Skip to main content
6. september 2023

Kom til Fredags Tam Tam i Lillebælt Bowling hver fredag i september

Hvad skal du bruge fredagen på? Svaret finder du hos Lillebælt Bowling, der inviterer til bowling, spil, drinks og hygge.

Af: Marie Daugbjerg | Foto: LokalNyt Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Tag vennerne eller familien under armen og brug jeres fredag eftermiddag på bedste vis til Fredags Tam Tam hos Lillebælt Bowling i Middelfart. Fra kl. 14-18 kan I bowle for bare 40 kroner i timen pr. person ekskl. skoleje, og der er konkurrencer, billige drikkevare og meget mere at se frem til.

I tidsrummet er der nemlig dobbelt op på Odense Classic og Pilsner, og de kører oprydningssalg på drinks, så I kan få en drink efter deres valg til bare 25 kroner.

Er I ekstra skarpe til at få væltet keglerne til Fredags Tam Tam, så er I med i konkurrencen om at blive dagens bedste bowler. Vinderen får et gavekort på 200 kroner. Smider I derimod gang på gang kuglerne ud i siden, så kan I måske gøre jer håb om trøstepræmien, som går til den dårligste serie: en times bowling med instruktør.

Sidst, men ikke mindst kan I slå jer løs med bowlinghallens øvrige spil: airhockey, dart, pool, beer pong og diverse brætspil og raflebægere. Og når sulten melder sig, kan I nyde godt af restaurantens lækre udvalg af burgere, spareribs og steaks.

Fredags Tam Tam afholdes hver fredag i hele september måned.

Læs mere på Lillebælt Bowlings hjemmeside.