Skip to main content
12. juni 2024

Livingbykolster har kaffen klar til weekendens årlige lagersalg og sommermarked

I weekenden bliver Livingbykolsters årlige lagersalg og sommermarked afholdt i Ejby, og du kan som altid glæde dig til noget af en tilbudsfest. I år kan du også se frem til at nyde en lækker kop kaffe fra deres nye kaffestation.

Af: Isabella Fuglsang | Foto: Livingbykolster

Hos Livingbykolster er de ved at gøre klar til deres årlige lagersalg og sommermarked, som igen i år byder på masser af besparelser og noget for enhver smag.

Store besparelser fra flere lokale virksomheder

Glæd dig til at spare op til 60 % på et fantastisk udvalg af lækkert boligtilbehør, brugskunst, dekoration, nips og pynt til hjemmet. Markedet er din chance for at forkæle dig selv og dit hjem med fine og stilfulde produkter fra velkendte mærker – til en brøkdel af prisen!

Foto: Livingbykolster

Livingbykolster har sørget for at samle et bredt udvalg af interiørprodukter til enhver smag og stil. Fra udendørs pallemadrasser til hyggelige pyntepuder, glas, keramik, kunstige planter, plaider, lys og lanterner – de har det hele!

Besøg den nye kaffestation 

Og som noget nyt, kan du også glæde dig til at drikke en kop velsmagende kaffe fra deres nye kaffestation, som er udstyret med en kaffemaskine fra MENY kaffe og et flot skilt fra AQdeco.

Livingbykolster glæder sig til at byde dig velkommen til to dage fyldt med skøn hygge i Ejby og fantastiske fund. Til sommermarkedet kommer der også andre lokale virksomheder, der vil præsentere deres produkter og skabe en stemningsfuld weekend med masser af gode tilbud, som du kan shoppe løs af, mens du nyder kaffen.

På sommermarkedet kan du møde:
– Livingbykolster
– Lille Løjtnantshjerte
– DEKO by Ravn
– Tupperware
– L&M Streetfood
– Pileflet ved Anita Riis
– Nåleøjet ved Pia Lindenstrøm
– JeMa – Strik og hækle ting

Praktisk:
15.-16. juni 2024 fra kl. 10-15
Fabriksvej 2A, 5592 Ejby
Læs mere om begivenheden på Facebook her.