Skip to main content

Børnebanko

9. december inviterer Middelfart Handel, Middelfart Ungdomsskole og Ungdomshuset Walker til børnebanko for de mindste i Middelfart.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Ungdomshuset Walkers unge indtager Torvet i Julebyen i Middelfart med popcorn og en hyggelig atmosfære, når de gentager succesen med banko for børn i alderen 3-10 år.

Indtægterne fra salget af bankoplader går til støtte for de unge fra Walker og deres mange aktiviteter – både for dem selv og andre unge.

Bankopladerne kan erhverves til 10 kr. stykket, eller du kan få tre for 25 kr. Der er kun et begrænset antal tilgængelige plader. Præmierne, der kan vindes, er sponsoreret af Wild Republic.

Arrangementet er særligt designet til at glæde børn i alderen 3-10 år og deres familier.

Vissenbjerg Røverfest 2023

Kom med til en weekend fyldt med musik, oplevelser og fantastisk stemning når Vissenbjerg Røverfest afholdes for 60. gang!

Af: Isabella Ravn | Foto:
Kom med til en weekend fyldt med musik, oplevelser og fantastisk stemning når Vissenbjerg Røverfest afholdes for 60. gang!

Fra den 3. til den 6. august afholdes dette års Vissenbjerg Røverfest. Der vil være musik med Bro, Gobs og mange flere. Der vil også være madboder med lækker mad og et stort børneområde med hoppeborge.

Den 3. august vil der være et kæmpe bankospil i hallen. Der er ligeledes gratis entré til Røverkroen denne dag og live musik med Planks.

Den 4. august vil der bl.a. være børnedisko og musik fra Halberg & Friends, Bro og Yo Johnny.

Den 5. august byder Røverkroen på en fællesspisning med en saftig helstegt pattegris. Billetter til dette arrangement skal købes separat. Du kan også nyde musik fra Pattesutter, Gobs og DJ Lewis.

Den 6. august vil Terrariet Vissenbjerg besøge festen med en samling af spændende dyr. Der vil være opvisning fra gymnaster, og forskellige bands vil sørge for live musik. Desuden vil Morten Münster, Danmarks største youtuber, komme forbi, hvor han vil skrive autografer og tage billeder.

Er du klar til at opleve nogle uforglemmelige dage i Vissenbjerg?

Læs mere om arrangementet her.

Gelsted Marked 2023

Oplev tre dage fyldt med sjov for hele familien til det traditionsrige Gelsted Marked, som i år løber af stablen den 17.-20. august!

Gelsted Marked 2023
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Ved markedet kan du over tre dage opleve kræmmere, der sælger mange forskellige ting, skøn livemusik, tivoli, veteranbiler, banko og meget mere.

Det er gratis at komme ind på Gelsted Marked, men parkering koster 45 kroner.

Læs mere her.