Skip to main content
1. september 2023

Ovethi søger lagermedarbejder

Ovethi mangler lige nu en serviceminded og ansvarsbevidst lagermedarbejder til et alsidigt job i deres afdeling i Gelsted. Læs deres stillingsopslag her.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde
Annoncørbetalt Indhold

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det… Hvad er en god arbejdsplads for dig?

  1. Er det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
  2. Hvor udstyret og fagligheden er i top – og faciliteterne tidssvarende?
  3. Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?
  4. Hvor kvaliteter som ærlighed, god service og fleksibilitet over for kunderne er altafgørende?
  5. Hvor lønnen svarer til indsatsen?
  6. Hvor frihed under ansvar er helt naturligt?
  7. Hvor kollegerne er kompetente og imødekommende?
  8. Hvor der er god oplæring og mulighed for udvikling – bl.a. gennem uddannelse?
  9. Hvor der er styr på pension, sundhedsordning og tilskud til fitness-abonnement?
  10. Hvor udflugter, grillaftener og andre sociale aktiviteter som fx deltagelse i sponsorevents på tværs af afdelingerne vægtes højt?

Kan du svare et klar og rungende ”JA!” til spørgsmålene, er Ovethi muligvis den rette arbejdsplads for dig! Hos os er der nemlig fokus på alle områderne – faktisk så godt, at mange af vores medarbejdere har kunnet fejre både 5, 10, 25, 30 og 40 års jubilæum hos os. Hver dag udgør de et kæmpe vidensaktiv for både vores kunder og kollegerne, der altid kan få svar på både organisatoriske og dækfaglige spørgsmål – og ad den vej blive endnu dygtigere til jobbet. Måske fremover også dig?

Om jobbet

På grund af travlhed i vores afdeling i Gelsted på Fyn, søger vi en serviceminded og ansvarsbevidst lagermedarbejder med god ordenssans. Jobbet er alsidigt og består bl.a. af at modtage varer, behandle ordresedler fra ekspeditionen – herunder plukning af varer. Derudover vil du varetage og planlægge daglige opgaver på lageret og pladsen udenfor samt sørge for læsning og aflæsning af egne og eksterne biler. Kørekort til personvogn og truckcertifikat er et krav og det er vigtigt, at du taler, læser og skriver dansk.
Vi lægger stor vægt på, at du har den helt rigtige teamplayer ånd. Tonen er uformel og vi sætter pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Udover frihed under ansvar får du også super gode kollegaer. Som person er du mødestabil, omstillingsparat og fleksibel.

Udover de 10 gode grunde ovenfor, tilbyder vi hos Ovethi arbejdstøjsordning, pensionsordning og sundhedsforsikring, inkl. mulighed for børne- og ægtefælleforsikring.

Hvem er Ovethi – din (måske) nye arbejdsgiver?

Ovethi blev grundlagt af nuværende direktør Thomas Thinggaards farfar i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 10 afdelinger over hele landet. Vi importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. Vi er lagerførende i så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. Vi har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når vi hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. Vi driver også de to webshops dæk.dk til private samt b2b.ovethi.dk til forhandlere. Vores primære indsatsområder er udvikling, fleksibel og intelligent handel samt ikke mindst kunde- og medarbejderpleje.

Vil du med ombord hos Ovethi?

Så send dit CV på mail job@ovethi.dk, eller ring til Henrik Pedersen på tlf. 23 68 58 70. Vi glæder os til at høre fra dig!