Skip to main content
11. juni 2024

Klar til fodboldfest: Her kan du se Danmarks kampe på storskærm

Hvorfra skal du se Eriksen og resten af det danske landshold bringe EM-trofæet med hjem? Hvis du er i tvivl, har vi her samlet en liste over steder i Middelfart, hvor kampene bliver vist på storskærm.

Af: Andreas Hjort | Foto: Unsplash

Årets helt store fodboldfest er lige om hjørnet, og snart vil gaderne være fyldt med glade mennesker og god stemning. Er du i tvivl om, hvor du skal  se Danmarks kampe, når de går hele vejen i turneringen? Her har vi samlet en liste over steder i Middelfart, hvor du kan se kampene på storskærm.

Panorama Middelfart

Hos Panorama Middelfart kan du opleve mere end bare film på det store lærred – de viser også årets EM-kampe. Billetter til Danmarks kamp mod Slovenien kan bookes her. Eventet er gratis, men der skal bookes plads. Hold dig opdateret på deres Facebook-side, for de fremtidige kampe.

Gamborg Bryghus

Tag vennerne med til Gamborg Bryghus og se kampene på storskærm, mens I nyder bryggeriets kolde øl. Eventet er gratis og åbent for alle. Madbilletter kan tilkøbes. Læs mere på deres Facebook-side.

På torvet

Midt på torvet i Middelfart vises Danmarks EM-kampe også. Eventet er gratis, og der vil uden tvivl være masser af mennesker og god stemning foran storskærmen. Læs mere på Middelfart Handels Facebook-side.

Hvor skal du se EM?