Skip to main content
2. maj 2024

Middelfart Sparekasse søger en kreditrådgiver til erhverv

Kan du dit kredithåndværk, og kommunikerer du klart? Så er det nu, du har chancen som kreditrådgiver til erhverv hos Middelfart Sparekasse.

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

Kan du dit kredithåndværk, kan du samarbejde, kan du kommunikere klart og inddragende – og har du lyst til at arbejde på den mest attraktive arbejdsplads blandet landets pengeinstitutter? Så er det nu, du har chancen.

Middelfart Sparekasse søger nemlig en kollega til kreditafdelingen på hovedsædet i Middelfart. Her venter 11 kolleger i kreditafdelingen og ca. 115 kolleger i hele huset på dig.

I kreditafdelingen bliver du en af et team på tre kolleger, som bevilger Sparekassens største erhvervsengagementer. Forudsætningen er, at du er knivskarp til kreditarbejdet med erhvervskunder. Sparekassens typiske erhvervskunde er en ejerledet SMV, så det er i det segment – på tværs af brancher – at du vil se flest sager.

Du kan se frem til en hverdag, hvor du løbende er i dialog med deres erhvervsrådgivere. Et af deres adelsmærker er, at de er hurtige, når det kræves, så du skal kunne trives i en hverdag, hvor du nogle gange må sadle om. Hurtig behandling i kreditafdelingen er en forudsætning for, at kunderne kan få de hurtige svar, de efterspørger.

For at lykkes i jobbet skal du:

 • Have solid erfaring i kreditarbejde med erhvervskunder. Har du erfaring fra en kreditafdeling, er det en fordel, men ikke et krav
 • Bidrage til hurtige og effektive kreditbeslutninger
 • Bidrage til håndteringen af udfordrede erhvervsengagementer, herunder sikre opfølgning og efterlevelse af de lagte strategier inkl. tabsberegninger
 • Være god til at kommunikere, så du får en konstruktiv dialog med de mange forskellige kolleger, du kommer til at samarbejde med.

I Middelfart Sparekasse arbejder de efter levereglen “Til fælles bedste”. Levereglen rummer et hensyn til både kunderne og Sparekassen, og det er i høj grad udgangspunktet for arbejdet i kreditafdelingen. Til fælles bedste er også et udtryk for, at de gør tingene i fællesskab. Du kan derfor forvente opbakning og hjælp fra kollegerne, når du har behov for det.

Hvis du er fristet af et job, hvor du kommer til at se ind i Sparekassens største engagementer, så kan du sende en ansøgning her. Sidste frist er 13. maj, men søg gerne hurtigst muligt, da de løbende kalder kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte kreditdirektør Henrik Jeppesen på 61940590 eller HR-direktør Helle Lund Gregersen på 27900547

Bolighuset Werenberg søger en Finansiel Controller

Er du en kompetent og energisk Finansiel Controller med erfaring i bagagen? Så er det måske dig, som Bolighuset Werenberg er på udkig efter. Læs deres stillingsopslag herunder.

Hos Bolighuset Werenberg står det aldrig stille, og de søger netop nu en dygtig kollega.

Er du en kompetent og energisk Finansiel Controller med erfaring i bagagen? Har du lyst til at blive en del af en ambitiøs virksomhed i rivende udvikling? Trives du med at tage ansvar, arbejde selvstændig og vil du være med til at løfte niveauet og opbygge en ny økonomifunktion, så er du måske lige præcis den kollega, som Bolighuset Werenberg står og mangler.

Da stillingen er nyoprettet, får du her muligheden for selv at være med til at præge og udvikle stillingen løbende. Brænder du for ovenstående, er du positiv af natur og trives i et arbejdsmiljø med en uformel omgangstone? Så er det dig, som Danmarks største selvstændige bolighus søger!

Om jobbet

Som Financial Controller bliver du en del af et bolighus med 40 medarbejdere placeret i Brenderup på Fyn. Du vil få en central rolle i virksomheden, hvor du som en del af en mindre økonomiafdeling vil arbejde udviklingsorienteret med virksomhedens performance, herunder optimal udnyttelse af ERP og data.

Herudover bidrager du til at sikre den månedlige kvalitet i regnskabsaflæggelsen, hvor de løbende har fokus på effektivisering og kvalitet af processerne i de administrative flows. Du vil her være et vigtigt aktiv for den øvrige organisation ved kontinuerligt at udfordre og digitalisere eksisterende arbejdsgange og processer.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Optimering af eksisterende processer,
 • Finansiel månedsafslutning
 • Controlling-opgaver
 • Udbygning af rapportering
 • Forecasts
 • Drifts- og Likviditetsbudgetter
 • Diverse analyser, rapporter og evalueringer
 • Support til bogholder
 • Kontinuerlige forbedringer
 • Dokumentation af forretningsgange
 • Assistance til revisionen ifm. årsregnskaber
 • Ad hoc-opgaver inden for eget ansvarsområde

Dine kvalifikationer

De forestiller sig, at du har en relevant økonomisk baggrund. Det er vigtigt, at du har flere års erfaring inden for faget og kan påtage dig ansvaret for og selv drive de enkelte opgaver. Du er bruger af gængse ERP-systemer herunder gerne C5 og VISMA Business, Samt hjemmevant i MS Office-pakken og BI værktøjer.

Som person har du et stort overblik, hvor struktur og systematik prioriteres højt. Du er udadvendt og engageret med godt humør og positiv energi, samt trives i en virksomhed med en åben og direkte kommunikation.

Werenberg tilbyder

En spændende og alsidig stilling i en ambitiøs virksomhed med stort ansvar, hvor dine faglige kvalifikationer kan sættes i spil. Derudover kan de tilbyde attraktive løn- og ansættelsesforhold i et super arbejdsmiljø med en uformel kultur og gode kolleger. Mulighed for enkelte hjemmearbejdsdage.

Søg jobbet her.

11. august 2023

Lillebælt Sport og Kultur søger studentermedhjælper til økonomi

Lillebælt Sport og Kultur i Middelfart søger en dygtig studerende, der ønsker at få hands-on erfaring og hjælpe til i deres økonomiafdeling.

Lillebælt Sport og Kultur
Annoncørbetalt Indhold

Er du studerende indenfor økonomi, og kunne du tænke dig at få erfaring med arbejdet i en økonomiafdeling? Så leder Lillebælt Sport og Kultur efter dig.

Efter grundig introduktion til deres forretningsområder og forskellige systemer, Uniconta og Halbooking (GlobusData), varierer dine arbejdsopgaver som studentermedhjælper inden for følgende områder:

 • Løbende bogføring af indkomne fakturaer i forskellige afdelinger
 • Ugentlig bogføring af kasseopgørelser
 • Løbende afstemninger af bl.a. e-indkomst, Halbooking, skattekonto og moms
 • Årsafslutning og klargøring til revision
 • Løbende opdatering af vejledninger
 • Ad hoc opgaver
Om dig
 • Du starter på eller er i gang med uddannelse inden for økonomi, regnskab eller finansiering og har mindst ét år tilbage
 • Du er god til tal og har flair for IT-systemer
 • Du er struktureret og detaljeorienteret

Dine personlige egenskaber: Du er en pålidelig og imødekommende person, der møder kunderne med et smil. Du er ansvarsbevidst og arbejder motiveret og selvstændigt. Samtidigt er du en holdspiller, der gerne giver en hånd med for at hjælpe dine kolleger.

Om Lillebælt Sport og Kultur

Lillebælt Sport og Kultur består af: Lillebæltshallerne, Strib Fritids- og Aktivitetscenter, Lillebælt Bowling, Strib Svømmehal samt Strib & Middelfart Motionscenter.

De tilbyder studierelevant arbejde i en alsidig og dynamisk organisation, hvor du kan styrke dine praktiske kompetencer og dermed gavne dit CV efter endt uddannelse. De ser gerne, at du arbejde på faste dage hver uge. De er fleksible, så du kan tilpasse dine arbejdstider efter din undervisning og eksamensperioder.

Arbejdssted: Lillebæltshallerne, Færøvej 74-76, 5500 Middelfart

Ansøgning: Send en motiveret ansøgning og dit CV snarest muligt til controller Hans Christian Pristed på mail: HCP@LSOK.DK. De ansætter, så snart de har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hans Christian på tlf.: 28 97 08 91.

28. april 2023

Middelfart Sparekasse søger finanselever til september 2023

ANNONCØRBETALT INDHOLD Det er mennesker, der gør forskellen – vil du være med til at gøre en forskel? Lige nu søger Middelfart Sparekasse finanselever til efteråret 2023. Hvis det er noget for dig, så tag et kig på deres stillingsopslag herunder: Som finanselev bliver du klædt på til en spændende fremtid i en sektor, der […]

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Det er mennesker, der gør forskellen – vil du være med til at gøre en forskel? Lige nu søger Middelfart Sparekasse finanselever til efteråret 2023. Hvis det er noget for dig, så tag et kig på deres stillingsopslag herunder:

Som finanselev bliver du klædt på til en spændende fremtid i en sektor, der også fremover vil være en helt central spiller i forhold til bæredygtighedsdagsordenen.

Samtidig bliver du en del af en virksomhed, som i 170 år har ageret fra et bæredygtigt udgangspunkt. Det gælder både i forhold, hvordan vi behandler vores kunder og vores kolleger, og ikke mindst hvordan vi agerer ansvarligt i samfundet omkring os.

Som finanselev i Middelfart Sparekasse giver vi dig
 • et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig en stærk faglig ballast
 • kolleger, der altid står klar til at hjælpe dig på vej
 • ledere og mentorer, som følger dig tæt
 • løbende opfølgning og feedback på dit forløb.

Vi har tillid til, at du allerede fra starten kan agere efter vores leveregel ”Til fælles bedste”. Levereglen betyder blandt andet, at vi klarer tingene i fællesskab; her er ingen personlige salgsmål. Du kan også se frem til stor frihed og et stort ansvar. Vi ser dig på lige fod med vores 380 øvrige kolleger og ikke som eleven, der skal sidde med de kedelige opgaver. Til gengæld er vores forventninger til dig også store, men ikke urealistiske.

Selv om du efter to års elevuddannelse kan kalde dig rådgiver, så er du ikke færdiguddannet. Vi tror på livslang læring, og efter din elevuddannelse laver vi sammen med dig en plan for din videre udvikling.

Der kan være mange indgange til at blive elev hos os. Noget af det vigtigste er nysgerrighed og lysten til at arbejde med mennesker. Og så er det en stor fordel, at du har en god portion erfaring fra arbejdsmarkedet, gerne med service eller direkte kundekontakt. Flair for tal og gode kommunikationsevner, både mundtligt og skriftligt, er også en fordel.

Derudover skal du have en adgangsgivende uddannelse som STX, HHX el.lign.

Send os din ansøgning

Har du spørgsmål til forløbet som finanselev, så ring til HR-konsulent Michael Hedemann på tlf. 61 94 06 00. Vi vil gerne have dit CV og en kortfattet ansøgning, hvor du beskriver, hvordan DU vil være med til at gøre en forskel.

Ansøgningsfrist er 1. juni, men send din ansøgning hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

HR-konsulent
Michael Hedemann
Tlf.: 61 94 06 00

Ansøg online her

Havnegade 21
5500 Middelfart

FIND MIDDELFART SPAREKASSE PÅ FACEBOOK

13. april 2023

AUTOFYN søger Arbejdende Værkfører

ANNONCØRBETALT INDHOLD Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger. Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med […]

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Møder du kunderne med et stort smil både morgen og aften? Sætter du en ære i det perfekte resultat hver gang? Går du altid den ekstra meter for at yde en ekstra ordinær service for kunderne? Så er det måske dig, vi søger.

Måske kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med værkfører-rollen uden helt at slippe dit tekniske og praktiske virke på værkstedet? Så er denne nye stilling helt sikkert noget for dig, da du i stillingen vil skulle kunne begå dig som både mekaniker/tekniker og værkførerassistent.

Trives du med mange opgaver, der skal løses i løbet af dagen, og har du overskud til at yde den kundeservice i indskrivningen, der kendetegner AUTOFYN? Er du uddannet personvognsmekanikker og/eller tekniker i autobranchen? Så er det præcis dig, vi søger til jobbet som den ny arbejdende værkfører hos AUTOFYN. Du vil hos os få gode kolleger, hvor der er plads til kammeratskab og fælles aktiviteter, og du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold.

Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet:
 • Indskrivning og kundemodtagelse
 • Modtagelse og udlevering af kundebiler
 • Daglig fakturering af værkstedregninger
 • Indrapportering af reklamationer
 • Være en aktiv arbejdende del af det eksisterende mekanikerteam
Dine kvalifikationer:
 • Uddannet mekaniker eller tekniker med minimum 5 års erfaring
 • Har flair for IT og et solid kendskab til branchen
 • Arbejder selvstændigt og effektivt
 • Betjener altid vores kunder professionelt og venligt
 • Du trives i et travlt arbejdsmiljø
Vi tilbyder dig:
 • En spændende og varieret hverdag blandt dygtige og gode kollegaer
 • Faglig og personlig udvikling
 • Frihed under ansvar
 • Et uformelt arbejdsmiljø med ordnede forhold
 • Pension og løn efter kvalifikationer
Ansøgningsprocess:

Fortæl os om dig selv i en kort ansøgning og send den til os sammen med billede og CV – Vi screener indkomne ansøgninger og kalder ind til samtale løbende.

Ansøgninger modtages via mail til bl@autofyn.dk, hvor du skriver Arbejdende værkfører i emnefeltet.

Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job med gode uddannelses- og karrieremuligheder. Gode lønforhold efter kvalifikationer og arbejdsindsats.

 Mail: bl@autofyn.dk

Tlf.: 64414230 – spørg efter Benjamin Linkjær

Send dit CV og en kort ansøgning til bl@autofyn.dk og skriv “Arbejdende værkfører” i emnefeltet

Mandal Allé 13
5500 Middelfart

FIND AUTOFYN PÅ FACEBOOK