Skip to main content
19. oktober 2023

LokalGruppen søger phonere/telefonsælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som telefonsælger hos LokalGruppen, hvor vi beskæftiger os med nyhedsmediet LokalNyt og erhvervsnetværket LokalVækst, vil du få til opgave at skulle åbne dørene til nye kunder i hele landet.

LokalGruppen søger sælgere

Vi er på udkig efter en, der går forrest, når salget skal i hus, og som ofte kender sine kundernes behov, før de selv gør det.

Om jobbet:

• Du vil blive ansvarlig for at sikre salg af vores abonnements- og annonceringsløsninger hos LokalNyt via opsøgende telefonsalg hos små og store virksomheder i hele landet.
• Vi aftaler i fællesskab konkrete målsætninger, og så er det op til dig, igennem en struktureret tilgang til telefonsalg – at nå vores mål.
• Du får naturligvis den nødvendige introduktion til LokalNyt og vores forskellige løsninger, som du vil ringe ud med.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling tale med både små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokalmedie LokalNyt, hvor lokal markedsføring kan fås til så lavt et beløb (200 kr/md), at det er meget svært for de fleste virksomheder at sige nej.

Der er altså tale om et ukompliceret salg, hvor kunden får mere værdi, end det de betaler for. Samtidig fokuserer vi også på kundens behov, så vi ikke oversælger. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for potentielle kunder, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke netop deres virksomhed.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med telemarketing. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og sikre salg af vores løsninger.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Her vil der være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Din geografiske placering er ikke så væsentlig, da du vil arbejde med kunder i hele landet. Vi ser dog gerne, at du har et stærkt netværk, enten der hvor du kommer fra, eller der hvor du tidligere har arbejdet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til os på job@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella Fuglsang kontaktes på tlf. 53 86 09 66.

Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

16. maj 2023

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil især skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk i hele Danmark. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør.

Om jobbet:

• Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
• Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores lokale erhvervsnetværk LokalVækst
• Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
• Der vil også være mulighed for at facilitere erhvervsnetværk – i første omgang på Fyn og i Trekantområdet, men på sigt i hele Danmark.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst i hele Danmark. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder – både i forbindelse med opsøgende salg, men også ved at afholde netværksmøder.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men din geografiske placering er underordnet, da der vil være en del kundemøder og netværksmøder i store dele af landet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang
på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 57,

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ LINKEDIN

24. marts 2023

Spar Nord Lillebælt søger privatrådgiver

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele områdets bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går […]

Spar Nord Lillebælt søger privatrådgiver

Har du lyst til at arbejde i Danmarks femtestørste bank, der bygger på en unik forretningsmodel, der tager afsæt i en stærk, lokal tilstedeværelse og handlekraft? Så læs videre her. Spar Nord er nemlig hele områdets bank. Det betyder, at vi engagerer os i det lokalsamfund, vi er en del af. Og når det går godt i området, giver vi igen til forenings- og kulturlivet via lokale sponsorater og donationer fra Spar Nord Fonden. Det, synes vi, giver god mening.

I Spar Nord Lillebælt er vi 17 kolleger, som sammen skaber glade kunder og et godt arbejdsmiljø. Vi oplever løbende tilgang af nye kunder og er nu klar til at udvide med endnu en rådgiver. Du får ansvaret for en portefølje der sammensættes efter dine kompetencer og ønsker. Du vil sammen med resten af afdelingen stå for opsøgende arbejde imod nye kunder og den daglige drift.

Vi ligger i et attraktivt område i Snohøj – en betydelig del af Fredericia og Middelfart, som oplever vækst og tilflytning. Vores naturlige markedsområde dækker Fredericia og Middelfart kommuner. Vi søger en fagligt stærk kollega, som har stor lyst til at påvirke og udvikle afdelingen, i forhold til både kunder og kolleger.

Vi tilbyder:

 • En stor og alsidig kundeportefølje med mange muligheder, bl.a. pension og bolig
 • En større afdeling med både erhverv, private-banking og privat samlet
 • Opbakning fra vores dygtige ass. rådgiver
 • En spændende og varieret hverdag med store frihedsgrader og ansvar
 • Fokus på hele mennesket, bla. i form af massage og frugt samt frokostordning

Spar Nord Banks nye strategi: ”En engageret bank” der sætter retningen for måden vi arbejder på, måden vi møder vores kunder på, og måden vi er sammen som kolleger på. Vi står overfor en ny strategiperiode, og glæder os til at få en ny kollega med på rejsen.

Om dig:

Du vil gerne være en del af en stor afdeling med gode udviklingsmuligheder. Hertil ønsker vi af dig som vores nye kollega, at du:

 • Kan kommunikere med alle mennesker og møder både kunder og kolleger i øjenhøjde
 • Har en proaktiv tilgang til rådgivning og salg – også i forhold til nye kunder
 • Er holdspiller og konkurrencemenneske, der går efter at vinde til gavn for hele banken
 • Er uddannet og erfaren rådgiver med styr på din bankfaglighed og dine certificeringer
 • Arbejder selvstændigt og er i stand til at bevare overblikket, også når det brænder på
 • Har glimt i øjet og smittende humør
 • Kendskab til BEC er en fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling i jobbet, som for os er altafgørende i en hverdag hvor du bliver en del af et vinderhold sammen med dygtige og engagerede kollegaer.

Vigtigst er, at du har erfaring og at kompetencerne i orden. Hos os arbejder vi ud fra værdierne Kompetent, Ambitiøs, Nærværende & Ordentlig. Hvis du mener at have potentialet til at komme med på førsteholdet i Lillebælt, så ansøg via linket nedenfor. Vi modtager kun ansøgninger via vores rekrutteringssystem af hensyn til GDPR.

Ansøgningsfristen er den 15. april 2023, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere om jobbet. Tag fat i afdelingsdirektør Tommy Kirkedal Laursen, mobil 25 27 01 48

Vi glæder os til at høre fra dig.

Afdelingsdirektør Tommy Kirkedal Laursen tlf.: 25 27 01 48

Søg stillingen her.

Bødkervej 3

7000 Fredericia

FIND SPAR NORD PÅ FACEBOOK

17. oktober 2022

LokalGruppen søger freelance sælger

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som freelance sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil også skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør. 

Om jobbet:

 • Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
 • Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores erhvervsnetværk LokalVækst
 • Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
 • Du vil få et salgsbudget, og der vil være en mulighed for attraktiv løn.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder. 

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst. 

Om os:

Vores nystartede virksomhed LokalGruppen er placeret i Middelfart Midtpunkt, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men vi søger freelance sælgere i hele landet, så din geografiske placering er underordnet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en konkurrencedygtig løn, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Uanset om du er på udkig efter en fuldtidsstilling, en deltidsstilling eller et studiejob, hører vi meget gerne fra dig. Stilling tilpasses nemlig efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 75-77

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ FACEBOOK

29. september 2022

LokalNyt søger studentermedhjælper til salg

Er du på interesseret i at udvikle dine kompetencer som sælger eller at prøve kræfter med salgsarbejde? Så er det dig, vi mangler. Vi er en nystartet virksomhed, der arbejder med medieproduktion og netværk, og i den forbindelse søger vi studentermedhjælpere over og under 18 år, der er klar på at kombinere praktisk erfaring med […]

LokalNyt søger studentermedhjælper til salg

Er du på interesseret i at udvikle dine kompetencer som sælger eller at prøve kræfter med salgsarbejde? Så er det dig, vi mangler.

Vi er en nystartet virksomhed, der arbejder med medieproduktion og netværk, og i den forbindelse søger vi studentermedhjælpere over og under 18 år, der er klar på at kombinere praktisk erfaring med en stejl læringskurve inden for salg og markedsføring.

Din uddannelsesmæssige baggrund har ikke den store betydning, men det er er stort plus

…hvis du er udadvendt og fuld af gå-på-mod

…hvis du er interesseret i salg og kommunikation (erfaring er en fordel)

…hvis du er lærenem og har et stort drive

…hvis du ikke er bange for at tage kontakt til nuværende og potentielle kunder

…hvis du er i gang med en gymnasial uddannelse eller en videregående uddannelse

Om arbejdsopgaverne:

– Du skal lave opsøgende salg for at sikre markedsføring og salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt og erhverve nye netværkskunder til vores erhvervsnetværk LokalVækst.

Om os:

Vores nystartede virksomhed er placeret i Middelfart Midtpunkt, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende studenterjob med gode kolleger og rig mulighed for at få praktisk erfaring, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Stillingen er deltid – og timeantal kan tilpasses efter behov. På sigt vil der måske være mulighed for fuldtid, hvis dette ønskes efter endt uddannelse.

Ansøgning og kontakt:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på mail isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet kan Isabella også kontaktes på 53 86 09 66.

Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du hellere arbejde med digital kommunikation og medieproduktion? Så har vi også et studenterjob for dig. Læs mere nedenfor.

Isabella Fuglsang på tlf.

53 86 09 66

Send mail til Isabella Fuglsang

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 75-77

5500 Middelfart

FIND OS PÅ FACEBOOK