Skip to main content
4. maj 2023

KH-Rekruttering søger kloakmedarbejder

ANNONCØRBETALT INDHOLD Dygtig kloakmedarbejder søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantområdet. For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fastansættelse. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater. – Du forhandler selv løn med mester. – Mulighed for firmabil Om virksomheden: Virksomheden er en mellemstor […]

KH-Rekruttering søger kloakmedarbejder

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Dygtig kloakmedarbejder søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantområdet.

For samarbejdspartner søger vi en medarbejder, til en fastansættelse. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH-rekruttering arbejder IKKE med vikariater.

– Du forhandler selv løn med mester.

– Mulighed for firmabil

Om virksomheden:

Virksomheden er en mellemstor virksomhed der laver det meste inden for beton og kloak. De søger en dygtig kloakrørlægger eller kloakmester til diverse kloakeringsopgaver. Opgaverne vil bl.a. være renovering, reparationer, mindre nyanlæg, brønde, dræn, afløb, rørlægning for erhverv og offentlige arealer. Det er derfor IKKE tilsynsopgaver.

De opererer primært i Trekantområdet, hvor man køre rundt selvstændig eller med en makker – afhængig af projektets størrelse.

Virksomheden tilbyder gode arbejdsvilkår og god løn til deres ansatte. Det er et krav at man har erfaring fra lign. stilling og er selvkørende.

Om dig:

Du har erfaring som kloakrørlægger eller kloakmester

Du kan arbejde selvstændigt er mødestabil og levere et ordentligt stykke arbejde.

Du har kørekort B, C

Tale og forstå dansk

Anmærk dit CV med “Kloakrørlægning – Trekantområdet”

Konsultent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934

Send dit CV til Sandie Pilegaard på sp@kh-rekruttering.dk

5500 Middelfart

19. januar 2023

KH-Rekruttering søger betonmedarbejdere

Betonmedarbejdere søges til all around betonopgaver i Trekantsområdet. Erfaren og dygtige betonmedarbejdere søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantsområdet. KH-Rekruttering søger to betonmedarbejdere til fastansættelse hos en af deres samarbejdspartnere. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH Rekruttering arbejder IKKE med vikariater. – Du forhandler selv løn med […]

KH-Rekruttering søger kloakmedarbejder

Betonmedarbejdere søges til all around betonopgaver i Trekantsområdet.

Erfaren og dygtige betonmedarbejdere søges til fast stilling med spændende opgaver i Trekantsområdet.

KH-Rekruttering søger to betonmedarbejdere til fastansættelse hos en af deres samarbejdspartnere. Du bliver ansat direkte hos virksomheden og skriver kontrakt med dem. KH Rekruttering arbejder IKKE med vikariater.

– Du forhandler selv løn med mester.

– Mulighed for firmabil

Om virksomheden:

Virksomheden er en mellemstor virksomhed, der laver det meste inden for beton og kloak. De laver primært nybyg og serviceopgaver. De søger nogle dygtige betonmedarbejdere til all around betonarbejde eks. støbninger, fundamentarbejde, jern, jordarbejde m.m.

De opererer primært i Trekantområdet og arbejder i teams. Virksomheden har travlt, og søger derfor mere end 1 betonmedarbejder. Det ses gerne, at du har omkring 2 års erfaring med beton, du er en stabil medarbejder og fleksibel.

Virksomheden bestræber sig på at kunne tilbyde gode arbejdsvilkår og god løn til deres ansatte. De er villige til at lære en op, i det man ikke har erfaring i.

Om dig:

– Du har erfaring som betonmedarbejder.

– Du kan arbejde selvstændigt er mødestabil og leverer et ordentligt stykke arbejde.

– Du har kørekort B

– Taler og forstår dansk

Lyder stillingen som noget for dig, eller vil du høre yderligere? Så kontakt konsulent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934 eller send hende et CV – husk telefonnummer i dit CV, som sendes til sp@kh-rekruttering.dk

Anmærk dit CV med “Betonmedarbejder – Trekantsområdet”.

Konsultent Sandie Pilegaard på tlf. 28555934

Send dit CV til Sandie Pilegaard på sp@kh-rekruttering.dk

KH-Rekruttering
Rugårdsvej 46 D,
5000 Odense