Skip to main content

Åbningsfest hos Kaptajn Gammel Havn

Sommeren nærmer sig og det fejrer Kaptajn Gammel Havn med et brag af en åbningsfest, hvor der vil være is, konkurrencer og live musik.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Kaptajn Gammel Havn fejrer sommerens ankomst til Fredericia med et brag af en åbningsfest lørdag den 13. april.

De første 100 gæster kan se frem til gratis softice. Herudover vil der også være live musik. Møder du op til åbningsfesten kan du også nyde godt af en række tilbud, deltage i konkurrencer og spise masser af lækker is.

Så sæt et kryds i kalenderen og sving forbi Kaptajn Gammel Havn på lørdag.

Åbningsfest for Kvickly Middelfarts nye flaskeautomat

Fredag den 15. september står den nye, moderne flaskeautomat klar til brug hos Kvickly Middelfart, og det skal markeres med en åbningsfest.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Findes der noget bedre end at pante en hel sæk fyldt med dåser og flasker på ingen tid? Det skulle da lige være en fest hos Kvickly Middelfart med pølser, øl, sodavand og hoppeborg!

I den seneste tid har håndværkerne været i fuld gang i Kvickly Middelfart for at opsætte og installere en ny flaskeautomat, der kan tage hele sække fyldt med pant ad gangen. Fredag den 15. september er arbejdet færdigt, og du kan afprøve den moderne løsning, som bliver områdets smarteste flaskeautomat.

For at fejre anledningen afholder Kvickly Middelfart en åbningsfest mellem kl. 14-17, hvor der vil være en gratis pølse og en øl eller sodavand til de fremmødte. Imens I inspicerer automaten, kan de mindste tage sig en tur på hoppeborgen.

Bemærk også, at alle der afleverer flasker i den nye automat fredag og lørdag kan indkassere en voucher på 15% til Kvickly Middelfart, som kan bruges mandag – onsdag.

Find flere informationer om flaskeautomaten i nedenstående invitation: