Skip to main content

Årets største gå i byen-dag hos Kupeen i Nørre Aaby

På Første Juledag valfarter unge og gamle ud i byen for at feste løs med venner og bekendte. I anledningen har Kupeen i Nørre Aaby arrangeret en uforglemmelig aften.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Pexels

Skal du også med til årets største gå i byen-dag? Så kom forbi Kupeen i Nørre Aaby, hvor de disker op med alt det bedste til en god aften.

Baren har indkøbt rigeligt af lækre drikkevarer, som du kan få til ekstra skarpe priser. Derudover har de inviteret det erfarne band Junction, som fra kl. 21.30 vil sætte gang i festen med et væld af velkendte hits fra ind- og udland.

Ses vi til en fantastisk aften?

Kupeen holder åbent fra kl. 10 om formiddagen til kl. 02 om natten.

Torsdagsbar hos EDC Middelfart

EDC Middelfart og Vinspecialisten inviterer igen til en hyggelig og smagfuld torsdagsbar d. 2. marts kl. 15-18. Skal du med? Der er lagt an til en god eftermiddag med spændende boliger og lækker vin, når Dennis fra Vinspecialisten præsenterer tre udvalgte vine hos EDC Middelfart. Vinene er udvalgt i forhold til årstiden og tidens trends, […]

Torsdagsbar hos EDC Middelfart
Af: Daniel Svendsen | Foto:

EDC Middelfart og Vinspecialisten inviterer igen til en hyggelig og smagfuld torsdagsbar d. 2. marts kl. 15-18. Skal du med?

Der er lagt an til en god eftermiddag med spændende boliger og lækker vin, når Dennis fra Vinspecialisten præsenterer tre udvalgte vine hos EDC Middelfart. Vinene er udvalgt i forhold til årstiden og tidens trends, og til dem, der ikke er til vin, vil der være øl og sodavand samt snacks til alle.

Ses vi?

EDC Middelfart og Vinspecialisten inviterer til torsdagsbar

Skal du med til torsdagsbar? Torsdag den 2. februar inviterer EDC Middelfart til torsdagsbar fra kl. 15.00-18.00. De er gået sammen med Vinspecialisten Middelfart, hvor Dennis vil forkæle alle deltagere med tre forskellige vine, der passer til årstiden og de seneste trends. Alle er velkomne til at deltage. Og hvis du ikke er til vin, […]

Winemakers Dinner med Leo Steen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

Skal du med til torsdagsbar? Torsdag den 2. februar inviterer EDC Middelfart til torsdagsbar fra kl. 15.00-18.00.

De er gået sammen med Vinspecialisten Middelfart, hvor Dennis vil forkæle alle deltagere med tre forskellige vine, der passer til årstiden og de seneste trends.

Alle er velkomne til at deltage. Og hvis du ikke er til vin, vil der også være øl og sodavand på køl samt lækre snacks.

Du kan se frem til en hyggelig eftermiddag, og mens du nyder et godt glas vin, kan du tage et kig på de seneste boliger, som EDC Middelfart har fået til salg.