Skip to main content
21. juni 2024

Kom med til Rock Under Broen 2024 med WECADEMY

I dette særafsnit af WECADEMYs podcastserie Indsigt med Udsigt kan du komme med bagom Rock Under Broen og få et indblik i alt det, der skal til for at stable to festlige og vellykkede dage på benene.

Af: Nete Hjort Ploug | Foto: WECADEMY
Rock Under Broen: En lokal folkefest 

Tøjet er atter tørt efter to regnfulde dage, og gode minder er sat ind på den mentale konto. Mange oplever Rock Under Broen som publikum, hvor der danses og festes mens danske topnavne performer på scenen. Alt dette kunne ikke ske, hvis ikke der var massiv opbakning fra lokale aktører i Middelfart og frivillige ildsjæle, der sørger for, at de besøgende kan nyde nogle festlige dage.

Tusindvis af mennesker festede sammen den 7. og 8. juni til Rock Under Broen 2024 i Middelfart. I dette særafsnit fra podcastserien fra WECADEMY kan du komme med om bag ved scenerne og få et indblik i alt det, der foregår for, at Rock Under Broen kan eksistere.

Sikkerhed i top

Mere end 100 mennesker samarbejder om at pladsen drifter og er sikker, så det bliver så god en oplevelse at være til Rock Under Broen som muligt. I en lukket afdeling med fuld koncentration holder hjemmeværnet, politiet og vagter til under festivalen og sørger for, at alt forløber, som det skal. Via atten kameraer holdes der øje med hele den store festivalplads, mens der i radioen konstant kommunikeres blandt sikkerhedsfolkene både bagved og ude på pladsen.

Ingen fest uden frivillige

I år var der cirka 1100 frivillige, der trodsede det lunefulde danske sommervejr og sørgede for, at festlighederne kunne løbe rundt. Frivillighed er fællesskab, hvor de yngste på atten år og de ældste på over firs samarbejder på kryds og tværs for at skabe festen. Det er blandt andet oplevelsen af at være med til at skabe noget stort, der giver frivillige lysten til at engagere sig og yde en ekstra indsats for det lokale fællesskab. 

Oplev eller genbesøg Rock Under Broen 2024 ved at lytte til podcastafsnittet på Spotify eller Apple.

Kom tættere på menneskerne, der former Middelfart

Podcastserien Indsigt med Udsigt handler om lokale ildsjæle og vigtige aktører, der har været med til at forme Middelfart.

Læs om, hvordan WECADEMY kan hjælpe din virksomhed med at producere professionelle podcasts og om, hvilke fordele der er ved at benytte mediet som kommunikationsform.