Skip to main content
5. april 2024

Golan Pipe Systems søger en intern salgsmedarbejder til eksportkunder

Er du en dedikeret salgsmedarbejder, der søger nye udfordringer? Så er dette job hos Golan Pipe Systems måske lige noget for dig.

Golan Pipe Systems er en veletableret rørproducent, beliggende i Middelfart, med 37 dedikerede medarbejdere. Deres virksomhed specialiserer sig i at producere et bredt sortiment af unikke VVS-produkter, som afsættes til VVS-grossister i hele Europa.

For at imødekomme deres eksportkunders behov, søger de nu en dygtig og engageret intern salgsmedarbejder/ordremodtager med fokus på eksportsalg.

Dine ansvarsområder:

 • Håndtering af ordrebehandling og koordinering af forsendelser til eksportkunder.
 • Kommunikation med internationale kunder via telefon og e-mail på dansk eller engelsk.
 • Mulighed for at kommunikere på svensk og norsk er en fordel, men ikke et krav.
 • Samarbejde tæt med salgsteamet og produktionsafdelingen for at sikre rettidig levering.
 • Kundeopfølgning og sikring af kundetilfredshed.
 • Generel support til salgs- og administrationsopgaver.

Dine kvalifikationer:

 • Erfaring med salg og kundeservice, gerne fra VVS-branchen.
 • Flydende i engelsk, både mundtligt og skriftligt; kendskab til svensk og norsk er en fordel .
 • God kommunikator med stærke forhandlingsegenskaber. Selvstændig, proaktiv og struktureret tilgang til opgaveløsning.
 • Teamplayer med evnen til at trives i en flad organisation.

Interesseret?

Der er tale om en fuldtidsstilling, med mulighed for personlig og faglig udvikling i en dynamisk virksomhedskultur.

Hos Golan er der kort afstand til beslutningstagning, og de værdsætter en åben og samarbejdsvillig tilgang til arbejdet.

Hvis du er interesseret i at blive en del af deres team og har de nødvendige kvalifikationer, så send din ansøgning og dit CV til Martin Have på mh@golan.dk.

Du kan se hele stillingsopslaget her:

13. februar 2024

Ovethi søger udekørende salgskonsulent til landbrugssegmentet

Er du sælger i hjertet, og har du erfaring fra dækbranchen eller med landbrugsmaskiner? Og har du lyst til at gøre en forskel for kunderne, og er du typen, der trives på landevejen? Så er det dig Ovethi leder efter! Læs deres stillingsopslag herunder.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Din fremtid starter hos Ovethi!

Som salgskonsulent hos Ovethi vil du indtage en central rolle, hvor du vil fokusere på opsøgende salg og udvikling af relationer med både eksisterende og nye kunder. Dine primære kundesegmenter vil omfatte landmænd, maskinhandlere, maskinstationer og entreprenører. Din dag vil primært forgå på landevejen, men du får kontor i Ovethis hovedafdeling i Gelsted på Fyn.

Om jobbet
  • Opsøgende salg til nye kunder, med fokus på landmænd, maskinhandlere, maskinstationer og entreprenører
  • Skabe, vedligeholde og udvikle kunderelationer til eksisterende kunder
  • Salg og ordremodtagelse via telefon og mail
  • Tilbudsgivning og opfølgning på forespørgsler
  • Deltagelse i relevante branchemesser for at fremme netværk og salg
  • Samarbejde med salgsteamet indenfor vores andre segmenter

Du bliver en del af et stærkt og selvkørende salgsteam med stor viden indenfor dækbranchen. De værdsætter et godt kollegialt miljø, og de forventer, at du bidrager med et positivt og forandringsparat mindset. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – vigtigere er det, at du har lyst til at arbejde med kunder og give en god service og rådgivning. Ovethis værdier er en vigtig del af deres arbejdsmiljø og forretning, du kan læse mere om dem her: https://www.ovethi.dk/om-ovethi/vaerdier/

Om dig
 • Du har erfaring med salg, gerne inden for dækbranchen eller landbrugsmaskiner
 • Du besidder et naturligt drive, hvor du ser muligheder, og er klar på at finde en løsning i enhver situation – en selvstarter
 • Du er samarbejdsorienteret og trives i en udadvendt og rådgivende rolle, hvor du dagligt har en stor kontaktflade både eksternt og internt
 • Du besidder både et godt købmandskab og gennemslagskraft
 • Du er teknisk anlagt
Ovethi tilbyder
 • Et stærkt tillidsforhold til vores kunder, som du kan bygge videre på
 • Grundig oplæring
 • Gode udviklingsmuligheder med frihed under ansvar
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedssikring og firmabil
Hvem er Ovethi – din (måske) nye arbejdsgiver?

Ovethi blev grundlagt af nuværende direktør Thomas Thinggaards farfar i 1954 og beskæftiger i dag godt 70 medarbejdere, fordelt på koncernens 10 afdelinger over hele landet. De importerer og markedsfører alle anerkendte kvalitetsmærker inden for dæk, fælge og hjul til alle formål. Til person-, vare- og lastvogne, entreprenør samt landbrug, industritrucks og andre specialmaskiner – en gros såvel som detail. De er lagerførende i så godt som alle typer dæk og dækker hele landet via et net af butikker, servicepartnere og rullende serviceværksteder. De har branchens nyeste og mest moderne udstyr og lægger altid vægt på muligheder og løsninger, når de hver dag bringer gejst samt stor viden og knowhow i spil i branchens bedste kunderådgivning. De driver også de to webshops dæk.dk til private samt b2b.ovethi.dk til forhandlere. Deres primære indsatsområder er udvikling, fleksibel og intelligent handel samt ikke mindst kunde- og medarbejderpleje.

Vil du med ombord hos Ovethi?

Så send dit CV på mail til job@ovethi.dk, eller ring til Salgsdirektør Palle Beiskjær på tlf. 40 37 37 84.

Foto: Ovethi

 

19. oktober 2023

LokalGruppen søger en sælger med stort lokalt kendskab i Trekantområdet

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, hvor vi beskæftiger os med nyhedsmediet LokalNyt og erhvervsnetværket LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil især skulle åbne dørene til nye kunder.

LokalGruppen søger sælgere

Vi er på udkig efter en sælger, der kan opbygge og udvide vores relationer og netværk særligt i Trekantområdet. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør.

Om jobbet:

• Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
• Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores lokale erhvervsnetværk LokalVækst, som skal startes op i Trekantområdet snarest
• Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder i hele landet.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokalmedie LokalNyt samt vores erhvervsnetværk LokalVækst i hele landet, men især i Trekantområdet, som du gerne må have et indgående kendskab til.

Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for potentielle kunder, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke netop deres virksomhed. Det er vigtigt, at man får solgt den rette løsning til den individuelle kunde, så der skabes langvarige samarbejder.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst i Trekantområdet.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Her vil der være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Din geografiske placering er underordnet, da der vil være en del kundemøder og netværksmøder i store dele af landet. Som nævnt ser vi dog gerne, at du har et stort netværk og kendskab til virksomheder, foreninger og lignede i Trekantområdet, hvor dit primære salgsarbejde vil finde sted.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Vi ansætter løbende sælgere i hele landet, så hvis dit kendskab og netværk ligger uden for Trekantområdet, er du naturligvis også velkommen til at sende os din ansøgning.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til os på job@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella Fuglsang kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

LokalGruppen søger phonere/telefonsælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som telefonsælger hos LokalGruppen, hvor vi beskæftiger os med nyhedsmediet LokalNyt og erhvervsnetværket LokalVækst, vil du få til opgave at skulle åbne dørene til nye kunder i hele landet.

LokalGruppen søger sælgere

Vi er på udkig efter en, der går forrest, når salget skal i hus, og som ofte kender sine kundernes behov, før de selv gør det.

Om jobbet:

• Du vil blive ansvarlig for at sikre salg af vores abonnements- og annonceringsløsninger hos LokalNyt via opsøgende telefonsalg hos små og store virksomheder i hele landet.
• Vi aftaler i fællesskab konkrete målsætninger, og så er det op til dig, igennem en struktureret tilgang til telefonsalg – at nå vores mål.
• Du får naturligvis den nødvendige introduktion til LokalNyt og vores forskellige løsninger, som du vil ringe ud med.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling tale med både små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokalmedie LokalNyt, hvor lokal markedsføring kan fås til så lavt et beløb (200 kr/md), at det er meget svært for de fleste virksomheder at sige nej.

Der er altså tale om et ukompliceret salg, hvor kunden får mere værdi, end det de betaler for. Samtidig fokuserer vi også på kundens behov, så vi ikke oversælger. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for potentielle kunder, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke netop deres virksomhed.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med telemarketing. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og sikre salg af vores løsninger.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Her vil der være rig mulighed for sparring og samarbejde.

Din geografiske placering er ikke så væsentlig, da du vil arbejde med kunder i hele landet. Vi ser dog gerne, at du har et stærkt netværk, enten der hvor du kommer fra, eller der hvor du tidligere har arbejdet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor i Middelfart, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til os på job@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella Fuglsang kontaktes på tlf. 53 86 09 66.

Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

16. maj 2023

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Så kan det være, at jobbet, som sælger hos LokalGruppen, er noget for dig.

LokalGruppen søger sælgere

Er du den fødte sælger og klar på at vise dit værd? Som sælger hos LokalGruppen, der dækker over vores nystartede virksomheder LokalNyt og LokalVækst, vil du få ansvaret for at styrke relationen til vores nuværende kunder, men du vil især skulle åbne dørene til nye kunder.

Vi er på udkig efter en sælger, der opbygger og udvider vores relationer og netværk i hele Danmark. En sælger, der kender sine kunder så godt, at du nærmest kender deres behov, før de selv gør.

Om jobbet:

• Du bliver ansvarlig for at sikre salg af vores abonnementsløsninger hos LokalNyt via opsøgende salg
• Du skal også arbejde for at erhverve nye kunder til vores lokale erhvervsnetværk LokalVækst
• Du vil desuden skulle vedligeholde og følge op på eksisterende netværk og kunder
• Der vil også være mulighed for at facilitere erhvervsnetværk – i første omgang på Fyn og i Trekantområdet, men på sigt i hele Danmark.

Vores forventninger til dig:

Du kan med din udadvendte og positive indstilling møde små og store erhvervsdrivende og udbrede kendskabet til vores nye lokale e-avis LokalNyt og vores nye erhvervsnetværk LokalVækst i hele Danmark. Med din nysgerrighed og indsigt kan du tydeliggøre over for kunderne, hvordan vores billige lokale løsninger kan styrke kundernes virksomheder – både i forbindelse med opsøgende salg, men også ved at afholde netværksmøder.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du har erfaring med salgsarbejde. Det har dog ikke den store betydning, hvor mange års erfaring, du har i bagagen, det vigtigste er, at du brænder for at spille en aktiv rolle i at udbrede kendskabet til LokalNyt og LokalVækst.

Om os:

Vores virksomhed er placeret centralt i Middelfart hos The Platform, hvor du vil få dygtige kollegaer med erfaring inden for kommunikation, medieproduktion, grafisk design, hjemmesideudvikling og salg. Der vil være rig mulighed for sparring og samarbejde, men din geografiske placering er underordnet, da der vil være en del kundemøder og netværksmøder i store dele af landet.

Vi kan tilbyde:

Ud over et udviklende salgsjob med gode kolleger og en fast løn med mulighed for provision, får du også en meget fleksibel arbejdsplads, hvor der er mulighed for en plads på vores kontor, men også mulighed for hjemmearbejde. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men stillingen tilpasses efter den rette kandidat.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig? Så send en mail til Isabella Fuglsang på isabella@lokal-gruppen.dk. Har du nogle spørgsmål til jobbet, kan Isabella også kontaktes på tlf. 53 86 09 66. Vi afholder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning samt CV.

Isabella Fuglsang
på tlf. 53 86 09 66.

Send en ansøgning og dit CV til

isabella@lokal-gruppen.dk

Jernbanegade 57,

5500 Middelfart

FIND LOKALGRUPPEN PÅ LINKEDIN