Skip to main content
13. februar 2024

Ovethi søger udekørende salgskonsulent til landbrugssegmentet

Er du sælger i hjertet, og har du erfaring fra dækbranchen eller med landbrugsmaskiner? Og har du lyst til at gøre en forskel for kunderne, og er du typen, der trives på landevejen? Så er det dig Ovethi leder efter! Læs deres stillingsopslag herunder.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Din fremtid starter hos Ovethi!

Som salgskonsulent hos Ovethi vil du indtage en central rolle, hvor du vil fokusere på opsøgende salg og udvikling af relationer med både eksisterende og nye kunder. Dine primære kundesegmenter vil omfatte landmænd, maskinhandlere, maskinstationer og entreprenører. Din dag vil primært forgå på landevejen, men du får kontor i Ovethis hovedafdeling i Gelsted på Fyn.

Om jobbet
  • Opsøgende salg til nye kunder, med fokus på landmænd, maskinhandlere, maskinstationer og entreprenører
  • Skabe, vedligeholde og udvikle kunderelationer til eksisterende kunder
  • Salg og ordremodtagelse via telefon og mail
  • Tilbudsgivning og opfølgning på forespørgsler
  • Deltagelse i relevante branchemesser for at fremme netværk og salg
  • Samarbejde med salgsteamet indenfor vores andre segmenter

Du bliver en del af et stærkt og selvkørende salgsteam med stor viden indenfor dækbranchen. De værdsætter et godt kollegialt miljø, og de forventer, at du bidrager med et positivt og forandringsparat mindset. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – vigtigere er det, at du har lyst til at arbejde med kunder og give en god service og rådgivning. Ovethis værdier er en vigtig del af deres arbejdsmiljø og forretning, du kan læse mere om dem her: https://www.ovethi.dk/om-ovethi/vaerdier/

Om dig
 • Du har erfaring med salg, gerne inden for dækbranchen eller landbrugsmaskiner
 • Du besidder et naturligt drive, hvor du ser muligheder, og er klar på at finde en løsning i enhver situation – en selvstarter
 • Du er samarbejdsorienteret og trives i en udadvendt og rådgivende rolle, hvor du dagligt har en stor kontaktflade både eksternt og internt
 • Du besidder både et godt købmandskab og gennemslagskraft
 • Du er teknisk anlagt
Ovethi tilbyder
 • Et stærkt tillidsforhold til vores kunder, som du kan bygge videre på
 • Grundig oplæring
 • Gode udviklingsmuligheder med frihed under ansvar
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og firmabil
Hvem er Ovethi – din (måske) nye arbejdsgiver?

Ovethi blev grundlagt af nuværende direktør Thomas Thinggaards farfar i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 10 afdelinger over hele landet. De importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. De er lagerførende i så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. De har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når de hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. De driver også de to webshops dæk.dk til private samt b2b.ovethi.dk til forhandlere. Deres primære indsatsområder er udvikling, fleksibel og intelligent handel samt ikke mindst kunde- og medarbejderpleje.

Vil du med ombord hos Ovethi?

Så send dit CV på mail til job@ovethi.dk, eller ring til Salgsdirektør Palle Beiskjær på tlf. 40 37 37 84.

Foto: Ovethi

 

8. juni 2023

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

ANNONCØRBETALT INDHOLD Skal du være Ovethis nye dækmontør? Så tag et kig på deres stillingsopslag herunder: Din fremtid starter hos Ovethi! Om jobbet Til vores afdeling i Gelsted søger vi lige nu en dygtig og robust udekørende dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde […]

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Skal du være Ovethis nye dækmontør? Så tag et kig på deres stillingsopslag herunder:

Din fremtid starter hos Ovethi!

Om jobbet

Til vores afdeling i Gelsted søger vi lige nu en dygtig og robust udekørende dækmontør til arbejde ude hos vores kunder og på værkstedet. Jobbet er alsidigt, men består primært af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge til materiel inden for landbrug, transportbranchen og industrien. Derfor er det vigtigt, at du har kørekort til person- og lastvogn og taler, læser og skriver dansk. Desuden kunne det være dejligt, hvis du har truckcertifikat…..Du har hænderne skruet rigtigt på og er vant til at arbejde selvstændigt. Måske har du en baggrund fra landbruget, eller som mekaniker/smed.

Tonen er uformel og vi sætter pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Udover frihed under ansvar får du også super gode kollegaer.

Vi tilbyder grundig oplæring og relevante kurser.

Udover de 10 gode grunde ovenfor, tilbyder vi hos Ovethi arbejdstøjsordning, pensionsordning og sundhedsforsikring, inkl. mulighed for børne- og ægtefælleforsikring.

Hvem er Ovethi – din (måske) nye arbejdsgiver?

Ovethi blev grundlagt af nuværende direktør Thomas Thinggaards farfar i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 11 afdelinger over hele landet. Vi importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. Vi er lagerførende i så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. Vi har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når vi hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. Vi driver også de to webshops dæk.dk til private samt b2b.ovethi.dk til forhandlere. Vores primære indsatsområder er udvikling, fleksibel og intelligent handel samt ikke mindst kunde- og medarbejderpleje.

Læn dig tilbage, luk øjnene og tænk lidt over det… Hvad er en god arbejdsplads for dig?
 • Er det et velrenommeret firma, hvor der er orden i sagerne og styr på forretningen?
 • Hvor udstyret og fagligheden er i top – og faciliteterne tidssvarende?
 • Hvor udvikling, kommunikation og ledelse er i fokus – og hvor kommandovejene er korte?
 • Hvor kvaliteter som ærlighed, god service og fleksibilitet over for kunderne er altafgørende?
 • Hvor lønnen svarer til indsatsen?
 • Hvor frihed under ansvar er helt naturligt?
 • Hvor kollegerne er kompetente og imødekommende?
 • Hvor der er god oplæring og mulighed for udvikling – bl.a. gennem uddannelse?
 • Hvor der er styr på pension, sundhedsordning og tilskud til fitness-abonnement?
 • Hvor udflugter, grillaftener og andre sociale aktiviteter som fx deltagelse i sponsorevents på tværs af afdelingerne vægtes højt?

Kan du svare et klar og rungende ”JA!” til spørgsmålene, er Ovethi muligvis den rette arbejdsplads for dig! Hos os er der nemlig fokus på alle områderne – faktisk så godt, at mange af vores medarbejdere har kunnet fejre både 5, 10, 25, 30 og 40 års jubilæum hos os. Hver dag udgør de et kæmpe vidensaktiv for både vores kunder og kollegerne, der altid kan få svar på både organisatoriske og dækfaglige spørgsmål – og ad den vej blive endnu dygtigere til jobbet. Måske fremover også dig?

Henrik Pedersen:
Tlf. 23 68 58 70

Send dit CV på mail: job@ovethi.dk

Odensevej 35-37
5591 Gelsted

FIND OVETHI PÅ FACEBOOK

15. december 2022

Ovethi søger en administrativ koordinator

Til deres hovedkvarter i Gelsted søger Ovethi en alsidig, solid og struktureret administrativ koordinator – til en funktion, der varetager en lang række opgaver på tværs af afdelinger og organisationen generelt, og som derfor udfylder en nøgleposition i virksomheden. Arbejdsopgaverne strækker sig fra traditionelle sekretær- og administrationsopgaver til diverse koordinering. De vigtigste kendetegn ved dig […]

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Til deres hovedkvarter i Gelsted søger Ovethi en alsidig, solid og struktureret administrativ koordinator – til en funktion, der varetager en lang række opgaver på tværs af afdelinger og organisationen generelt, og som derfor udfylder en nøgleposition i virksomheden.

Arbejdsopgaverne strækker sig fra traditionelle sekretær- og administrationsopgaver til diverse koordinering. De vigtigste kendetegn ved dig er, at du arbejder struktureret og er dynamisk, og at du har gå-på-mod samt trives med en travl og ofte uforudsigelig hverdag.

Du kommer bl.a. til at varetage følgende opgaver:

 • Diverse sekretæropgaver i centraladministrationen, fx referater, kontakt med jobportaler, interne infomails osv.
 • Vedligeholde interne dokumenter og platforme som fx vores personalehåndbog, telefontavler, intranet osv.
 • Sekretærfunktion for sikkerhedsudvalget og ifm. bestyrelsesmøder
 • Back-office for salgsteamet: tilbudsskabeloner, arkivering og korrespondance
 • Rekvirere, strukturere og arkivere materiale fra leverandører og formidle dette internt og til vores forhandlere
 • Koordinering af marketingopgaver med ekstern partner, fx nyhedsbreve, sociale medier, pressemeddelelser m.v.
 • Opdatere prislister m.v. på web 
 • Koordinering vedr. sponsorater
 • Koordinering af messer, events og åbent hus-arrangementer 
 • Dække op, gøre klar og rydde af ved møder
 • Kursuskoordinering for medarbejdere

Om dig:

 • Du har sandsynligvis solid erfaring som fx sekretær, blæksprutte eller en anden form for administrativ medarbejder i en mellemstor virksomhed
 • Du arbejder struktureret og sætter en ære i at have styr på detaljerne
 • Du yder god service med et smil – både over for kolleger, kunder, leverandører og forhandlere
 • Du er aktiv, dynamisk og har gå-på-mod – og kommer med gode idéer, når noget kan gøres bedre
 • Du er ikke bange for at sætte dig ind i nye emner, it-systemer og processer, og du har teknisk flair
 • Du er godt hjemme i brugen af ERP-systemer og er superbruger af Office-pakken
 • Du taler og skriver et godt og diplomatisk dansk og kan støtte tilblivelsen af officielle dokumenter, breve m.m.
 • Du kan begå dig på tysk og engelsk i skrift og tale

Stillingsbetegnelse: Administrativ koordinator. Stillingen refererer til COO Lars Schmidt
Omfang: Fuldtidsstilling
Tiltrædelse: 1/1-23, men vi venter gerne på den rette kandidat
Ansøgning: Send din ansøgning og dit CV til COO Lars Schmidt på las@ovethi.dk. Spørgsmål til stillingen ligeledes til Lars Schmidt på las@ovethi.dk eller telefon 63 46 54 21
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Arbejdssted: A/S Ovethi, Odensevej 35, 5591 Gelsted

De glæder sig til at høre fra dig!

Lars Schmidt på las@ovethi.dk eller 63 46 54 21

Send din ansøgning og dit CV til Lars Schmidt på las@ovethi.dk

Odensevej 35, 5591 Gelsted

FIND OVETHI A/S PÅ FACEBOOK

1. september 2022

Autoforum Middelfart søger mekaniker

De har travlt på værkstedet hos Autoforum Middelfart, og derfor søger den nye værkstedschef Benjamin Lindkær og hans nye værkstedsteam endnu en frisk teamplayer til deres hold. De ligger stor vægt på en stærk holdånd, gensidig respekt og smil i hverdagen og ønsker at blive det bedste værkstedsteam i området med fokus på at yde […]

Autoforum Middelfart søger mekaniker

De har travlt på værkstedet hos Autoforum Middelfart, og derfor søger den nye værkstedschef Benjamin Lindkær og hans nye værkstedsteam endnu en frisk teamplayer til deres hold.

De ligger stor vægt på en stærk holdånd, gensidig respekt og smil i hverdagen og ønsker at blive det bedste værkstedsteam i området med fokus på at yde kunderne den bedste og mest kompetente service.

Ønskede kvalifikationer:
– Du er uddannet mekaniker
– Mærkeerfaring fra Peugeot eller Citroen er en fordel, men ikke et krav
– Du har en god teknisk forståelse
– Engageret og fleksibel
– Faglig stolthed, høj arbejdsmoral og ordenssans
– Du har fokus på effektivitet og kundetilfredshed
– Du har et B-kørekort.

Via tlf. på 64 41 42 30

Send mail til bl@autoforum-middelfart.dk

Mandal Allé 13
5500 Middelfart