Skip to main content
22. december 2022

Middelfart Sparekasse søger privatrådgiver

Kunderne i Middelfart Sparekasse er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen både blandt kunderne og de ansatte i finanssektoren har det bedste image. Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens […]

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

Kunderne i Middelfart Sparekasse er godt vant. Dygtige, tilgængelige rådgivere med frihed til at udføre deres job er en afgørende del af forklaringen på, hvorfor Sparekassen både blandt kunderne og de ansatte i finanssektoren har det bedste image.

Hvis du kan se dig selv på en arbejdsplads, hvor høj arbejdsglæde og høj kundetilfredshed er hinandens forudsætninger, så har de en ledig plads i deres privatafdeling i hovedsædet i Middelfart.

Din primære opgave vil være at overtage en bestående portefølje af privatkunder, men der er plads til, at du også kan tiltrække nye kunder.

Som rådgiver skal du:
– overtage en portefølje af privatkunder
– arbejde for at tiltrække nye kunder til afdelingen
– kunne samarbejde – både med kollegerne i afdelingen og med vores specialister inden for bolig, pension og investering samt kollegerne i vores fælles produktionsenhed.

I Middelfart Sparekasse arbejder de ud fra levereglen ”Til fælles bedste”. De når deres mål i fællesskab, så du kommer til en arbejdsplads uden individuelle salgsmål og ingen krav om et bestemt antal kundemøder hver uge. Det forventes, at du via en stærk forretningssans forstår at omsætte den frihed til forretninger, der er til gavn for både kunden og Sparekassen.

I Middelfart Privat er de 24 kolleger inkl. dig, og de er en del af Sparekassens hovedsæde med ca. 115 kolleger. Du bliver en del af en afdeling, hvor de brænder for at servicere og rådgive deres næsten 15.000 kunder. De når deres mål i fællesskab, så du kommer ikke til en arbejdsplads med individuelle salgsmål og krav om et vist antal kundemøder pr. uge. De er sikre på, at du kan omsætte den frihed til rådgivning, som er til gavn for både kunden og Sparekassen. Du kommer også til en arbejdsplads med tid og rum til faglig og personlig udvikling, så man både nu og fremover kan leve op til kundernes og omverdenens forventninger.

Hvis du har lyst til et inspirerende job på en af landets bedste arbejdspladser, kan du søge stillingen herunder. Ansøgningsfristen er torsdag 19. januar 2023, men søg gerne så hurtigt som muligt. De indkalder løbende kandidater til samtale og ansætter, når de har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Louise Snitkjer på tlf. 30 90 76 32 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Afdelingsdirektør Louise Snitkjer på tlf. 30 90 76 32 eller HR-chef Helle Lund Gregersen på tlf. 27 90 05 47.

Du søger stillingen online her.

Havnegade 21, 5500 Middelfart

FIND MIDDELFART SPAREKASSE PÅ FACEBOOK