Skip to main content

Urban Sketching i Strib

På søndag den 8. oktober inviterer Middelfart Billedskole til tegnefællesskabet Urban Sketching i de smukke omgivelser i Strib.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Pexels

Siden marts har Middelfart Billedskole arrangeret en række spændende tegnearrangementer med fællesskabet Urban Sketching. Konceptet er, at man tegner lige dét, der omgiver en, og derfor besøger gruppen interessante, livlige og smukke steder med masser af motiver at tegne ud fra.

Søndag den 8. september tager Urban Sketchers til Strib, hvor du bl.a. kan lade dig inspirere af naturen i Røjlemose med sort-hvide Gallowaykvæg, de fine fiskerhuse ved standen eller volden ved Gl. Slot.

Mødestedet er bålhytten ved Røjlemose, Søborg Allé 46, kl. 12.00, hvorefter fællesskabet tager ud for at finde inspirerende motiver. Tag tøj på efter vejrforholdene – og hvis du vil ud af stierne i mosen, er det en god idé at medbringe gummistøvler.

Husk også skitseblok, tegnegrej og evt. noget at sidde på – Middelfart Billedskole har dog enkelte reserver, hvis du glemmer. Som sædvanligt er alle velkomne uanset baggrund, alder eller tegneerfaring.

Urban Sketching til Klimafolkemødet

Tegn med, når Middelfart Billedskoles kreative fællesskab Urban Sketching tager til Klimafolkemødet den 2. september.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: pexels
Annoncørbetalt Indhold

Siden marts har Middelfart Billedskole arrangeret en række spændende tegnearrangementer med fællesskabet Urban Sketching. Konceptet er, at man tegner lige dét, der omgiver en, og derfor besøger gruppen interessante, livlige og smukke steder med masser af motiver at tegne ud fra.

Lørdag den 2. september tager Urban Sketchers til Klimafolkemødet i Middelfart by, hvor der vil være spækket med interessante aktiviteter, arrangementer, udstillinger og meget mere, der kan give indhold til skitseblokken.

Mødestedet er foran Kvickly Middelfart kl. 10.30, hvorefter fællesskabet tager ud for at finde inspirerende motiver. Der fri tegning indtil kl. 13.00 efterfulgt af skitsesnak og hygge.

Husk selv skitseblok, tegnegrej og evt. noget at sidde på – Middelfart Billedskole har dog enkelte reserver, hvis du glemmer. Som sædvanligt er alle velkomne uanset baggrund, alder eller tegneerfaring.

Urban Sketching til Sindsyg god søndag

Næste gang du kan tegne med Urban Sketching Middelfart er til Sindsyg god søndag i Teglgårdsparken søndag den 27. august.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: Unsplash
Annoncørbetalt Indhold

Middelfart Billedskole samler stadig byens tegneglade børn, unge og voksne til fællesskabet Urban Sketching. Konceptet er, at man tegner lige dét, der omgiver en, og derfor besøger gruppen interessante, livlige og smukke steder med masser af motiver at tegne ud fra.

Søndag den 27. august tager Middelfarts Urban Sketchers til Sindsyg god søndag i Teglgårdsparken, der afholdes i forbindelse med Trekantomraadets Festuge. Her vil der både være åbent hus på Psykiatrisk Samling, musik, kunst, foredrag, rundvisning i parken og meget mere, som kan give indhold til skitsebøgerne.

Mødestedet er foran Teglgårdsparken 17 kl. 11.00. Herefter er der fri tegning indtil kl. 13.30 efterfulgt af skitsesnak og hygge.

Husk selv skitseblok, tegnegrej og evt. noget at sidde på – Middelfart Billedskole har dog enkelte reserver, hvis du glemmer. Som sædvanligt er alle velkomne uanset baggrund, alder eller tegneerfaring.

Er du bidt af Urban Sketching? Så glæd dig allerede nu til Urban Sketching til Klimafolkemødet lørdag den 2. september.

Urban Sketching til Gelsted Marked

Urban Sketching drager næste gang til det store Gelsted Marked lørdag den 19. august, hvor du kan få inspiration til dine skitser fra kræmmere, dyr, spændende underholdning og meget mere.

Af: Daniel Svendsen | Foto: Pexels
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du ikke allerede er en fast del af det sjove tegnefællesskab, Urban Sketching hos Middelfart Billedskole, er her en oplagt mulighed. Konceptet er, at man tegner lige dét, der omgiver en, og derfor besøger gruppen interessante og smukke steder med masser af motiver at tegne ud fra.

Gelsted Marked er et af Danmarks største markeder, så her bliver der rigeligt med stof til skitseblokken. Over 300 kræmmere, forskellige dyr, veteranbiler, tivoli og anden underholdning fylder pladsen ud og skaber en unik stemning til et par timers tegning.

Der er gratis entré til markedet, men der er parkeringsgebyr på 35 kroner.

Mødestedet er ved flagstangen ved Holmegården kl. 10.30. Herefter er der fri tegning indtil kl. 13 efterfulgt af skitsesnak og hygge.

Husk skitseblok og tegnegrej – Middelfart Billedskole har reserver, hvis du glemmer. Som sædvanligt er alle velkomne uanset baggrund, alder eller tegneerfaring.

Er du bidt af Urban Sketching? Så glæd dig allerede nu til de kommende arrangementer:

  • Søndag den 27. august til Sindsyg god søndag i Teglgårdsparken, Middelfart
  • Lørdag den 2. september til Klimafolkemødet, Middelfart

Urban Sketching til VM i Melges24

Kom med til Urban Sketching, når tegnefællesskabet mødes til VM i Melges24 på Middelfart Marina lørdag den 1. juli.

Urban Sketching til VM i Melges24
Af: Daniel Svendsen | Foto:
Annoncørbetalt Indhold

Middelfart Billedskole inviterer til endnu en hyggelig og kreativ omgang Urban Sketching. Tegnefælleskab er gratis, og alle er velkomne uanset alder, køn, etnicitet og tegneerfaring. Urban Sketching går ud på at tegne lige netop dét, der omgiver dig – og denne gang er det Middelfart Marina og det spændende liv omkring VM i Melges24, du kan lade dig inspirere af.

Samme dag er det nemlig sidste dag for verdensmesterskabet i sejlsporten med bådtypen Melges24, som afholdes ved marinaen i perioden den 26. juni – 1. juli. Her kan du både se frem til at følge skibene til vands, eller du kan gå på opdagelse i de mange aktiviteter på lands. Du kan læse mere om VM’et her.

Så find tegnegrejet frem og mød op ved stranden ved marinaen kl. 11.00. Herefter vil der være tid til tegning, inden der er samling igen med skitsesnak og hygge. Har du ikke selv tegnegrej, vil Middelfart Billedskole have noget til rådighed.

Er du bidt af Urban Sketching? Så sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 5. august kl. 10.30, hvor vi tegner i Føns og ved Føns Vig.

| Annoncørbetalt indhold |