Skip to main content
31. januar 2024

Kom på en guidet tur ud i naturen

Kunne du også godt trænge til at få rørt dig i naturen? Eller kunne du godt tænke dig at lære nogle af kommunens anbefalede ruter bedre at kende? Så kom med på guidet tur den 11. februar.

Af: Isabella Ravn | Foto: Unsplash

Trænger du til en god travetur i Middelfart Kommune? Så kom med, når kommunen inviterer til en guidet tur ud i naturen.

Kommunen har nemlig lagt mange af deres anbefalede ruter ind i Naturstyrelsens system Udinaturen.dk. Her kan du finde forslag til ture i lokalområdet uanset om du går, er til hest eller er på cykel. Og 11. februar kan du blive endnu klogere på et af forslagene.

På tur i Håre Bjerge

På en guidet tur den 11. februar fra kl. 13-14.30 kan du blive komme med ud på en af de anbefalede ruter i naturen. Den finder sted i Håre Bjerge syd for Gelsted.

På turen vil du blive klogere på naturen og kulturen. Og det vil være muligt at se gravhøje fra Bronzealderen og den yngre jernalder i det kuperede terræn. Naturvejleder Rikke Vesterlund står for den guide tur, og hun vil undervejs også underholde med røverhistorier fra området. Læs mere om området ved Håre Bjerge her.

Det er gratis at deltage på den guidede tur, men der er et max antal pladser på 30 deltagere. Du kan tilmelde dig turen her. 

Mødestedet er ved parkeringspladsen på Hårevej. God fornøjelse!