Skip to main content
16. maj 2024

Middelfart Sparekasse søger erfaren webudvikler

På hovedkontoret i Middelfart søger de en dygtig og kompetent udvikler. Du kan læse stillingsopslaget her:

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent

Er du en dygtig webudvikler, der er drevet af nysgerrighed og et ønske om at skabe forandringer gennem teknologi? Så har Middelfart Sparekasse jobbet til dig. De står over for en række spændende opgaver, bl.a. med at få opdateret og teknologiløftet vores interne webapplikationer, og de søger derfor en dygtig og kompetent udvikler.

Deres nuværende webapplikation er designet i PHP og JQuery, men du behøver ikke nødvendigvis være ekspert i disse teknologier. Dine tanker og tilgang til arkitektur kan være med til at bidrage til den fremtidige løsning.

Det forventer de af dig

Du har en IT-faglig baggrund og nogle års erfaring med webudvikling. De forventer, at du har mod på at sætte en teknologisk retning i samarbejde med dine udviklingskollegaer i IT.

Dine favoritteknologier er som nævnt ikke det afgørende for dem, men du har sikkert erfaring inden for en eller flere af nedenstående teknologier og metoder:

 • Javascript
 • React eller andre komponentbaserede frameworks
 • Python
 • C#
 • Rest-basered API-udvikling
 • Relationel database (SQL Server)
 • GIT og Azure Devops
 • Værktøjer som Node.js, Vite, Roll-up
 • Integrationer til MS365 miljøer -særligt på Power Platformen

Lidt om afdelingen og Sparekassen

Du bliver en del af et IT-udviklingsteam på fire personer. I indgår i en samlet IT-afdeling på 14 kolleger, der sidder samlet i deres hovedsæde i Middelfart. Deres udviklingsteam består af dygtige og kompetente udviklere med et stort spænd af kompetencer. De arbejder dagligt med robotics, RPA, datamodellering, analyse/rapportering og Microsoft Power Platform.

I Sparekassen er de mere end 400 kolleger fordelt på 15 adresser. De arbejder efter det fælles mål at gøre deres næsten 100.000 kunder tilfredse med den service og de oplevelser, de leverer. Du kender dem måske som en særdeles god arbejdsplads. Det er de, og det vil de fortsat være, så du kommer til en arbejdsplads med fokus på både personlig og faglig udvikling – lige fra søvnkurser til hackatons.

Hvis du har fået lyst til et job med mange udfordringer og store muligheder for at være med til at forme fremtidens løsninger, så kan du søge jobbet her. Det skal du gøre senest den 20. maj, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da de løbende kalder kandidater til samtale.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-chef Jacob Lindkvist på 30 90 75 58, eller HR-konsulent Michael Hedemann på 61 94 06 00.

8. november 2022

Spar Nord Lillebælt søger privatkunderådgiver

Spar Nord Lillebælt har en målsætning om at skabe de bedste personlige kundeoplevelser, samt en kompetent og nærværende rådgivning.

Spar Nord Lillebælt søger privatrådgiver

Spar Nord Lillebælt har en målsætning om at skabe de bedste personlige kundeoplevelser, samt en kompetent og nærværende rådgivning. En af deres kolleger har fået nyt og spændende job internt i banken, som næste skridt i sin karriere, og de har derfor en ledig plads på holdet til dig, der er klar til nye udfordringer.

Du bliver en del af et kompetent og ambitiøst hold bestående af 15 kolleger. Deres afdeling, som er beliggende på Bødkervej 3 i Fredericia nær Snoghøj og motorvejsafkørsel 59, er kendetegnet ved god stemning, det skal være sjovt at gå på arbejde. De lægger vægt på trivsel og de gode forretninger. De deler hus med deres erhvervsrådgivere og har også et tæt samarbejde med specialisterne i Spar Nords hovedsæde.

Proaktiv tilgang og udadvendt af natur

Du vil få tildelt en mindre portefølje af privatkunder, som du skal rådgive og fastholde, ligesom du naturligvis forventes løbende at udbygge denne. De modtager løbende henvendelser fra potentielle nye kunder, og en del af dine arbejdsopgaver vil derfor også bestå i at screene og afholde møder med potentielle nye kunder. Det er selvfølgelig en forudsætning, at du har en bankfaglig uddannelse og erfaring.

Kompetent og Ambitiøs, Nærværende og Ordentlig

Som person arbejder du proaktivt og struktureret, så du bevarer overblikket. Desuden ønsker vi, at du:

– Motiveres i din proaktive rådgivning og i dit salg, hvor et af omdrejningspunkterne er ”Det gode kundemøde”.
– Har lyst til at ”sætte i gang” og bidrage til kundevendte aktiviteter.
– Har et højt energiniveau, hvor du bidrager med godt humør på holdet.
– Har stærke kompetencer og appetit på yderligere personlig og faglig udvikling.
– Har fokus på orden og kvaliteten i dit job.
– Har du erfaring med BEC, er det en fordel.

Vi tilbyder:

– En travl og motiverende hverdag med stor indflydelse på, hvordan du tilrettelægger din dag, fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde i et vist omfang.
– Et hold af kollegaer, hvor samarbejde og høj faglighed er i højsædet.
– En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi lægger stor vægt på at møde kunderne i øjenhøjde.
– Et kompetent bagland, hvor du bliver bakket op af bankens specialister og dine dygtige kollegaer.
– Støtte i din personlige og faglige udvikling.
– God trivsel og højt humør.
– Sammen med dig skal vi fortsætte vores positive udvikling. Vi tilbyder et godt og i høj grad spændende job med masser af plads til begejstring. Hvis du er den rigtige for os, er vi klar til at tilbyde dig et job med store frihedsgrader og mulighed for at sætte dit fingeraftryk på både de små og de store linjer.

Interesseret?

De håber, du er blevet inspireret, og at du vil med på holdet som deres nye privatrådgiver i Spar Nord Lillebælt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør, Torben Ploug på telefon 25270539 eller Afdelingsdirektør, privat Tommy Kirkedal Laursen på telefon 25270148.

De behandler ansøgninger løbende. De modtager kun ansøgninger gennem deres rekrutteringssystem af hensyn til GDPR – og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Torben Ploug på telefon 25270539.

Bødkervej 3, 7000 Fredericia

FIND SPAR NORD PÅ FACEBOOK

7. november 2022

Bolighuset Werenberg søger receptionist

Trænger du til luftforandring og nye udfordringer? Så er det måske dig Bolighuset Werenberg står og mangler som deres nye receptionist.

Bolighuset Werenberg søger møbelsælger

Bolighuset Werenberg søger en frisk, serviceminded og imødekommende medarbejder til at hjælpe i vores reception.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at smide en ansøgning i vores retning.

Kunne du tænke dig…

… at være en del af en dynamisk arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø? Så er det måske dig, vi står og mangler. Trives du i en hverdag med stor kundekontakt og alsidige arbejdsopgaver? Kan du beskrive dig selv som imødekommende, serviceminded og kollegial, så er jobbet som receptionist hos os helt sikkert noget for dig.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Byde kunderne velkommen og give det gode førstehåndsindtryk.
 • Ekspedere kunder.
 • Rådgive særligt i lamper og interiør.
 • Besvare opkald og viderestille til rette kollega.
 • Yde telefonisk kundeservice for både butik og webshop.
 • Udpakning, opsætning og trimning af varer.

Om dig:

Vi håber, du er smilende, hjælpsom og kan tale med de fleste. Du skal have teknisk forståelse, hurtigt kunne danne dig et godt overblik og have ordenssans. Det er en fordel, hvis du trives i et summende og travlt miljø.

Hvis du ikke allerede kender os, kan du lære os lidt bedre at kende her.

Bolighuset Werenberg er en familievirksomhed gennem flere generationer. I dag har vi et 11.000 kvm2 stort showroom og en velbesøgt webshop. Du vil træde ind i et team på 55 passionerede kollegaer i alle andre, hvor holdånden er værdsat.

Om dit nærmeste team:

Du bliver del af et mindre team, hvor I sammen er de første kunderne møder. Dine arbejdstider vil følge butikkens åbningstider, som er:

Mandag: lukket
Tirsdag – torsdag: kl. 9.00 – 17.30
Fredag: kl. 9.00 – 18.00
Lørdag: kl. 10.00 – 15.00

Samt 12 søndage i vinterhalvåret.

Ansøgning:

Hvis du gerne vil være en del af et stærkt hold og en arbejdsplads i stor udvikling, skal du hurtigst muligt sende din motiverede ansøgning, dit CV og evt. relevante bilag til Lone Werenberg på mail lone@werenberg.dk

Vi afholder samtaler løbende.

Send en ansøgning og

dit CV til Lone Werenberg 

på mail lone@werenberg.dk 

Kirkevej 15

5464 Brenderup

FIND BOLIGHUSET WERENBERG PÅ FACEBOOK

3. november 2022

Ovethi søger administrativ koordinator

Ovethi søger en alsidig, solid og struktureret administrativ koordinator til sekretær- og administrationsopgaver. Du kan søge jobbet her.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde

Til vores hovedkvarter i Gelsted søger vi en alsidig, solid og struktureret administrativ koordinator – en funktion, der varetager en lang række opgaver på tværs af afdelinger og organisationen generelt, og som derfor udfylder en nøgleposition i virksomheden.

Arbejdsopgaverne strækker sig fra traditionelle sekretær- og administrationsopgaver til diverse koordinering. De vigtigste kendetegn ved dig er, at du arbejder struktureret og er dynamisk, og at du har gå-på-mod samt trives med en travl og ofte uforudsigelig hverdag.

Du kommer bl.a. til at varetage følgende opgaver:

 • Diverse sekretæropgaver i centraladministrationen, fx referater, kontakt med jobportaler, interne infomails osv.
 • Vedligeholde interne dokumenter og platforme som fx vores personalehåndbog, telefontavler, intranet osv.
 • Sekretærfunktion for sikkerhedsudvalget og ifm. bestyrelsesmøder
 • Back-office for salgsteamet: tilbudsskabeloner, arkivering og korrespondance
 • Rekvirere, strukturere og arkivere materiale fra leverandører og formidle dette internt og til vores forhandlere
 • Koordinering af marketingopgaver med ekstern partner, fx nyhedsbreve, sociale medier, pressemeddelelser m.v.
 • Opdatere prislister m.v. på web 
 • Koordinering vedr. sponsorater
 • Koordinering af messer, events og åbent hus-arrangementer 
 • Dække op, gøre klar og rydde af ved møder
 • Kursuskoordinering for medarbejdere

Om dig:

 • Du har sandsynligvis solid erfaring som fx sekretær, blæksprutte eller en anden form for administrativ medarbejder i en mellemstor virksomhed
 • Du arbejder struktureret og sætter en ære i at have styr på detaljerne
 • Du yder god service med et smil – både over for kolleger, kunder, leverandører og forhandlere
 • Du er aktiv, dynamisk og har gå-på-mod – og kommer med gode idéer, når noget kan gøres bedre
 • Du er ikke bange for at sætte dig ind i nye emner, it-systemer og processer, og du har teknisk flair
 • Du er godt hjemme i brugen af ERP-systemer og er superbruger af Office-pakken
 • Du taler og skriver et godt og diplomatisk dansk og kan støtte tilblivelsen af officielle dokumenter, breve m.m.
 • Du kan begå dig på tysk og engelsk i skrift og tale

Stillingsbetegnelse: Administrativ koordinator. Stillingen refererer til COO Lars Schmidt
Omfang: Fuldtidsstilling
Tiltrædelse: 1/1-23, men vi venter gerne på den rette kandidat
Ansøgning: Send din ansøgning og dit CV til COO Lars Schmidt på las@ovethi.dk. Spørgsmål til stillingen ligeledes til Lars Schmidt på las@ovethi.dk eller telefon 63 46 54 21
Ansøgningsfrist: 20. november 2022 – men gerne før, da vi inviterer egnede kandidater til samtale løbende.
Arbejdssted: A/S Ovethi, Odensevej 35, 5591 Gelsted

Lars Schmidt på

mail: las@ovethi.dk

tlf. 63 46 54 21

Send en ansøgning og dit CV til

Lars Schmidt på las@ovethi.dk 

Odensevej 35

5591 Gelsted

FIND OVETHI PÅ FACEBOOK