Skip to main content

European Straw Building Gathering 2023 hos Brenderup Højskole

Brenderup Højskole lægger hus til, når European Straw Building Gathering 2023 finder sted den 31. august – 3. september. Årets tema er ‘The future of straw building’.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash
Annoncørbetalt Indhold

I fire dage står der bæredygtigt byggeri på programmet hos Brenderup Højskole. Fra den 31. august er skolen fyldt op af hele Europas halmbyggeribranche, og der skal nørdes igennem om byggemetoder og udviklingen indenfor halmbyggeri.

Dagene byder bl.a. på paneldebatter, spændende oplæg, Q&A, workshops og tid til social hygge.

Du kan læse meget mere om arrangementet på strawbuilding.eu/esbg/. Her kan du også bestille din billet, se nærmere på programmet eller booke overnatning.

Gratis biograftur og debat om Organiseret Vildskab

Danmarks Naturfredningsforening og Middelfart Vilde Kommune inviterer alle interesserede gratis med i biografen for at se Organiseret Vildskab d. 30. januar. Den nye film fra Hammer Bakker i Nordjylland handler om Danmarks største skovprojekt og naturgenopretning, og om hvordan vi som mennesker kan hjælpe naturen tilbage til vildskab og biodiversitet. Middelfart Kommune ønsker, at så […]

Gratis biograftur og debat om Organiseret Vildskab
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Danmarks Naturfredningsforening og Middelfart Vilde Kommune inviterer alle interesserede gratis med i biografen for at se Organiseret Vildskab d. 30. januar.

Den nye film fra Hammer Bakker i Nordjylland handler om Danmarks største skovprojekt og naturgenopretning, og om hvordan vi som mennesker kan hjælpe naturen tilbage til vildskab og biodiversitet. Middelfart Kommune ønsker, at så mange som muligt skal se og lade sig inspirere af filmen, og derfor inviterer de til gratis visning i Panorama på KulturØen d. 30. januar kl. 19.

Inden filmen vil I blive budt velkommen af Klima-, Natur- og Genbrugsudvalgets formand, Jacob Nielsen. Efterfølgende kan I vende jeres tanker og holdninger i en debat, hvor fokus vil være på den vilde natur, og hvordan vi får mere af den.

Bestil en billet her for et mindre reservationsgebyr for at være sikker på at få en plads. Du kan også bare møde op på dagen.

STARK klæder dig på til de nye klimakrav

Onsdag d. 25. januar går STARK live på Facebook og guider håndværkere og entreprenører inden for de mange nye klimakrav. Se med og bliv klar til årets byggeprojekter.  Synes du også, at de mange krav til miljøhensyn og bæredygtighed er en jungle at finde rundt i? Så er du ikke den eneste! Derfor har STARK […]

STARK klæder dig på til de nye klimakrav
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Onsdag d. 25. januar går STARK live på Facebook og guider håndværkere og entreprenører inden for de mange nye klimakrav. Se med og bliv klar til årets byggeprojekter. 

Synes du også, at de mange krav til miljøhensyn og bæredygtighed er en jungle at finde rundt i? Så er du ikke den eneste! Derfor har STARK arrangeret et online event, hvor du kan blive meget klogere på alle de nye klimakrav. Du kan bl.a. se frem til at få forklaret, hvad EPD og LCA står for, hvordan du konkret skal handle efter kravene, og hvordan STARK kan hjælpe dig undervejs.

Udover bunkevis af nyttig viden og gode råd vil der undervejs være quizzer og konkurrencer, hvor du kan vinde fede produkter fra Carhartt.

Du kan deltage uanset, hvor du er – du skal bare melde dig til på Facebook-begivenheden og se med kl. 19. Er du forhindret i at se med på aftenen, vil videoen blive gemt på begivenheden, så du kan se det, lige når det passer dig.

Klimastafetten 2022

Kom med og giv Middelfart Kommunes lokal klimahelte en stor hånd og et ekstra klap på skuldrene til Klimastafetten 2022 d. 9. januar.  Kommunen har nomineret tre virksomheder, foreninger eller projekter, der fortjener at vinde årets Klimastafet-pris, og på samme måde har de udvalgt tre stærke klimahelte, som kan vinde titlen som Årets Klimafighter 2022.  Du […]

Klimastafetten 2022
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Kom med og giv Middelfart Kommunes lokal klimahelte en stor hånd og et ekstra klap på skuldrene til Klimastafetten 2022 d. 9. januar. 

Kommunen har nomineret tre virksomheder, foreninger eller projekter, der fortjener at vinde årets Klimastafet-pris, og på samme måde har de udvalgt tre stærke klimahelte, som kan vinde titlen som Årets Klimafighter 2022. 

Du kan være med til at fejre de lokale indsatser, når vinderne kåres d. 9. januar kl. 17. Klimastafetten løber af stablen i Byrådssalen på Middelfart Rådhus. 

Tilmelding skal ske senest d. 5. januar ved at skrive til christa.boisen@middelfart.dk