Skip to main content
6. december 2023

Ledig kontorplads hos The Platform: Få direkte udsigt til Middelfart Station

Drømmer du om et lyst og lækkert kontor med central placering ved Middelfart Station? Så har The Platform et ledigt kontor og plads i deres åbne kontormiljø.

The Platform
Af: Isabella Ravn | Foto: LokalNyt Middelfart

Er du på udkig efter en kontorplads i et moderne kontorfællesskab? Uanset om du er selvstændig iværksætter eller en mindre virksomhed på udkig efter et nyt kontor, så har The Platform muligvis din nye kontorplads.

The Platform er Trekantområdets nye kontorfællesskab, hvor gode idéer, iværksættere og virksomheder trives side om side.

Lyst og lækkert kontor med udsigt til stationen

The Platform har netop fået et ledigt kontor på 22 m², hvor du har muligheden for at blive lejer og en del af deres attraktive kontormiljø.

Som lejer kan du blandt andet se frem til gratis parkering, lynhurtigt wi-fi, gratis kaffe og at blive en del af deres sociale og faglige fællesskab.

Plads i åbent kontormiljø

Er du mere på udkig efter en fast plads med skrivebord, stol og opbevaring i et åbent kontorlandskab – så kan The Platform også være stedet for dig. For kun 2000 kr. om måneden kan du få en fast kontorplads og blive en del af det åbne kontormiljø.

Se hvilke pladser, der er ledige her

Lyder det som noget for dig? Eller er du interesseret i at se det ledige kontor, så kan du kontakt The Platform på tlf. 40 17 18 77 eller tvm@the-platform.dk.

Fakta:

Hos The Platform får du:

  • Central placering lige ved Middelfart Station
  • Fri parkering
  • Gratis kaffe og te
  • Mulighed for at benytte kantine samt mødelokaler
  • Et nyt netværk med andre iværksættere.

Læs mere på www.the-platform.dk