Skip to main content
14. februar 2023

Kristoffer kåret som årets mægler i hele Poul Erik Bech-koncernen

I middelfartafdelingen kan de nu glæde sig over at have årets bedste og mest sælgende mægler på tværs af alle Poul Erik Bech afdelingerne.

Kristoffer kåret som årets mægler i hele Poul Erik Bech-koncernen
Af: Daniel Svendsen | Foto:

ANNONCØRBETALT INDHOLD

I  middelfartafdelingen kan de nu glæde sig over at have den bedste og mest sælgende mægler på tværs af koncernes afdelinger. 

Hos Poul Erik Bech – Middelfart har de grund til at smile ekstra stort i disse dage.

Indehaver og ejendomsmægler Kristoffer Sommers Gjettermann er nemlig blevet kåret som årets mægler og  årets mest sælgende i hele Poul Erik Bech-koncernen.

Hos Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed har de mere end 650 medarbejdere over hele landet, og blandt dem kåres der hvert år den bedste mægler. I år gik prisen til Middelfartafdelingens Kristoffer Sommers Gjettermann, der kan glæde sig over både titlen, en flaske champagne, et diplom og et gavekort til et weekendophold for to.

Kristoffer arbejder ud fra mottoet ”jeg vil være bedst”, og det er hans ekstra indsats, som han ligger i arbejdet hver eneste dag, der har først ham til denne kåring.

Vil du også have Poul Erik Bech bedste mægler til at sælge din bolig? Så kan du kontakte ham på tlf. 61 22 89 91 og mail kgj@edc.dk.

Du kan læse mere om EDC Poul Erik Bech – Middelfart lige her.