Skip to main content
10. august 2023

Båring Bakke Grill søger medarbejder under 18 år

Hos Båring Bakke Grill kommer de til at mangle medarbejdere efter sommeren, og derfor leder de nu efter flere hænder til deres populære grillbar.

Annoncørbetalt Indhold

Båring Bakke Grill søger en medarbejder, der er under 18 år og har afsluttet 9. klasse. Hvis du tilmed har erfaring med arbejdet i en grillbar eller lignende, vil der være en stor fordel.

Som medarbejder hos Båring Bakke Grill skal du have gåpåmod, være smilende, god til kundekontakt og indstillet på travle vagter med højt tempo. Du bliver en del af et godt hold, som arbejder sammen om at få mad med kvalitet ud til kunderne til tiden.

Du skal desuden kunne arbejde aftener og weekender. Mødetiden er oftest 16.30-20.30 i hverdagene, og i weekenden vil du få enten dagvagt eller aftenvagt.

Det er et krav, at du kan arbejde en-to hverdage samt hver anden weekend. Du skal derudover have mulighed for at hjælpe til med yderligere vagter ved behov.

Båring Bakke Grill tilbyder til gengæld ordentlige rammer med et arbejdsmiljø, hvor man passer på hinanden. Du kommer til at arbejde efter ønskeplan, hvor vagterne tilpasses til dit liv.

Inden ansættelse vil du formentlig have en “prøvevagt”, hvor både du og personalet får mulighed for at se hinanden an.

Søg stillingen

For at søge stillingen skal du ringe eller sende en SMS til Mette på tlf.: 24 90 21 16.

Har du tidligere sendt en ansøgning, så henvend dig gerne igen, så de ved, at du stadig er interesseret.

24. juli 2023

Båring Bakke Grill søger erfaren medarbejder over 18 år

Hos Båring Bakke Grill kommer de til at mangle medarbejdere efter sommeren, og derfor søger de fra uge 32 dig, der er over 18 år, og som har erfaring med at arbejde i grillbar eller lignende.

Annoncørbetalt Indhold

Som medarbejder hos Båring Bakke Grill skal du have gåpåmod, være smilende, god til kundekontakt og indstillet på travle vagter med højt tempo. Du bliver en del af et godt hold, som arbejder sammen om at få mad med kvalitet ud til kunderne til tiden.

Du skal desuden kunne arbejde aftener og weekender. Mødetiden er oftest 16.30-20.30 i hverdagene, og i weekenden vil du få enten dagvagt eller aftenvagt.

På nuværende tidspunkt har man ikke åbnings- eller lukkevager på egen hånd, men det kan blive aktuelt på sigt.

Båring Bakke Grill tilbyder til gengæld ordentlige rammer med et arbejdsmiljø, hvor man passer på hinanden. Du kommer til at arbejde efter ønskeplan, hvor vagterne tilpasses til dit liv.

Er du klar til oplæring allerede i uge 31, er det et plus. Inden ansættelse vil du formentlig have en “prøvevagt”, hvor både du og personalet får mulighed for at se hinanden an.

Søg stillingen

For at søge stillingen skal du ringe eller sende en SMS til Mette på tlf.: 24 90 21 16.

Har du tidligere sendt en ansøgning, så henvend dig gerne igen, så de ved, at du stadig er interesseret.

Er du interesseret i jobbet, men er du under 18 år, så er det en forudsætning, for at du kan komme i betragtning, at du har erfaring med at arbejde i en grillbar, at du som minimum har afsluttet 9. klasse, og at du kan arbejde i hverdagene.

24. marts 2023

Fjelsted Skov søger kok

Fjelsted Skov Hotel & Konference søger en passioneret og kreativ kok til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi ønsker os en teamplayer, der elsker sit håndværk, tænker kreativt og måske kan byde ind med en skæv tilgang til tingene. Vi forventer ikke, at du kan alt på forhånd, og hos os er der plads til leg og […]

Fjelsted Skov

Fjelsted Skov Hotel & Konference søger en passioneret og kreativ kok til tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi ønsker os en teamplayer, der elsker sit håndværk, tænker kreativt og måske kan byde ind med en skæv tilgang til tingene. Vi forventer ikke, at du kan alt på forhånd, og hos os er der plads til leg og fejl for at finde frem til det bedste resultat. Vi er lidt nørdede og tager gerne på sanketur, surdejskurser, besøger fermenteringsvirksomheder og tager ismesteruddannelser, ligesom vi tilbyder kortere volontørbesøg på andre restauranter.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et sundt og velfungerende arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på de bløde værdier. Vi er en familieejet virksomhed og vægter derfor vores medarbejderes familieliv højt og udviser fleksibilitet. Det tror vi bl.a. er grunden til, at flere af vores medarbejdere har været ansat hos os i mere end 20 år. I øjeblikket huserer 10 fastansatte kokke, en konditor og tre elever i køkkenet, men vi har også plads til dig! Vi har et godt socialt sammenhold på tværs af vores forskellige faggrupper, og vi bruger gerne fritiden sammen, hvor vi tager på weekendture, kanoture, spiller fodbold, træner eller samles i et sommerhus.

Hos os venter en alsidig arbejdsdag, hvor du også kan forvente at have kontakt til vores mange gæster, og hvor du har rig mulighed for at få indflydelse på valg af råvarer og sammensætning af menuer.

Vores daglige fokus ligger på konference- og selskabsarrangementer samt vores hyggelige Café i midten af hotellet, hvor folk både kan gøre stop til frokost og aften. Vi laver ærlig, hjemmelavet mad fra bunden til alle vores gæster. Vi har rod i det danske køkken, men lader os gerne inspirere fra andre køkkener i verden. Derfor sætter vi en lige så stor ære i at servere en karbonade, som når vi leger med den finere gastronomi til særlige arrangementer.

Vi er placeret i naturlige omgivelser med søer, skove og stier, og i vores folde hygger vores camerounfår og krondyr sig. Vi har anlagt en frugt- og bærhave, og vi stiler efter at anvende vores egenproduktion mest muligt i køkkenet, ligesom vi allerhelst anvender lokale grøntsager og produkter.

Praktisk

Send os en ansøgning, hvis du drømmer om at være en del af et dynamisk team med gode arbejdsforhold og godt kammeratskab. Vi beskæftiger omkring 30 faste medarbejdere og mange erfarne løsarbejdere. Hos os er stemningen uhøjtidelig, ambitiøs og professionel både hos personalet, men også blandt gæsterne.

Vi har 14 moderne selskabs- og konferencelokaler udsmykket med lokal kunst, hvoraf det største kan rumme 200 konferencedeltagere. Derudover har vi 74 nutidigt indrettede dobbeltværelser til overnattende gæster.

Du vil få en fast vagtplan med fri hver anden weekend. Vi arbejder cirka 11 timer per vagt og arbejdstiden er typisk fra kl. 10 – 21.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: 1. maj 2023

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Køkkenchef Jakob Flarup

tlf.:
 64 88 16 60

Send din ansøgning til kok@fjelstedskov.dk

Store Landevej 92

5592 Ejby

FIND FJELSTED SKOV PÅ FACEBOOK