hjælper filialerne med produktion af finansielle dokumenter, tinglysning m.v.

På hovedkontoret finder du også bankens specialister på bolig, investering og pension, og de deltager i kundemøder i filialerne, hvis der er behov for det.

Hvad forventer de af dig?

De lægger stor vægt på din personlighed, hvor begreber som åbenhed, humor, løsningsorienteret, og i særdeleshed dine evner til at være en god holdspiller er afgørende. Du har en stærk og positiv profil med gode menneskelige kompetencer og egenskaber.

Du er nyuddannet finansøkonom, finansbachelor eller er uddannet rådgiver og har kendskab til almindelige discipliner inden for rådgivning og kreditvurdering af privatkunder.

Lidt om banken

Nordfyns Bank er en dynamisk og innovativ bank, og de har alle de produkter og services, som deres kunder forventer af dem. De trives som et rigtig godt alternativ til storbankerne. De lægger vægt på engagement, nærvær og kompetence i den måde, vi agerer på. De er bevidste om vores begrænsninger men i langt højere grad om vores muligheder. Som ansat i Nordfyns Bank har du en meget stor grad af frihed i dit arbejde, og du vil opleve hurtige beslutninger, der træffes lokalt. De arbejder ud fra et værdisæt med gensidig respekt som omdrejningspunkt.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Claus Kruse Nielsen på tlf: 59 48 94 82 eller mobil: 23 30 35 15.

Du kan søge jobbet online via knappen nedenfor. Ansøgninger behandles løbende.

Claus Kruse Nielsen på tlf: 59 48 94 82 eller mobil: 23 30 35 15

Søg stillingen her.

Vesterled 2, 5471 Søndersø

FIND NORDFYNS BANK PÅ FACEBOOK