Skip to main content
24. september 2023

Dygtig revisor søges til BDO Middelfart

Vil du være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme, og holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet? Så inviterer vi dig til at læse videre.

BDO Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Hos BDO i Middelfart løser de opgaver for en bred kundekreds af primært små og mellemstore virksomheder, men de hjælper også store virksomheder med at realisere deres drømme. På kontoret i Middelfart har de en stor kundeportefølje fra Grønland, der udgør 20 procent af deres samlede opgaver. Du vil kun blive tilknyttet deres grønlandske kunder, hvis du har et ønske herom. De hjælper hinanden med at levere den bedste løsning og rådgivning for deres kunder – en rådgivning der gør en forskel. Det betyder også, at de leder efter en kollega, der evner at sætte sig ind i deres kunders situation og menneskene bag.

De er et meget dynamisk og kvalitetsbevidst team, der har en uformel omgangstone. Hvis du, ligesom dem, ønsker at gøre en forskel og hjælpe BDOs kunder til at lykkes med deres drømme, så er du helt sikkert deres nye kollega.

Jobbet

Din faglighed skal naturligvis være i orden, og du er dygtig til at udføre rådgivningsopgaver og udvidet gennemgang samt udarbejde regnskaber inden for mange forskellige brancher. De ser det som en fordel, hvis du også har erfaring med revision af store virksomheder, men de ser det ikke som et krav. Hvis du også har viljen og ambitionerne, så har de værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig bedre.

Du vil fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Foruden sparring fra dine dygtige kolleger er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

De møder deres kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. De hjælper desuden deres kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Primære opgaver
 • Fungere som ledende revisor og kundens daglige kontaktperson
 • God rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab med kunden i fokus
 • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
 • Revisionsopgaver og –erklæringer, herunder være en del af teamet på løsning af større opgaver
Faglige kompetencer
 • De forestiller sig, at du har minimum 3 -8 års erfaring med revision/regnskab/skat
 • For at du kan sætte dig godt ind i kundens udfordringer, ser de gerne, at du har en HD-R, cand.merc.aud. eller anden relevant uddannelse og naturligvis er interesseret i at lære
 • Du har et digitalt mindset, som hjælper dig, når du skal hjælpe kunderne med deres drømme og fremtidsplaner
Personlige kompetencer
 • Er god til at kommunikere og skabe relationer
 • Har lysten til at lære fra sig til dine kollegaer, så de sikrer et dynamisk læringsmiljø
 • Kender værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
 • Er proaktiv og tager initiativ til glæde for kunder og kolleger
 • Er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og nye kompetencer
 • Tænker i udvikling for både kunden og BDO
 • Arbejder struktureret og analytisk, og overholder deadlines
BDO tilbyder

I BDO er det deres fornemmeste opgave at understøtte dine drømme. De er nysgerrige på, hvad der motiverer dig, og de arbejder målrettet med at involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver derfor del af en organisation, hvor medarbejderengagement har høj prioritet.

De kan og vil være de bedste til det, de laver, og derfor har de høje forventninger til dig. Du har ambitioner om at være en god kollega, og du har en lyst til at udvikle dig sammen med BDO. De står ved, at de gerne vil udvikle dig, og derfor har de udviklet ”BDO Academy”. Hos BDO oplever du gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur.

BDO er til stede i hele landet. Mere end 1.400 kolleger fordelt på 31 kontorer. De er mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Der er en udbredt forståelse for, at mennesker er forskellige steder i livet, og det afspejler sig i deres kultur.

Send din ansøgning allerede i dag

Nu har BDO fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge dem, og nu vil de meget gerne høre mere om dig. Fortæl dem, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af deres kontor.

De indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Hør mere om stillingen, kontakt Claus Urhøj 41961748 eller Ann Riis Strini 22127677. De ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt. De indkalder løbende til samtaler, indtil de har fundet deres nye kollega.

Læs mere om på www.bdo.dk

SØG JOBBET HER.

31. januar 2023

Amstrup Skilte søger en økonomiansvarlig

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden. Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau. […]

Amstrup Skilte

Har du en baggrund som revisor, eller erfaring fra en lignende stilling, og kan agere i en dynamisk organisation med en praktisk tilgang til opgaverne og være den daglige sparringspartner til selskabets ledelse? Så har vi muligheden.

Som økonomiansvarlig refererer du til selskabets ledelse og varetager det samlede ansvar for virksomhedens økonomi på det operationelle niveau.

Arbejdsopgaverne vil tage sit udgangspunkt i følgende:

 • Finans-, debitor- og kreditorbogholderi, herunder bogføring og opfølgning
 • Løn- og gageadministration via Proløn, herunder bogføring og afstemning
 • Udarbejde månedlig ledelsesrapportering
 • Sparringspartner for ledelsen, herunder input til analyser med bl.a. kostopfølgning på større projekter
 • Drivkraft i udarbejdelse af budgetter og materiale til revision ifm. årsregnskab
 • IT-relaterede opgaver på superbrugerniveau, herunder videreudvikling af vores Uniconta-løsning
 • Diverse regnskabsmæssige ad hoc-opgaver

Du er engageret, initiativrig og en økonomisk samt administrativt orienteret ’håndværker’ med en operationel, struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. Dertil er du ansvarsbevidst samt vedholdende, men samtidig serviceminded i relation til dine kolleger og samarbejdspartnere. Du motiveres af at have et selvstændigt ansvar og er proaktiv på opgaverne. Du er god til at kommunikere i organisationen og ser dig selv som en holdspiller.

Du har en teoretisk uddannelse inden for økonomi som f.eks. HD-R og kommer mest sandsynligt fra en stilling i revisionsbranchen. Du har god IT-forståelse og er en god bruger af Office-pakken. Det er en fordel, såfremt du har kendskab til Uniconta.

Vi tilbyder

Et spændende, afvekslende og udfordrende job i en familieejet virksomhed, hvor du har gode personlige og faglige udviklingsmuligheder. Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone og fokus på et godt arbejdsmiljø. Det betyder bl.a., at vi har indført to timers fokus-tid hver dag, hvor der er tid og rum til at fordybe sig uden forstyrrelser.

Din daglige gang vil være på kontoret i Fredericia, men der vil være mulighed for en ugentlig hjemmearbejdsdag.

Ud over at du får gode og engagerede kollegaer på job, så holder vi også nogle gode sociale arrangementer, hvor vi mødes på en anden måde, og det indebærer også, at familien indimellem inviteres med.

Skal vi arbejde sammen?

Spørgsmål, så kontakt Morten Amstrup Petersen på 4010 5505 eller send din motiverede ansøgning og CV via ansøgningsknappen.

Vi behandler ansøgningerne, som de kommer ind og holder samtaler løbende, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Amstrup Skilte er grundlagt af parret Vibeke og Morten Amstrup i 2006. Virksomheden er placeret i centrum af Danmark. Med over 25 års brancheerfaring ved vi, hvad det kræver for at opnå det sublime resultat, og vi lægger en ære i at levere kvalitet. Vi servicerer et væld af kunder fra store kædevirksomheder til en-mands-virksomheder.

Amstrup Skilte har været igennem en fantastisk vækstrejse, der indtil videre har ført virksomheden langt, både menneskeligt og erhvervsmæssigt. Dette har medført, at Amstrup Skilte blev tildelt Børsens Gazellepris i 2015 – 2016 – 2017 – 2018, hvilket vi er stolte af.

Morten Amstrup Petersen på
40 10 55 05

Søg jobbet her

Vesterballevej 17

7000 Fredericia

FIND AMSTRUP SKILTE PÅ FACEBOOK