Skip to main content
20. marts 2023

Kører du stadig på vinterdæk? Derfor skal du skifte til sommerdæk

De dæk, du kører rundt på, har en afgørende betydning for din sikkerhed i trafikken. Lige nu får du et godt tilbud på hjulskift hos Autofyn.

Kører du stadig på vinterdæk? Derfor skal du skifte til sommerdæk
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

Hvilke dæk, du kører rundt på, kan have en afgørende betydning for din sikkerhed i trafikken. Lige nu får du et godt tilbud på hjulskift hos Autofyn, så din bil kan blive klædt ordentligt på til foråret. 

Et dæk er ikke bare et dæk – de produceres i forskellige typer og blandinger af gummi og med forskellige mønstre, og sommer- og vinterdæk er hver især nøje udviklet til at give perfekte forhold på vejen i hhv. varme og kulde. Faktisk er det bevist, at bremselængden for biler i tørt vejr og 16 grader er hele 8% længere, når bilen kører med vinterdæk fremfor sommerdæk.  

Er du endnu ikke overbevist? Så får du her tre grunde til, hvorfor du skal skifte:   

  • Større sikkerhed – sommerdæk er specialdesignet til temperaturer over 7 grader, så de har en kortere bremselængde og et bedre greb med vejen 
  • Bedre komfort – vinterdæks gummiblanding og mønster gør, at de støjer mere at køre med end sommerdæk 
  • Spar penge – sommerdæk giver et mindre forbrug af brændstof, fordi rullemodstanden er mindre – og det giver også mindre slitage og en bedre holdbarhed af dine dæk 

Billigt hjulskift hos Autofyn 

Autofyn vil gerne hjælpe dig med at blive køreklar til forår og sommer, og derfor tilbyder de at skifte dine hjul for bare 375 kroner – inkl. sprinklervæske og kontrol af dine bremser. Og kører du rundt i en Peugeot eller Citroën, kan du få yderligere 10% i rabat! 

Du kan også benytte dig af Autofyns dækhotel, hvis du er træt af, at dækkene fylder hjemme i skuret. For 325 kroner kan du få dem opbevaret hos Autofyn, og så ligger de klar til næste vinter.   

Bestil en tid til hjulskift og få del i det gode tilbud ved at kontakte Autofyn på tlf.: 64 41 42 30.  

Se mere fra Autofyn på deres Facebookside.