Skip to main content
4. maj 2023

KH-Rekruttering søger kloakmedarbejder

ANNONCØRBETALT INDHOLD Dygtig kloakmedarbejder søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantområdet. For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fastansættelse. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater. – Du forhandler selv løn med mester. – Mulighed for firmabil Om virksomheden: Virksomheden er en mellemstor […]

KH-Rekruttering søger kloakmedarbejder

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Dygtig kloakmedarbejder søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantområdet.

For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fastansættelse. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater.

– Du forhandler selv løn med mester.

– Mulighed for firmabil

Om virksomheden:

Virksomheden er en mellemstor virksomhed der laver det meste inden for beton og kloak. De søger en dygtig kloakrørlægger eller kloakmester til diverse kloakeringsopgaver. Opgaverne vil bl.a. være renovering, reparationer, mindre nyanlæg, brønde, dræn, afløb, rørlægning for erhverv og offentlige arealer. Det er derfor IKKE tilsynsopgaver.

De opererer primært i Trekantområdet, hvor man køre rundt selvstændig eller med en makker – afhængig af projektets størrelse.

Virksomheden tilbyder gode arbejdsvilkår og god løn til deres ansatte. Det er et krav at man har erfaring fra lign. stilling og er selvkørende.

Om dig:

Du har erfaring som kloakrørlægger eller kloakmester

Du kan arbejde selvstændigt er mødestabil og levere et ordentligt stykke arbejde.

Du har kørekort B, C

Tale og forstå dansk

Anmærk dit CV med “Kloakrørlægning – Trekantområdet”

Konsultent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934

Send dit CV til Sandie Pilegaard på sp@kh-rekruttering.dk

5500 Middelfart