Skip to main content
19. oktober 2023

LokalGruppen søger phonere/telefonsælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som telefonsælger hos LokalGruppen, hvor vi beskæftiger os med nyhedsmediet LokalNyt og erhvervsnetværket LokalVækst, vil du få til opgave at skulle åbne dørene til nye kunder i hele landet.

LokalGruppen søger sælgere

Vi er på udkig efter en, der går forrest, når salget skal i hus, og som ofte kender sine kundernes behov, før de selv gør det.

Om jobbet:

• Du vil blive ansvarlig for at sikre salg af vores abonnements- og annonceringsløsninger hos LokalNyt via opsøgende telefonsalg hos små og store virksomheder i hele landet.
• Vi aftaler i fællesskab konkrete målsætninger, og så er det op til dig, igennem en struktureret tilgang til telefonsalg – at nå vores mål.
• Du får naturligvis den nødvendige introduktion til LokalNyt og vores forskellige løsninger, som du vil ringe ud med.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling tale med både små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokalmedie LokalNyt, hvor lokal markedsføring kan fås til så lavt et beløb (200 kr/md), at det er meget svært for de fleste virksomheder at sige nej.

Der er altså tale om et ukompliceret salg, hvor kunden får mere værdi, end det de betaler for. Samtidig fokuserer vi også på kundens behov, så vi ikke oversælger. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for potentielle kunder, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke netop deres virksomhed.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med telemarketing. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og sikre salg af vores løsninger.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Her vil der være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Din geografiske placering er ikke så væsentlig, da du vil arbejde med kunder i hele landet. Vi ser dog gerne, at du har et stærkt netværk, enten der hvor du kommer fra, eller der hvor du tidligere har arbejdet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til os på job@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella Fuglsang kontaktes på tlf. 53 86 09 66.

Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

16. maj 2023

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil især skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk i hele Danmark. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør.

Om jobbet:

• Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
• Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores lokale erhvervsnetværk LokalVækst
• Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
• Der vil også være mulighed for at facilitere erhvervsnetværk – i første omgang på Fyn og i Trekantområdet, men på sigt i hele Danmark.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst i hele Danmark. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder – både i forbindelse med opsøgende salg, men også ved at afholde netværksmøder.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men din geografiske placering er underordnet, da der vil være en del kundemøder og netværksmøder i store dele af landet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang
på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 57,

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ LINKEDIN

22. marts 2023

Bolighuset Werenberg søger møbelsælger

Er du en kompetent møbelsælger? Bolighuset Werenberg har travlt, og derfor søger de to kompetente møbelkonsulenter.

Bolighuset Werenberg søger møbelsælger

Er du en kompetent møbelsælger? Bolighuset Werenberg har travlt, og derfor søger de to kompetente møbelkonsulenter. Læs deres stillingsopslag herunder. 

Kunne du godt tænke dig at være en del af en dynamisk arbejdsplads med en humoristisk omgangstone? Trives du i en hverdag med stor kundekontakt og alsidige arbejdsopgaver? Kan du beskrive dig selv som imødekommende, selvstændig, ansvarsfuld og kollegial? Så er det måske dig, Bolighuset Werenberg står og mangler.

Hvem er vi?
Hvis du ikke allerede kender os, kan vi fortælle, at Bolighuset Werenberg er en familievirksomhed gennem flere generationer. I dag har vi et 11.000 kvm2 stort showroom og en velbesøgt webshop. Du vil træde ind i en virksomhed med ca. 55 passionerede kollegaer i alle aldre, hvor holdånden er værdsat

Dine arbejdstider…
… Vil følge butikkens åbningstider, som er: mandag: lukket, tirsdag-torsdag: kl. 09-17.30, fredag kl. 09-18 og lørdag: kl. 10-15. Derudover vil der være 12 søndagsåbent i vinterhalvåret.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Rådgivning i og salg af møbler
Reklamationshåndtering
Kontakt til samarbejdspartnere
Ordreoprettelse
Samling af møbler
Optimering af butikken

Vi tilbyder:
En fuldtidsstilling hvor du indgår i et tæt team bestående af 15 sælgere, som hver især besidder høj faglig viden inden for forskellige møbelområder. Fællesmålet er at sælge, rådgive og inspirere vores kunder på bedste vis. Vi arbejder med frihed under ansvar og du vil opleve, at her er højt til loftet og en uformel kultur.

Om dig:
Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund og en løsningsorienteret tilgang. Du skal gerne have flair for kundehåndtering og være hjælpsom. Vi ser gerne, at du har teknisk forståelse, så du let kan arbejde i vores ordresystem (Visma). Det er en fordel, hvis du trivedes i et summende miljø med en åben og direkte kommunikation og bidrager med positiv energi.

Vil du gerne være en del af et stærkt hold og en arbejdsplads i stor udvikling?

Så send hurtigst muligt din motiverede ansøgning, dit CV og eventuelle relevante bilag til Claus Thomsen (ct@werenberg.dk). Vi påtænker at afholde samtaler løbende.

Kontakt butikschef, Claus Thomsen, på ct@werenberg.dk

Send din ansøgning og CV Claus på ct@werenberg.dk

Kirkevej 15

5464 Brenderup

FIND MØBELHUSET WEREBERG PÅ FACEBOOK

17. oktober 2022

LokalGruppen søger freelance sælger

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som freelance sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil også skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør. 

Om jobbet:

  • Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
  • Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores erhvervsnetværk LokalVækst
  • Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
  • Du vil få et salgsbudget, og der vil være en mulighed for attraktiv løn.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder. 

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst. 

Om os:

Vores nystartede virksomhed LokalGruppen er placeret i Middelfart Midtpunkt, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men vi søger freelance sælgere i hele landet, så din geografiske placering er underordnet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en konkurrencedygtig løn, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Uanset om du er på udkig efter en fuldtidsstilling, en deltidsstilling eller et studiejob, hører vi meget gerne fra dig. Stilling tilpasses nemlig efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 75-77

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ FACEBOOK

29. september 2022

LokalNyt søger studentermedhjælper til salg

Er du på interesseret i at udvikle dine kompetencer som sælger eller at prøve kræfter med salgsarbejde? Så er det dig, vi mangler. Vi er en nystartet virksomhed, der arbejder med medieproduktion og netværk, og i den forbindelse søger vi studentermedhjælpere over og under 18 år, der er klar på at kombinere praktisk erfaring med […]

LokalNyt søger studentermedhjælper til salg

Er du på interesseret i at udvikle dine kompetencer som sælger eller at prøve kræfter med salgsarbejde? Så er det dig, vi mangler.

Vi er en nystartet virksomhed, der arbejder med medieproduktion og netværk, og i den forbindelse søger vi studentermedhjælpere over og under 18 år, der er klar på at kombinere praktisk erfaring med en stejl læringskurve inden for salg og markedsføring.

Din uddannelsesmæssige baggrund har ikke den store betydning, men det er er stort plus

…hvis du er udadvendt og fuld af gå-på-mod

…hvis du er interesseret i salg og kommunikation (erfaring er en fordel)

…hvis du er lærenem og har et stort drive

…hvis du ikke er bange for at tage kontakt til nuværende og potentielle kunder

…hvis du er i gang med en gymnasial uddannelse eller en videregående uddannelse

Om arbejdsopgaverne:

– Du skal lave opsøgende salg for at sikre markedsføring og salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt og erhverve nye netværkskunder til vores erhvervsnetværk LokalVækst.

Om os:

Vores nystartede virksomhed er placeret i Middelfart Midtpunkt, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende studenterjob med gode kolleger og rig mulighed for at få praktisk erfaring, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Stillingen er deltid – og timeantal kan tilpasses efter behov. På sigt vil der måske være mulighed for fuldtid, hvis dette ønskes efter endt uddannelse.

Ansøgning og kontakt:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på mail isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet kan Isabella også kontaktes på 53 86 09 66.

Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du hellere arbejde med digital kommunikation og medieproduktion? Så har vi også et studenterjob for dig. Læs mere nedenfor.

Isabella Fuglsang på tlf.

53 86 09 66

Send mail til Isabella Fuglsang

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 75-77

5500 Middelfart

FIND OS PÅ FACEBOOK